Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

budu (asi?) kontroverzní a řeknu A). když chceš limitku, hezky si ji vystůj. nechceš/nemůžeš/jsi z druhý strany republiky? smůla, můžeš pak koupit od překupníků později.
bylo by to fakt limitované, nemusely by se řešit jiné technické problémy než otevírání dveří do obchodu a fungování kasy a nebylo by to o stupidní náhodě, ale prostě by měl limitku každý, kdo vydržel ve frontě. nikdy to tak imho nakonec nebude, ale můžu snít :)
C, jako sběratel mimo Prahu... :D, ale kdyby probíhal předprodej na více místech v ČR (např. v krajských městech), tak klidně A.
A mozna si to hijacknu dalsi anketou.

Kdyby se predprodeje limitek delali jen fyzickym nakupem:
A) jsem s tim v pohode, stan mam
B) nejsem s tim v pohode, ale klidne si kvuli tomu stan pucim
C) nejsem s tim v pohode, mel bych fyzicky problem se k limitkam dostat
D) nejsem s tim v pohode, moje nabozenstvi/moralni zebricek mi nedovoluje se takovy kokotiny zucastnit.
@Walome: Kde si ti lidi chodí stěžovat, když ne tady :)
@rajot: náhodou, docela se snažej, já bych to dělat nemoh, já bych ty lidi posílal do prdele mnohem častěji :D

Ale něco mi říká, že nás Zack za chvíli odkáže minimálně do Pindárny.
hawwwran: hezky ti tam odpovídaj, tak klasicky ve stylu CC pokud jim člověk neleze do zadnice :) některý věci se holt neměněj :)
@Fort: to přijde asi na každej web.
To mi chcete říct, že na web CC dnes přišlo, víc lidí než tady :)
Tyhle internety to je jen mrzení. Zlatý fronty přes noc ve spacáku...
tak slibeny pocty obalek.. :) snad je to citelne..
https://imgur.com/yvzXTYu
Ideal předprodeje by prostě byl, že link na nákup limitky, přijde všem přihlášeným s nákupní historii. Následně v linku bude ukázáno jsi tolikatý v řadě a buďto čekáš a nebo víš že máš smůlu. Ale když už nic tak by mohli mít i tu verzi s krabičkou s normálními kusy na počet předobjednávek.
@Mr.Plysh:
Mě na tom nejvíce vadí, že se k tomu nedokáží postavit čelem a přiznat pochybení. Stejná situace jako u Stínu a opět jako přes kopírák. Ať to klidně dělají stylem, kdo dříve přijde ... ale pouze za předpokladu, že jsou to schopni technicky zabezpečit.
@sleepless: chjo.. to je presne proc nemam rad tyhle predprodeje na rychlost..
Lepsi by bylo, kdyz by to treba dali na den a pak udelali pocet kusu dle objednavek..
@Mr.Plysh:
už tam na ten dotaz:
"Hostujete to na Active24. Ostatni weby u nich bezi. Nenasel jsem vyjadreni o vypadku active24 se souvislosti s o2. Nechci rikat ze lzete, ale nehoupete nas trochu?"
je od nich reakce:
"zkusíme se naladit na stejnou vlnu s Vámi - ano, houpeme Vás. Nikomu to nechceme prodat."

