Objednávám lístky na Comic con Prague 25. Akce se bohužel stala více přehlídkou jiných žánrů než je komiks. Ale přece jen , nestálo by za to udělat jednu přednášku co Comics DB nebo setkání sběratelů . Třeba i praktická přednáška, jak a co je možné sbírat, jak bezpečně komiksy skladovat a pečovat o ně ? Třeba by se přihlásili nebo nebo bychom zaujali nové " divoce " žijící sběratele a ti by rozšířili naši komunitu...
Já ho mám za 1300 díky kupónu z aplikace portmnoka od Dobrovskýho. Kdo tu aplikaci používáte jsou tam ještě, platěj asi do 30.11. Sleva 300 myslím při nákupu nad 1500 plus další na 10% slevu.
@Mr.Plysh A já jsem za to důkladné balení Crwe rád! Tedy až na jeden případ, kdy jsem s tím možná už otravnej a při každé objednávce prosím o důkladné zabalení a tak si cca před rokem ze mě kolegové z Crwe asi udělali srandu a zabalili to tak, že jsem to normálně rozbaloval asi 20 minut a pěkně jsem se z toho zapotil :-D.
Co prostě nesnesu je zničená kniha v podobě naraženého rohu, hřbetu, apod., takový knihy si do knihovny nedám. Věřím ale, že někomu je to vcelku jedno v jakém stavu knihy má.
Přiznám se že z CRWE mám minimum objednávek a zrovna Sweet Tooth, když vycházel mi přišel zabalený jenom v tenkém kartonu, spojený páskou, bez bublinek a ještě přehnutým obalem ( ten šel v pohodě přežehlit) ale je to už pár let. :-D
Většinou se tady na CC sice pindá, ale dneska dorazila limitka Odd. H a to zabalení si opravdu zaslouží chválu. Byť ekologové budou plakat, tak 3 vrstvy kartonu poskládané tak aby tvořili mezi sebou místo, bublinková folie a zatavená folie jak na krabici, tak i na želvím boxu a každá kniha také zvláště balená. Přiznám se že už objednání jsem se bál jak tohle dorazí a jak tohle budou balit a opravdu ani ťuk na boxu, prostě ani růžek ťuklý. Na rovinu v tomhle by měly chodit kolosálky a všechny knihy nejméně nad litr a ostatní nakladatelé by se měli učit od Mighty Boys a CC v tom jak balit drahé knihy.
@xintax: Díky. Přistála mi do zprávy trochu levnější nabídka a pak jsem jí našel ještě náhodou v knihkupectví za necelých 1500, ale děkuji za nabídku. Musím uznat, že jí máš v pěkném stavu.
Zdravím, tady máte přehled o všem, tak zkouším napsat sem... Nevíte o někom , kdo by měl na prodej "Tomb Raider archivy s.2" ??? asi to sem nepatří, ale v inzerátech ji sháním celkem dlouho a chci ji jako dárek.... díky
@Gmork: hele a jak je to s Velkým Mrtvým - limitkou? Ta včera byla už out of stock a dnes už zase k mání...
edit: Tak jsem dostal přímo odpověď přímo od Vybírala a šlo jen o nerealizované / nezaplacené objednávky. (na chvíli ten prodej se zastavil a pročistil a já to chytl). Pár kusů tam pořád je.
Pročítám si takhle B jako BĚŽEC a zaujalo mě tohle https://imgur.com/a/NKFKX4S Je to vytištěné nebo to je ten podpis?:) Mrkněte jestli to tam taky někdo máte na 1. straně 2. příběhu. Díkes :)
EDIT: tak na stránkách Paseky to je v náhledu taky podepsaný tak je to asi natištěný….
Tak mám taky doporučení pro ty kdo používají portmonku. V aplikaci jsou k dispozici dva kupony na Knihy Dobrovský. Jeden je na 10% slevu a jeden na na slevu 300 Kč při nákupu nad 1499. Takže já mám Preachera za 1299.