tak já jen doufám, že se to teď nerozeběhne a nenechají to normálně vystavené a rozebere se to ... jako to bylo u Stínu, kde to v jednu chvíli odpískali a pak to nechali normálně dojet
Kleklo to uz v 9:59… takze opet bez prekvapeni - respektive, fakt nekdo cekal, ze to pujde? Vim, ze na fóru tu a tam nadavam na zdejsi vydavatele (snad ferove), ale tohle je proste dalsi priklad:
- nepripravenost (technologicky, procesne, komunikacne)
- je to limitka, takze se to prodá tak jako tak (ta bohorovnost z toho kape)
- lidi budou prskat, nadavat treba na tady na fóru, ale stejne si to koupi
- ve finale zisk
Opakovat do zblbnuti… dal bych kralovstvi za to, aby vydavatele vstoupili do 21. stoleti, pochopili dnesni potreby zakaznika a co v ramci CX clovek ocekava a hlavne nedelali mrtvy brouky, kdyz se failuje.
Ja vim, chci moc - tak kdyz nepujde tohle, tak se spokojim s tim, ze bude mir na blizkem vychode.
Edit: celostatni vypadek O2 je samozrejme vec, s čímž nic clovek neudela. Jen mi prijde zvláštní, ze do 9:59 vse fungovalo bez problemu. Kazdopadne drzim CC palce, at to komuniiacne ustoji.
S celostátním výpadkem O2 bohužel nic nenaděláme.
O novém termínu spuštění limitované edice Odd. H vás budeme předem informovat.
Děkujeme za pochopení ❤️
jako oni O2 to jasne udelali schvalne ze to sundali 5 minut pred predprodejem, priznejte se, kdo z vas dela u O2 a neni fanousek limitek, boxu, cc a walomeho? :D
@wolfgang: to mají jako hosting u O2, nechápu? a výpadek naprosto náhodou přesně při spuštění prodeje? jako nechci jim křivdit, ale tohle dost smrdí...
@Walome:houby nahazujou, bylo to pomalé jako šnek a teď je to nedostupné úplně:
Chyba pri vyrizovani pozadavku
Server nevratil zadnou webovou stranku, kterou by bylo mozne zobrazit.
Pravdepodobna pricina teto chyby je ve scriptu, ktery webovou stranku generuje.
Upřímně tohle mohlo být klidně, tak jak má Crew, že si za box připlatím, jak u One Piece a klidně ať je 150 limitek s jiným přebalem. Ale ten box mohli nechat pro více zájemců. No nic, zítra ti co to chtějí si můžeme popřát hodně štěstí a ať předkupním spadne net. :-D Ale je fajn že se to snad nestihne moc rozkřiknout a je to hned zítra.
K diskusi ohledně toho jak to bude s předprodejem druhých dílů sandmana a asi i Preachera. Koupit v aukci může být problém, ohledně práva na koupi druhého dílu, to jsem řešil ohledně Preachera kterého jsem bohužel taky kupoval až z druhé ruky. Nedalo mi tak jsem vznesl dotaz přímo na Crew jak to bude ohledně případného prodeje druhého dílu. Sami v tom nemají asi uplně jasno ale poslal jsem veškeré info o tom od koho jsem ho koupil s odkazem na aukci a fotku s aktualním datumem že knížku opravdu mám a bylo mi přislíbeno že by původního majitele měli vyřadit a myslet na mě.....Ale jestli to tak proběhne uvidíme:)?......Takže podobná možnost by se mohla aplykovat i na sandmana.....
Ještě k aktuálnímu prodeji limitky Sandmana na Aukru - Kontaktoval jsem prodejce s dotazem, zda zaručuje převedení předkupního práva na zakoupení dalšího svazku limitovaného Sandmana na kupce, který vyhraje aukci. Nedostal jsem jasnou odpověď, prodejce řešil, že se neví, jak to dále bude. A se závěrečným dodatkem, že jedničku limitky vlastně ani neměl předobjednanou přes stránky Crwe a tudíž mu ani vydavatel dvojku nabízet nebude. To jen pro ty, co aukci řeší. Ať pak předejdou zbytečnému rozčarování, že budou muset dražit i dvojku.
@Mr.Plysh:
v dražbách na aukru nelze absolutně hledat žádnou logiku, totožná věc může končit v různých aukcí i v rozdílech násobků ceny... mám to vypozorované dlouhodobě a platí to obecně, tedy i pro komiksy
Mě jsou ty ceny vlastně šumák... jako takhle: to, že to má už teď 7,5k je spíše FOMO a asi bych to čekal v tuhle dobu níž, nicméně být kupujícím, tak si asi nejdříve zjistím, jak to bude s prodejem 2. omnibusu, ne?
Lidi, co stihli tu limitku koupit (kde má Crew jejich objednávku, mail, atd.) ten mechanismus "předkupního práva" na další omnibus asi teď řešit nemusí, ale být kupujícím na secondary marketu, tak by mě to asi zajímalo :)