Rádoby vtipná reakce, nijak neodpovídající na jasný dotaz. Prostě opět mlží, je naprosto jasné, že v dalším termínu jim to boti opět totálně zahltí a bude se to chovat naprosto stejně jako dnes, jen se jim podaří (možná) to vystavit pro prodej. Naprosto nemám chuť to opět absolvovat :-(
@Mr.Plysh: ten web bezi snad na joomle (dobry retro, ale funkcni samozrejme) a nejsem si uplne jistej, jestli a jak to umi dnes resit kapacity a DDOS obecne :/
@Hawwwran: koukal jsem na ten komentar na FB.. no uvidime, co na to odpovi..
A souhlasim.. spis je naprd, ze evidentne tam budou zase naky boti.. a oni nejsou schopny ten eshop zabezpecit :(
@xintax: hele O2 nejdou třeba smsky, část dat... nicméně oni imho u O2 hosting nemaj (možná jejich provider). O2 mělo výpadky od cca 8:30, oni fungovalo v pohodě do 10:00 prakticky... nevím, nechci jim křvidit a O2 se na tom mohlo podepsat, ale prostě je to podobný jako se Stínem a holt kredibilita CC není úplně vysoko, jestli mi rozmíš.
Hostují to na Active24. Sousední servery jsou ok. Myslím že nás houpají.
@Walome: web uz mi ted vicemene bezi.. tak asi to O2 vyresili :DD
udelali by nejlip, kdyz by to udelali jako tusim u Chladu.. ze vyhodili odkaz na Google formular.. a kdo vyplnil, tak tomu pak poslali udaje k platbe..
@soulbringer: mně jejich webovky nešly už v 9.55 a o2 je u mě na mobilu mrtvý furt.
nejspíše jim tedy nešlo uvolnit limitku pro prodej přes jejich admin rozhraní, protože byli bez připojení? nebo jak si to dát do souvislosti? ja to ale vysvětluje, že jsou ty jejich stránky stále na krovkách?
Mě O2 na mobilu teda běhá
@xintax: svit nebo stín... To je jedno, hlavně, že jsou dva :D
Teda věděl jsem, že CC mají dost fanoušků, ale že je jich tolik, aby shodili internety v celý republice, to jsem netušil.
Bych dal novej termín na 21. 10. od 10 hodin. :-)))
Upřímně doufám, že s předstihem nebude, že od obnovení O2, za hodinu spouštíme.
tak já jen doufám, že se to teď nerozeběhne a nenechají to normálně vystavené a rozebere se to ... jako to bylo u Stínu, kde to v jednu chvíli odpískali a pak to nechali normálně dojet
Kleklo to uz v 9:59… takze opet bez prekvapeni - respektive, fakt nekdo cekal, ze to pujde? Vim, ze na fóru tu a tam nadavam na zdejsi vydavatele (snad ferove), ale tohle je proste dalsi priklad:

- nepripravenost (technologicky, procesne, komunikacne)
- je to limitka, takze se to prodá tak jako tak (ta bohorovnost z toho kape)
- lidi budou prskat, nadavat treba na tady na fóru, ale stejne si to koupi
- ve finale zisk

Opakovat do zblbnuti… dal bych kralovstvi za to, aby vydavatele vstoupili do 21. stoleti, pochopili dnesni potreby zakaznika a co v ramci CX clovek ocekava a hlavne nedelali mrtvy brouky, kdyz se failuje.

Ja vim, chci moc - tak kdyz nepujde tohle, tak se spokojim s tim, ze bude mir na blizkem vychode.

Edit: celostatni vypadek O2 je samozrejme vec, s čímž nic clovek neudela. Jen mi prijde zvláštní, ze do 9:59 vse fungovalo bez problemu. Kazdopadne drzim CC palce, at to komuniiacne ustoji.
@wolfgang: pisou tohle

S celostátním výpadkem O2 bohužel nic nenaděláme.
O novém termínu spuštění limitované edice Odd. H vás budeme předem informovat.
Děkujeme za pochopení ❤️
Minule jsem takhle koupil dva Mesíční svity. :-))))
S celostátním výpadkem O2 bohužel nic nenaděláme.
O novém termínu spuštění limitované edice Odd. H vás budeme předem informovat.
Děkujeme za pochopení
Jasně výpadek O2 :D To se jim jako omluva vlastní neschopnosti teď pěkně hodí.
Takže termín se přesouvá. Budou informovat o novém s předstihem.
Už je to oficiálně i na fb.
jako oni O2 to jasne udelali schvalne ze to sundali 5 minut pred predprodejem, priznejte se, kdo z vas dela u O2 a neni fanousek limitek, boxu, cc a walomeho? :D
@wolfgang: to mají jako hosting u O2, nechápu? a výpadek naprosto náhodou přesně při spuštění prodeje? jako nechci jim křivdit, ale tohle dost smrdí...
Jo, O2 haprovalo už včera a vodafone mi nešel vůbec.
@wolfgang: no pred chvili mi volal sef (neobvykle pres whatapp, ze nejde o2). Takze na tom klidne neco muze byt
tak stejne jako u Mesicniho stinu, pada to a pada, tak jse zvedav komu se to na kole stesti chytne a ukoristi limitku
Psal jsem jim - může za to prý výpadek sítě operátoru O2.