Většinou se tady na CC sice pindá, ale dneska dorazila limitka Odd. H a to zabalení si opravdu zaslouží chválu. Byť ekologové budou plakat, tak 3 vrstvy kartonu poskládané tak aby tvořili mezi sebou místo, bublinková folie a zatavená folie jak na krabici, tak i na želvím boxu a každá kniha také zvláště balená. Přiznám se že už objednání jsem se bál jak tohle dorazí a jak tohle budou balit a opravdu ani ťuk na boxu, prostě ani růžek ťuklý. Na rovinu v tomhle by měly chodit kolosálky a všechny knihy nejméně nad litr a ostatní nakladatelé by se měli učit od Mighty Boys a CC v tom jak balit drahé knihy.
@xintax: Díky. Přistála mi do zprávy trochu levnější nabídka a pak jsem jí našel ještě náhodou v knihkupectví za necelých 1500, ale děkuji za nabídku. Musím uznat, že jí máš v pěkném stavu.
Zdravím, tady máte přehled o všem, tak zkouším napsat sem... Nevíte o někom , kdo by měl na prodej "Tomb Raider archivy s.2" ??? asi to sem nepatří, ale v inzerátech ji sháním celkem dlouho a chci ji jako dárek.... díky
@Gmork: hele a jak je to s Velkým Mrtvým - limitkou? Ta včera byla už out of stock a dnes už zase k mání...
edit: Tak jsem dostal přímo odpověď přímo od Vybírala a šlo jen o nerealizované / nezaplacené objednávky. (na chvíli ten prodej se zastavil a pročistil a já to chytl). Pár kusů tam pořád je.
Pročítám si takhle B jako BĚŽEC a zaujalo mě tohle https://imgur.com/a/NKFKX4S Je to vytištěné nebo to je ten podpis?:) Mrkněte jestli to tam taky někdo máte na 1. straně 2. příběhu. Díkes :)
EDIT: tak na stránkách Paseky to je v náhledu taky podepsaný tak je to asi natištěný….
Tak mám taky doporučení pro ty kdo používají portmonku. V aplikaci jsou k dispozici dva kupony na Knihy Dobrovský. Jeden je na 10% slevu a jeden na na slevu 300 Kč při nákupu nad 1499. Takže já mám Preachera za 1299.
@xintax: Také to nechápu. Ale co to sledují, tak to kupují jen dva, max. tři stejní magoři. Nikdo jiný na ty jeho aukce nepřihazuje. Jinak co jsem se díval na fotky toho co nabízí, tak to na první pohled vypadá dobře, ale po podrobnějším zkoumaní, to jsou jen dvě desky na který je natištěny obrázek a spolu to je slepené dohromady. Nemá to ani tvrdý hřbet, jen je to něčím tenkým přelepené. Prostě nechápu ty ceny.
Koupil jsem si Sandmana omnibus a po rozbalení koukám že má zespodu takové jedno nedobarvene misto. Nesetkal se někdo s něčím podobným? https://ibb.co/gSqsMNP
@farnhajt: Cena tehdy nebyla myslím úplně daná, dávalo se zdarma nebo ve speciálkách ca 70 - 75 Kč, což asi lze vzít jako "doporučovanou" cenu, tak to tam doplním a případně pak upravím, když Tomáš P. zavzpomíná ;)