Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

já na to také asi se.., na tohle nemám čas a ani nervy .. jsem zvědavý, jak se zase budou vytáčet...
@farnhajt: taky bych potreboval uz delat jiny veci nez koukat na to, kdy to zacne fungovat
jako být to o půlnoci, tak mi to nevadí. ale v práci mě to teda dost se*e
prostě to opět naprosto podcenili a nijak si to technicky neošetřili
jj... kdyz nahazujou treba kolosalky, vypada to jinak
@Walome:houby nahazujou, bylo to pomalé jako šnek a teď je to nedostupné úplně:
Chyba pri vyrizovani pozadavku
Server nevratil zadnou webovou stranku, kterou by bylo mozne zobrazit.
Pravdepodobna pricina teto chyby je ve scriptu, ktery webovou stranku generuje.
@sleepless: spíš/nebo nahazujou možnost objednávek.
@damacon:
Ta jejich stránky jsou zahlcené již teď, takže čekám opět fiasko...
vypada to, ze dneska dorazi balicek s Vrazednym sokolem :)
Ten box je super no.

Už je to rozkřiknutý.
Upřímně tohle mohlo být klidně, tak jak má Crew, že si za box připlatím, jak u One Piece a klidně ať je 150 limitek s jiným přebalem. Ale ten box mohli nechat pro více zájemců. No nic, zítra ti co to chtějí si můžeme popřát hodně štěstí a ať předkupním spadne net. :-D Ale je fajn že se to snad nestihne moc rozkřiknout a je to hned zítra.
@damacon: já naopak doufám, že to bude jako se stínem, tedy že se na mne dostane :-)
@Trip: tak zajima me to. a beru to tak, ze by se o tom mistni stejne dozvedeli.. CC to uz vyhlasilo na FB..
@Mr.Plysh: dúfam, že si to nechceš sám kúpiť.. inak by bol tvoj oznam kontraproduktívny :)
Doufám, že to dopadne jak s Měsíčním stínem
@Fry:
Ohlašovali to na listopad,ne ?
Super. :) to, abych vyloupil banku, kdo jde se mnou? :D

Mám vůbec šanci se nějak dostat k limitce dvojky?
Tak do konce roku by měl být předprodej na Preachera 2, tak uvidíme :)
K diskusi ohledně toho jak to bude s předprodejem druhých dílů sandmana a asi i Preachera. Koupit v aukci může být problém, ohledně práva na koupi druhého dílu, to jsem řešil ohledně Preachera kterého jsem bohužel taky kupoval až z druhé ruky. Nedalo mi tak jsem vznesl dotaz přímo na Crew jak to bude ohledně případného prodeje druhého dílu. Sami v tom nemají asi uplně jasno ale poslal jsem veškeré info o tom od koho jsem ho koupil s odkazem na aukci a fotku s aktualním datumem že knížku opravdu mám a bylo mi přislíbeno že by původního majitele měli vyřadit a myslet na mě.....Ale jestli to tak proběhne uvidíme:)?......Takže podobná možnost by se mohla aplykovat i na sandmana.....
@Mr.Plysh: nemám tušení, jen sem postuju, co kde vyleze :-)
Mr.Plysh: Pár kusů zřejmě měly speciálky.
@wolfgang: ono se to dalo koupit i nekde jinde?
Ještě k aktuálnímu prodeji limitky Sandmana na Aukru - Kontaktoval jsem prodejce s dotazem, zda zaručuje převedení předkupního práva na zakoupení dalšího svazku limitovaného Sandmana na kupce, který vyhraje aukci. Nedostal jsem jasnou odpověď, prodejce řešil, že se neví, jak to dále bude. A se závěrečným dodatkem, že jedničku limitky vlastně ani neměl předobjednanou přes stránky Crwe a tudíž mu ani vydavatel dvojku nabízet nebude. To jen pro ty, co aukci řeší. Ať pak předejdou zbytečnému rozčarování, že budou muset dražit i dvojku.
@Mr.Plysh:
v dražbách na aukru nelze absolutně hledat žádnou logiku, totožná věc může končit v různých aukcí i v rozdílech násobků ceny... mám to vypozorované dlouhodobě a platí to obecně, tedy i pro komiksy
Mě jsou ty ceny vlastně šumák... jako takhle: to, že to má už teď 7,5k je spíše FOMO a asi bych to čekal v tuhle dobu níž, nicméně být kupujícím, tak si asi nejdříve zjistím, jak to bude s prodejem 2. omnibusu, ne?
Lidi, co stihli tu limitku koupit (kde má Crew jejich objednávku, mail, atd.) ten mechanismus "předkupního práva" na další omnibus asi teď řešit nemusí, ale být kupujícím na secondary marketu, tak by mě to asi zajímalo :)
@DonkeyKong : a netusis, kdo to drazi? :)
Prijde mi divny, ze to uz takhle vyskocilo, kdyz ten minulej se dostal na 5tis.
Zdá se mi to, nebo ten papír v Sandman omnibus je úplně stejnej jako papír v tom nejlevnějším paperbacku od CRWE?
Zdarec, nějaké tipy, za kolik se vydraží stříbrný Omnibus Sandman ve folii? Číslo je sice tajné, ale i tak už je tam naházeno nějakých 7,5k :-O
Aukce končí dneska ve 22:24
viz zde
To Království tvé od Crew vypadá luxusne... Rozmýšľam lebo ten príbeh už mám v CZ v rámci DCKK a mám nejaké ďalšie resty v DC komiksoch, takže neviem či ísť do toho kvôli tej väzbe a 120 stranám bonusu.... Porozmýšľam....
lachvos: království tvé 21. 10. v 10.00
@SomeOne: jj, to (A) oznacuje antikvariat.. takhle to meli i v minulem eshopu
@Trip: To takhle nemají rozlišené, ne...? Vše v antikvariátu má myslím v názvu (A), bez ohledu na to, zda to od někoho odkoupili, nebo vzali jen do komise...
Liga výjimečných KOMPLET (A) = je to z ich antikvariátu -> "A" v zátvorke :)
@josekan55: Je možné, že jim to někdo dal do komisního prodeje, v tom případě cenu neurčují...
@flynander: diky.. ja to myslim i videl.. ale asi jsem to preslechnul... poslouchal jsem to u prace.
@Mr.Plysh: Zmiňovali to na přednášce Crweconu. Záznam je kdyžtak dostupný i na jejich youtube.
@flynander: uz to ohlasili? To mi nejak uteklo..
Ta cena je přestřel hlavně v kontextu toho, že Crew plánuje vydat zvětšené souborné vydání... :D
@Mr.Plysh:
Nestouplo. To jen Arkham má takové přepalené ceny.
@Fry: jasny

btw. tohe je docela mazec.. netusil jsem, ze to takhle stouplo..
https://www.arkham.cz/liga-vyjimecnych-komplet--a/
@Fry: no ja jsem takovej blazen, ze jsem vzal vsechny.. tak pak kdyztak napisu :D
@Mr.Plysh: Pavlovský to nechtěl napsat, ale doufám že tuhle informaci do DB získáme protože by to mělo být napsáno přímo v knihách...
Asi nikde nepadlo, jake jsou pocty tech obalek Vrazedneho Sokola?
Pisal som mu. “ zjistili jsme během rozesílání že v Texovi je tisková chyba a museli jsme nechat přetisknout jedno celé číslo.
Dnes nám má dorazit z tiskárny.
Pak budeme pokračovat v rozesílkách…”