Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

@MP81: Určitě, dle poznámky potřebujeme více věcí - Klidně napiš email, domluvíme se... Kdyžtak pro podobné dotazy je tato sekce: https://comicsdb.cz/forum/1/-pripominky-a-navrhy/ - v pindacích sekcích hrozí že to zapadne ;)
@MP81:
Nové info na Knižním Klubu - Titul by měl být k dispozici 30.4.2025, do naskladnění zbývá 84 dní.

Neustále to posouvají a dosti pochybuji, že je to na základě nějakých reálných validních vstupů od BB/artu..
Že by to už vyšlo? ????

Chceme se Vám upřímně omluvit, že Vaše objednávka nebyla vyřízena včas. U připravovaného zboží Liga spravedlnosti 8 nás dodavatel informoval o novém termínu vydání, které je aktuálně stanovené na 04.02.2025 - termín se ale ještě může změnit.
Toe: díky za info, tak sem objednal komplet Blázni do hazardu za celkem pěknou cenu.
Oficiálně od zítřka, jinak samozřejmě jak si kdo přecení - já zvažoval taky už dnes, ale asi přecením až zítra ;)
@Toe: Spíš to bude už od začátku roku. V půlce ledna jsem bral na akci 50% z Naše nakladatelství Psychopass a platil jsem 249.. Na webu přitom bylo stále 229..
Pro info: Od zítřka se mangy od Dobrovského plošně zdražují na 249 Kč
Hoši! Dneska jsem koupil Super Komiks #1 Zachránci galaxie
@faster86: nevím jak moc v tom hraje roli Powellovo duševní zdraví, ale vyhrál Trumpetka, takže je možné, že Eric už je někde v bažinách s alobalovou čepičkou a nebude nic.
Myslíte si, že je tu možnost aby CC nevydalo zbytek Goona když už jsou práva k dispozici? Za mě je to hotová věc, červen maximálně listopad proste Goon bude. Má někdo pochyby?
Jakej kanál? Rád se podívám...
@TonyT: ale v ideálním světě by to chtělo nějakej hezkej youtube kanál, čistej, o komiksech. Ale to nebylo ani ve "zlatý" éře. A teď to nedělá snad už vůbec nikdo, ti úspěšní dělají spíš filmy a tak. Nebo o ničem nevím. Nicméně já jsem rád i za tohle, baví nás to, cca 200 lidí to baví s náma, což je krásný.
Ale ten zvuk by to chtělo lepší no :D to taková Rudá žeň, to je zvuk jak z profi studia.
Walome - no kanál z pokojíčku... ale ta kvalita a takové to Know-how, které s Vojtou máte. To není málo....
@Walome:
A jo jsem si vás popletl.
@Pboro: já to nemám potichu. My prostě nejsme schopný to sladit. Dá se to editovat když jsme jen dva, ale když jsme tam tři, je to na prd. A Vojta je potichu když se zakloní, a je nahlas, když se předkloní. JE TO ŘEHOLE.
@Walome:
Jasne, fandím vám. A třeba by i on měl zájem pobavit se o nějakých tématech... Jinak teda udělej si něco s tím mikrofonem, máš to děsně potichu :)
@Pboro: na pana Vybírala si myslíme už dlouho, ale chceme si ještě udělat nějaké "renomé" :D a pak je taky otázka esli pozvání přijme.

(jako ono co si budem, je to kanál z pokojíčku s 200 views)
@Pboro: Rozhovor s panem Vybíralem bych si taky rád vyslechl.
@Pboro: Také se přidávám za Vybírala jako hosta.
@Walome: Že by nápad na dalšího hosta? Mám pocit že by si to pan Vybíral zasloužil, aby se o něm trochu vědělo :)
@Fry: No dovol. Vždyť jsi jenom o rok mladší než já.
@George Walker Bush: no, ale už taky nejsem nejmladší :'(
@Fort: Ta fotka už moc aktuální není. Vybíral má dneska silnější postavu. Následek experimentů madam Vybíralové:
@Gmork: A já myslel, že mu říkáš "Pepo"... :-)

@Toe: Chtěl jsem se urazit, ale pak jsem si vzpomněl, kolik mi je a že máme ještě Frye... :( :D
@Walome: Jsem myslel že až na Forta jsme tady všichni starší pánové :D
Na stránkách je jeho fotka

@Pboro: za mě - já nevim, ale taky mě to onehdá napadlo :) asi proto, že ho neznám a netykám si s ním, a nevím proč, ale představuju si ho jako staršího pána :)
@erik: Pokračování Wild West by bylo super, akorát je problém, že si ze čtení první knihy už nic nepamatuji. Jen snad titulní kresbu :-)
Vybíral minulý rok prezradil, že v prvom polroku vydá aj Wild West (3,4) a Pištoľníkov zo Západu (po Go West Young Man a Indiánoch).
@Trip:

Neví se jak tu Complainte des landes perdues bude vycházet, jestli jako dvojalba nebo cykly po 4 albech?
Pre mňa je p.Vybíral - Pif, a tento rok vydá prekvapivo pokračovanie Škorpióna, Complainte des landes perdues a ostatné už nebudem prezrádzať.
Gmork: ale Phoro se právě ptal ostatních, ne tebe.
@Mr.Plysh: To je jasné znamení na to zaplavit trh a snížit hodnotu. :D
@Montiseus: ty jo, to jsem ani netusil, jake bohatstvi mam v supliku a v kolika kusech :D
pane Phobo: Jsem už takhle navyklý, víc za tím nehledejte. A je to furt lepší než soudruh. Jo a žádného šéfa nemám. :)
Proč vlastně tady používáte pan Vybíral a ne např. pan Dobrovský, pan Pavlovský, nebo pan Štěpánek? Chápu že gmorkovi dělá šéfa, ale tak pro ostatní co? :)
Jen takový postřeh
Z FB Arga: Do léta je třeba prodat alespoň 250 výtisků Činžáku, aby se pokračovalo dál v universu Bone Orchard Mythos. Tak kdo ještě komiks nemá a chce, aby se pokračovalo, ať se do léta rozhodne. Některé komiksy to holt nemají lehké. Ale chápu, že Činžák není zrovna mainstream. Jak tu potom má vyjít Gideon Falls, což je hodně podobná věc.
Je libo edičák za 405 kč? Zde můžete koupit! A to se vyplatí :D
@seneke: Spíš Michaela Crichtona, super byla Pohotovost.
Má ovšem ZACK dostatečně silnej hosting? Abychom to tady utáhli, že jo. Jakmile se tady začne psát více (a hlavně dobře) o manze, musí se přece počítat s tím, že ta návštěvnost se tady bude najednou násobit! :)
@seneke: korekci ti udělá umělá inteligence a můžeš postovat :)
Cikolb, 123Peta a Gmork - díky.
@Zack: Povedlo se mi oživit hardisk ve starém notebooku, takže do článků přihodím i starší věci, co jsem dával do fóra. Akorát ty texty budou chtít brutální korekci.

Jinak menší rychloprůzkum. Kolik z vás je tu fanoušků Jurského parku?
@seneke: cim driv k nim udelas clanky, tim driv o nich budou lidi vedet a tim driv se na ne zacnou ptat :)