@MisaNuff: já je poslední dobou začal podezřívat, že jim to snad fakt i vydělává :)
" I ty neúspěchy nám něco přinesly. Já bych nic neměnil. Navíc vůbec nekončíme, stále se objevují nové věci, nové trendy, teď tu máme mangu, ale už se těšíme na další fenomény."
Myslím, že tady se řešil ten Elrik (kniha od Mystery Pressu, základní verze za 1500 a sběratelka myslím za 4000). Koupil jsem tu základní verzi a přišla zabalené normálně v krabici, v jedné vrstvě bublinkové fólie a se dvěma malými kousky papíru po dvou stranách hřbetu (a velký zmuchlaný papír z jedné strany obálky). Rohy jsou trochu ťuklé - žádná velká trága, ale v knihkupectví bych si to v takovém stavu nekoupil. Tak jsem jim napsal zda to jde vyměnit a uvidíme.
A nějaká holka na internetu dávalo foto výrazně drsněji zmuchlaných rohů a to má tu sběratelku - hádám, že zabalená byla podobně.
Vždycky se slzou v oku vzpomínám sám na sebe, když jsem balil komiksy pro lidi, kteří si to koupili z fb bazaru a pak mi psali, jak to bylo úžasně zabalený :D a samozřejmě jsem nebyl sám, kteří to balili až fanaticky pečlivě.
@Walome: ano, kdokoliv (po schvaleni) o cemkoliv (co bude o comicsu a nebude smrdet problemy).
Ono to bude za tyden hlavne proto, ze k tomu musim sepsat manual a vysvetlujici texty a tak, jinak zakladni system je ready. Takze to vidim zatim na spusteni 2.12. a samozrejme lidi, co vim, ze maj tyhle tendce, tak jim napisu. Cekam, ze prosinec bude slow burn, ale aspon se odchytaj nejvetsi problemy systemu a treba leden unor, jak bude mrtvo vsude, budete mit chut se rozepsat.
@Zack: touché! Jen tedy ke mně se to dostalo hlavně jejich otravnou reklamou na sockách a jejich ad manager neumí pracovat s frekvencí a nebo jsou prostě fakt zoufalí a vůbec se to neprodává... v což tak nějak doufám.
@George Walker Bush: Za takové sra*ky jsme teda nesquatovali. Ta stránka vypadá, že mi prodá pomocí AI udělaný kurz a pak mě donutí investovat do nějakého shitty crypta :D Konečně zaplácli díru na trhu a gamifikovali anarchismus.
@Zack: naopak, já ten kontext vítám a někdo by tohle měl do Skvotu poslat a optat se, na tu českou proti-nabídku :) @George Walker Bush: pán je znalec a gurmán... (zatím jsem tedy nenašel nikoho, kdo by mi dal feedback, na cokoli co tam maj, ale těším se až nějakou takovou duši potkám).
@soulbringer: Dříve, než jsem ten link otevřel, tak jsem věděl, že to bude kurz ze Skvotu. To jsou takoví rozumbradové, co tě naučí všechno, PR marketing, psát knihu, udělat deskovku, urbanismus... to vše v podivném sepjetí anarchistické vizáže, děsivě žoviální komunikace, korporátního newspeaku a samozřejmě "gimme your money".
@soulbringer: 108 a porad bezi. Proko ma ty kurzy nekolikalety a hodne do hloubky. Za 250 je to lowcost, to mas pravdu, plus bude ted urcite cyber monday nebo neco.
Vim, ze vtipecek, jsem to jen chtel uvest na pravou miru, kdyby to fakt nekoho zajimalo.
@Zack: pfff... 250 dolarů a jen 10 lekcí?! Co je to za děsnej lowcost?! Šacoval bych, že Skvot to prodává minimálně za 500 dolarů a je to dokonce česky - to už cítíš tu kvalitu jenom z ceny pro místní trh ;)
@seneke: já tedy neumím nakreslit ani autičko, natož abych fušoval opravdovým umělcům do řemesla - kór když jsem tak naročnej, kór když mám rád uvěřitelný twisty, dostatečně plastický postavy a prostě příběhy, který tě chytnou za srdce. Tohle hřiště nechávám skutečným umělcům a profikům. Prostě mám soudnost, že jo... Mě jen fascinuje, jak si kluk z reklamky řekne, že to v poho prodá (cenu raději nevědět), i proto, že už nakreslil pro pár inzerentů několik reklamních kampaní :) Jak říkám - jestli prodává tuhle sebedůvěru, tak bych pár deka koupil ... ale třeba to někomu pomůže a vyroste nám tu nová generace! :)
@Walome: hehe - tohle znám. Naštěstí na vejšce učím jen zřídka a navíc jen jako host z praxe, takže mám dostatečný komfort ... ale zase umím posoudit jestli někdo neumí a učí nebo umí a stojí za to ho poslouchat a diskutovat s ní / ním. Dobrej učitel svede zázraky a je pro tuhle společnost děsný dobro! :)
Nema nekdo nejake zakulisni info, proc se neustale posunuje vydani te absolutky Kralovství Tvé a člověk se to dozví jenom, když si zajde na eshop crew? :) Původně to bylo 12., pak 17. a teďka už je to Prosinec.
Ty jo! Jistý Martin Šťastný je šťastný. že i vám může nabídnout kurz o 13 sezeních jak vytvořit komiks… autor reklamních sešitků, co má v místní databází už celé dva zářezy.
(Chápu, že cílovka jsou spíše lidi od reklamy, ale já bych od některých lidí asi potřeboval koupit jejich sebevědomí)
@Walome hele ten Ruzicka je dobra volba, ten napad se mi libi. Sem s nim cetl nejaky rozhovor a vypada to ze to ma v hlave srovnane co a jak, to by mohl byt fajn rozhovor.
@soulbringer: nee to vůbec, to není špatný téma, a Václava si určitě někdy pozvem. Jen né teď. A obávám se, že až ano, tak si nikdo nebude pamatovat co v tom novém Lumírovi vlastně upravovali :) ALE třeba do té doby přepíše něco jiného < 3
@faster86: já nemám rád tlustý lidi, který se urazej, když jim někdo řekne, že jsou tlustý. Takže pohoda. Joo to kdybys mě šejmoval, že mi řídnou vlasy, to bych byl trochu smutnej, ale ani tam bych neměl protiargument :´´´)))
Na koho si teď myslíme (a i nám to předběžně potvrdil, i když od té doby jsme mu nepsali, tak nevím, jestli bude mít čas), je Lukáš Růžička, ale tam čekáme, až vyjdou Kostky a až si je přečtem (resp já. Vojta má načteno). Další hosti asi až příští rok, vono už jsou skoro Vánoce.
@faster86: pardon, ale být štíhlej comic geek? WTF?" To snad nejde ani jinak. Jestli chceš být on brand, pak všichni dávno víme, jak má správný člověk od fochu vypadat! Tady střílíš úplně vedle... jako kdokoli, kdo nevypada jako Jeff, by na tohle fóru neměl ani pípnout! ;)
@Walome: hele tohle asi nikdo nějak nebere blbě, ne? Já jsem děsně rád, za nemalou část toho, co tady CC vydali, dokonce chápu, jakým způsobem tady nějaký věci podávaj... na druhou stránku bych řekl, že nejen @faster86 tady maj validní body, které by nebylo od věci v nějakém podcastu a potlachu probrat... minule vám to tak hezky šlo se Zackem, tak si umím představit i interview s Dortem :)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.