Ja zase si tak isto ako pri "Sedm na věčnost" kúpim iba klasickú verziu a premýšlam, že predám aj limitovaného Amerického Upíra.. Tie limitované obálky mi pripadajú "horšie" než tie klasické. Pre mňa by bol asi zásadný prvok pre kúpu rozdiel vo väzbe, napr. pevná oproti brožovanej a ešte lepší by bol podpis autora.
@seneke: Komiks obsahuje celý první run série Authority (sešity Authority 1-12 a Planetary/The Authority: Rulling The World 1) s uzavřeným příběhovým obloukem a 20 stran bonusového materiálu.
Já si všechno nekupuju, ale vždyť ty komiksy jsou skoro všechny pro děti ne ? O tom co si přečtu rozhoduje spíš čas, kterého mám pořád málo, než to jestli je komiks pro děti či pro boomery.
BadBoy - jo souhlasím. Při vší úctě k Neffovi je Perak otřesně nacmarana blbost a už jak to kdysi bylo v prvních číslech CRWE tak mě akorát štvalo, že to tam zabírá místo. Takže nostalgie na nule a jediný důvod proč to koupit je spekulace. Ale koupi tohle pak někdo za vyšší cenu, aby ta spekulace měla smysl? Pochybuji.
To může koupit někdo maximálně z nostalgie, anebo do sbírky. Za mě to ale moc dobře nevypadá a nechce se mi spekulovat, že to pak někomu střelim, protože číst to nebudu. Ten Elrik mě lákal, vypadá hezky a je fakt, že jsou tam asi 4 knížky v tom vydání, ale prostě se mi za to nechce dávat tolik. Až se ho někdo budete zbavovat třeba za litra, tak bych do toho šel :D
Tak podle webu už asi je asi 26% pryč. Je to ten typický příklad, kdy prodává hlavně jméno nebo mi něco uniká? V databázi se totiž pyšní celkem nelichotivým hodnocením... :)
Koukám, že to tu zřejmě není, takže pro ty co nestalkujou sociální sítě, vydavatelský plány Mighty Boys:
červen: Vesmír na tripu + dárek (stále v předprodeji)
září: Šestiprsťák (Six Fingers) + Pan Rosnička (The Weather Man)
prosinec: Svědectví (The Stand) Stephena Kinga
první polovina 2026: Temná věda (Black Science)
Někdo už to prodává na Aukru, kde to i vyfotil. Na Comic Conu jsem nebyl, tak mi podpis udělal ve finále radost, ale mohlo to být asi v nějaké jiné formě. Zase si ale říkám, že to tam Crew nemusela dávat vůbec, protože prodej limitek už stejně měla prakticky předem rozebraný a tak to beru s vděkem.
Tak to jsem nečekal za tuhle cenu. A jsem mile překvapen že Crew docela otočila a jde naproti s cenami, kdy je vidět, že docela dobře zavazuje čtenáře, k nákupu u nich. Doufám, že někdo udělá pořádnou srovnávačku, rozdílu papíru, barev, velikosti ale i kvality ohebnosti :-D
Kdyby někoho zajímalo, tak od CC mám potvrzené, že manifest Destiny do žádných slev nepůjde, v podstatě se jedná o stejný prodejní model jako kolosální knihy.
@Light:
Tady je to víceméně formou předprodeje, jako např. u Conana a tak moc nevěřím, že to kdy půjde do slevy. Radši objednám hned. Možnost úhrady do konce předprodeje.
To tady všichni prahnou po limitce nebo jde někdo i do standardní verze? Já nad limitkou uvažoval, ale pak si vzpomněl, že fakt nemám rád velký hmyz a velký ptáky, haha. Obálky standardní verze se mi v tomhle případě líbí o dost víc.