Tak podle webu už asi je asi 26% pryč. Je to ten typický příklad, kdy prodává hlavně jméno nebo mi něco uniká? V databázi se totiž pyšní celkem nelichotivým hodnocením... :)
Koukám, že to tu zřejmě není, takže pro ty co nestalkujou sociální sítě, vydavatelský plány Mighty Boys:
červen: Vesmír na tripu + dárek (stále v předprodeji)
září: Šestiprsťák (Six Fingers) + Pan Rosnička (The Weather Man)
prosinec: Svědectví (The Stand) Stephena Kinga
první polovina 2026: Temná věda (Black Science)
Někdo už to prodává na Aukru, kde to i vyfotil. Na Comic Conu jsem nebyl, tak mi podpis udělal ve finále radost, ale mohlo to být asi v nějaké jiné formě. Zase si ale říkám, že to tam Crew nemusela dávat vůbec, protože prodej limitek už stejně měla prakticky předem rozebraný a tak to beru s vděkem.
Tak to jsem nečekal za tuhle cenu. A jsem mile překvapen že Crew docela otočila a jde naproti s cenami, kdy je vidět, že docela dobře zavazuje čtenáře, k nákupu u nich. Doufám, že někdo udělá pořádnou srovnávačku, rozdílu papíru, barev, velikosti ale i kvality ohebnosti :-D
Kdyby někoho zajímalo, tak od CC mám potvrzené, že manifest Destiny do žádných slev nepůjde, v podstatě se jedná o stejný prodejní model jako kolosální knihy.
@Light:
Tady je to víceméně formou předprodeje, jako např. u Conana a tak moc nevěřím, že to kdy půjde do slevy. Radši objednám hned. Možnost úhrady do konce předprodeje.
To tady všichni prahnou po limitce nebo jde někdo i do standardní verze? Já nad limitkou uvažoval, ale pak si vzpomněl, že fakt nemám rád velký hmyz a velký ptáky, haha. Obálky standardní verze se mi v tomhle případě líbí o dost víc.
@valon: Co Comics Centrum mělo nebo nemělo, nevím. S jistotou však mohu říct, že zcela první výtisk kolosální bichle v týhle zemi jsem si tenkrát zakoupil já. Ta fotografie na Aukru vypadá na retušované razítko výtisku číslo 000004.
@valon: Nemůžu se za to ofc zaručit, ale třeba u výtisku pro knihovnu, který je taky "mimo", tak prostě jen to očíslování chybí, takže leda by to byl testovací tisk a to numero tam pak někdo dopsal.
Teď koukám na tu fotku na Aukru a pokud to opravdu nemůže být číslo 1, tak buď je to blbě narazítkovaná 4, nebo je to celkově podvod.
Kdybyste si někdo chtěl pořídit “první výtisk” Kurva velkýho Sin City, které se aktuálně povaluje na Aukru, jen a pouze kvůli té orazítkované číslovce, tak to nedoporučuju. Výtisk číslo 000001 to opravdu není.