Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

To může koupit někdo maximálně z nostalgie, anebo do sbírky. Za mě to ale moc dobře nevypadá a nechce se mi spekulovat, že to pak někomu střelim, protože číst to nebudu. Ten Elrik mě lákal, vypadá hezky a je fakt, že jsou tam asi 4 knížky v tom vydání, ale prostě se mi za to nechce dávat tolik. Až se ho někdo budete zbavovat třeba za litra, tak bych do toho šel :D
Cena stejně jako byla cena za Elrika je úplně mimo. Ideálně kdyby se jim na to lidi vykašlali a nekupovali to.
Ta cena je za těch pár stránek nehorázné chucpe.
@flynander: neprodava ani to jmeno, 26 % je hodne malo.
Tak podle webu už asi je asi 26% pryč. Je to ten typický příklad, kdy prodává hlavně jméno nebo mi něco uniká? V databázi se totiž pyšní celkem nelichotivým hodnocením... :)
Pérák super počin, i ten Elrik, ALE - ta cena je pro mě úplně mimo :( Určitě to šlo dát o půlku dolů...
Za mě je teda ta kresba otřesná, ale jako sběratelský kousek to asi pro někoho bude. Já u toho nebudu. A ta cena je šílená.
Mizí to, ale je to teda fest přestřelené. Už s tím limitovaným Elrikem to bylo podobné. Mystery Press asi zkouší, kam až můze zajit.
wolfgang: že to půjde na dračku :)
Pérák - co říkáte na tu cenu?
Koukám, že to tu zřejmě není, takže pro ty co nestalkujou sociální sítě, vydavatelský plány Mighty Boys:

červen: Vesmír na tripu + dárek (stále v předprodeji)
září: Šestiprsťák (Six Fingers) + Pan Rosnička (The Weather Man)
prosinec: Svědectví (The Stand) Stephena Kinga
první polovina 2026: Temná věda (Black Science)
@ŠťastaV:

Někdo už to prodává na Aukru, kde to i vyfotil. Na Comic Conu jsem nebyl, tak mi podpis udělal ve finále radost, ale mohlo to být asi v nějaké jiné formě. Zase si ale říkám, že to tam Crew nemusela dávat vůbec, protože prodej limitek už stejně měla prakticky předem rozebraný a tak to beru s vděkem.

https://aukro.cz/preacher-kazatel-omnibus-1-3-limitovana-verze-rozbalen-jen-prvni-dil-7091016103
@Yaromil: bližší info pro nás nezasvěcené, co jsme nestihli limitku, by nebylo?
No čekal jsem jí trochu víc tématickou o tom žádná, haha
Já jsem si spíš řekl wtf než že by mě to rozesmálo...
Co říkáte na podepsanou samolepku u preachera? Jsem jediny koho to rozesmalo nebo se nas tu najde vic? ????????????
Tak to jsem nečekal za tuhle cenu. A jsem mile překvapen že Crew docela otočila a jde naproti s cenami, kdy je vidět, že docela dobře zavazuje čtenáře, k nákupu u nich. Doufám, že někdo udělá pořádnou srovnávačku, rozdílu papíru, barev, velikosti ale i kvality ohebnosti :-D
Tak Arkham predpredáva kapesné edície DC
Takže si môžete vybrať All Star Superman za 719 Kč alebo to isté za 239 Kč
Furt bude možné že to lacnejšie kúpiš v kníhkupectvách
Kdyby někoho zajímalo, tak od CC mám potvrzené, že manifest Destiny do žádných slev nepůjde, v podstatě se jedná o stejný prodejní model jako kolosální knihy.
Já mám taky úspěšně objednáno. Když to nebude stát za to, tak pak klidně limitku pustim, pokud bez ní něčí sbírka nepřežije :D
Mail dorazil, mám objednáno... Ale je fakt, že ta obálka s lebkou u běžné verze je fakt pěkná...
@Light:
Tady je to víceméně formou předprodeje, jako např. u Conana a tak moc nevěřím, že to kdy půjde do slevy. Radši objednám hned. Možnost úhrady do konce předprodeje.
Sběratelska se mi vůbec nelíbí, takže jsem vynechal. Do běžné asi půjdu. Pokud to chápu správně, tak to na BF levněji už koupit nepůjde.
@Yaromil: zvažují standardní verzi, jen semi nelíbí ta šířka hřbetu 55 mm je dost, ale stejně asi koupím.
To tady všichni prahnou po limitce nebo jde někdo i do standardní verze? Já nad limitkou uvažoval, ale pak si vzpomněl, že fakt nemám rád velký hmyz a velký ptáky, haha. Obálky standardní verze se mi v tomhle případě líbí o dost víc.
Oni to musi projit a rozeslat rucne.
kinak: zatím nic, minule to bylo ale až někdy po obědě...
S přišel vám už e-mail s potvrzením objednávky?
Taky se mi to líbí, e-mail a hotovo :D Ale rychle se to rozebralo, ani ne dvě minuty :D
CC - za mě ideální předprodej - žádné dlouhé vyplňování, jen mail a objednávám...
Tak Zjevný úděl - limitka vyprodaná za 2 minuty....
Treba zistit, či to náhodou nepredáva slovák. Ak áno, tak je to jednoznačný podvod, nie? :)
@valon: Co Comics Centrum mělo nebo nemělo, nevím. S jistotou však mohu říct, že zcela první výtisk kolosální bichle v týhle zemi jsem si tenkrát zakoupil já. Ta fotografie na Aukru vypadá na retušované razítko výtisku číslo 000004.
@valon: Nemůžu se za to ofc zaručit, ale třeba u výtisku pro knihovnu, který je taky "mimo", tak prostě jen to očíslování chybí, takže leda by to byl testovací tisk a to numero tam pak někdo dopsal.
Teď koukám na tu fotku na Aukru a pokud to opravdu nemůže být číslo 1, tak buď je to blbě narazítkovaná 4, nebo je to celkově podvod.
@Kaluž: Takže jsi schopen s naprosto 100% jistotou říct, že Comics Centrum nemělo víc jedničkových kusů, např. z testovacího tisku?
A přitom je prodávající označen jako: "TOP Seller" - Aukro tak označuje spolehlivé prodejce, takže jestliže nebyl sám uveden v omyl (podveden), tak...
Kdybyste si někdo chtěl pořídit “první výtisk” Kurva velkýho Sin City, které se aktuálně povaluje na Aukru, jen a pouze kvůli té orazítkované číslovce, tak to nedoporučuju. Výtisk číslo 000001 to opravdu není.
Smalandské temno je opravdu hutná záležitost...
Light - Lázně a Smalandské temno, tak to jsem vážně zvědav....
A jeste v galerii ceskych komiksu Jozef schek, a rahan 7
Vyšel nový komiks u pana Vybírala GUNMEN OF THE WEST s různými obálkami (limitace dvou)
https://www.verneovky.cz/
@badboy nesnizuj umele cenu vuci konkurenci :D
Za 15k to klidně pustim, jestli někdo bude mít zájem :D
každopádně to zvýší cenu kompletu limitky, misto 15000 rovnou budu nahazovat 16000 :D :D
Bonusový dárek k limitce. Otázkou je, jak vlastně bude vypadat. A jak s ní kdo naloží, to už je asi jeho věc :-)