Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Objednávám lístky na Comic con Prague 25. Akce se bohužel stala více přehlídkou jiných žánrů než je komiks. Ale přece jen , nestálo by za to udělat jednu přednášku co Comics DB nebo setkání sběratelů . Třeba i praktická přednáška, jak a co je možné sbírat, jak bezpečně komiksy skladovat a pečovat o ně ? Třeba by se přihlásili nebo nebo bychom zaujali nové " divoce " žijící sběratele a ti by rozšířili naši komunitu...
Bych řek, že to vyšponovaly u novinek kvůli vánocům a pak to zas klesne
Na KD jsem to ještě objednával za 1599 mínus 240 za kod. Když jsem koukl na tu raketu co za to chtějí teď ,tak se mi dělá mdlo.
Bylo to tuším jen do 26. 11. za necelých 1600.
Ale v KD stojí 2690 ani se slevou se tam nedá dostat. Asi to stálo méně
faster86 - tak to jsem fakt nebyl :-)
Já ho mám za 1300 díky kupónu z aplikace portmnoka od Dobrovskýho. Kdo tu aplikaci používáte jsou tam ještě, platěj asi do 30.11. Sleva 300 myslím při nákupu nad 1500 plus další na 10% slevu.
@TonyT: Jo, mně došel z KK v úterý a taky asi za tuhle cenu (vím, že jsem platil 1947,- za balík, ale bylo to i s Megalexem v pevný vazbě)
Mám to KD a měl jsem k tomu kod
TonyT nemyslim si, kdybys byl rychly tak bylo okno asi dvou dnu kdy to slo vzit na kniznimklubu za 1270 myslím
Future-Death - omnibus 2? zvláštní cena na novinku. Tam máš vytrhaný stránky ne.
Preacher Kazatel - Omnibus 2 (základní verze)
dnes dorazil za 1398 kč
@scarface limitni druhy preacher zabalencv krabici ktera byla v krabici, krasna matrjoska, krasna prace
Něco jako až moc důkladně zabalené komiksy neexistuje :)
@Mr.Plysh A já jsem za to důkladné balení Crwe rád! Tedy až na jeden případ, kdy jsem s tím možná už otravnej a při každé objednávce prosím o důkladné zabalení a tak si cca před rokem ze mě kolegové z Crwe asi udělali srandu a zabalili to tak, že jsem to normálně rozbaloval asi 20 minut a pěkně jsem se z toho zapotil :-D.

Co prostě nesnesu je zničená kniha v podobě naraženého rohu, hřbetu, apod., takový knihy si do knihovny nedám. Věřím ale, že někomu je to vcelku jedno v jakém stavu knihy má.
@Scarface: nekdy mam pocit, ze to balite az moc dukladne :))
@Jonathan Arbuckle: Od té doby jsme se zlepšili. Aspoň doufám.
Přiznám se že z CRWE mám minimum objednávek a zrovna Sweet Tooth, když vycházel mi přišel zabalený jenom v tenkém kartonu, spojený páskou, bez bublinek a ještě přehnutým obalem ( ten šel v pohodě přežehlit) ale je to už pár let. :-D
@Jonathan Arbuckle: i balicky z obchod.crew chodi hezky zabalene.. vzdycky je tam tak tuna zelene lepici pasky :))
Většinou se tady na CC sice pindá, ale dneska dorazila limitka Odd. H a to zabalení si opravdu zaslouží chválu. Byť ekologové budou plakat, tak 3 vrstvy kartonu poskládané tak aby tvořili mezi sebou místo, bublinková folie a zatavená folie jak na krabici, tak i na želvím boxu a každá kniha také zvláště balená. Přiznám se že už objednání jsem se bál jak tohle dorazí a jak tohle budou balit a opravdu ani ťuk na boxu, prostě ani růžek ťuklý. Na rovinu v tomhle by měly chodit kolosálky a všechny knihy nejméně nad litr a ostatní nakladatelé by se měli učit od Mighty Boys a CC v tom jak balit drahé knihy.
kdo nestihl objednat u Vybirala Velky mrtvy II v limitovane variante, tak koukam, ze je stale k prodeji par kusu
https://www.verneovky.cz/www-verneovky-cz/eshop/0/0/5/513
Preacher Limitka 2 bola expedovana
@xintax: Díky. Přistála mi do zprávy trochu levnější nabídka a pak jsem jí našel ještě náhodou v knihkupectví za necelých 1500, ale děkuji za nabídku. Musím uznat, že jí máš v pěkném stavu.
Hmmm, to je snad lepší doufat že to někdy vyjde znovu. Každopádně trhknih ukázal co to stojí, tak proč to nepřepálit :D
Tie Ztracene divky vypredavali strááášne dlho
Nemá někdo nějaké info, že by se Argo chystalo dotisknout Ztracené dívky od Alana Moora? Nechystá se někdo případně prodat?
@seneke: tvl Batman HUSH :D to tam ten Jim Lee pere pod tlakem.
Kdyby vás zajímalo, jak vypadá stojan s tou DC Compact edicí
Je to reálná otázka a mohla by vyjít! Držím palce!
Zdravím, tady máte přehled o všem, tak zkouším napsat sem... Nevíte o někom , kdo by měl na prodej "Tomb Raider archivy s.2" ??? asi to sem nepatří, ale v inzerátech ji sháním celkem dlouho a chci ji jako dárek.... díky
@Gmork: hele a jak je to s Velkým Mrtvým - limitkou? Ta včera byla už out of stock a dnes už zase k mání...
edit: Tak jsem dostal přímo odpověď přímo od Vybírala a šlo jen o nerealizované / nezaplacené objednávky. (na chvíli ten prodej se zastavil a pročistil a já to chytl). Pár kusů tam pořád je.
Comics Centrum na Black Friday vydáva komplet Descender od Lemireho v dvoch zväčšených knihách
https://m.youtube.com/watch?v=pX9K3Q820Ig
To nevím, ale zeptám se ho. Jinak je u něj skladem už jen pár kusů u Murena 2 a Petr Pan. Ale tam jsou nějaké zbytky ještě různě po eshopech.
@Gmork: Nevíš pls, jestli bude u Vybírala nějaký black friday? Díky.
Preacher Kazatel - Omnibus 1 (základní verze)
DN00507047, Odesíláme do 3 dnů 1 627 Kč
https://www.pipkin.cz/nakupni-kosik/
1

1 627 Kč
@seneke: protoze ma v odkazu na konci tecku. spravne ma byt
https://imgur.com/a/NKFKX4S
Nezbi: Odkaz na imgur nefunguje.
Pročítám si takhle B jako BĚŽEC a zaujalo mě tohle https://imgur.com/a/NKFKX4S Je to vytištěné nebo to je ten podpis?:) Mrkněte jestli to tam taky někdo máte na 1. straně 2. příběhu. Díkes :)
EDIT: tak na stránkách Paseky to je v náhledu taky podepsaný tak je to asi natištěný….
Tak mám taky doporučení pro ty kdo používají portmonku. V aplikaci jsou k dispozici dva kupony na Knihy Dobrovský. Jeden je na 10% slevu a jeden na na slevu 300 Kč při nákupu nad 1499. Takže já mám Preachera za 1299.
tak to je masakr, jeste ze jsem to dneska neobjednal za dva litry u Crwe :D Diky Forte
Na knižním klubu to vyjde ještě o něco levněji s 15% slevou (15KKSLEVA) z 1692 Kč. Akorát je už jenom do konce dneška...
https://www.knizniklub.cz/knihy/746956-preacher-kazatel-omnibus-2-zakladni-verze.html
Fort: Díky moc. S ISIC slevou a kupónem to vyšlo na krásných 1454 Kč.