@yogi: nikdo nic nesliboval... Jen jsem navázal na tu nynější vlnu prodeje prvních omnibusů Kazatale a Sandmana (limitky se rozebrali hned a pokud se bude dařit hlavně klasickému prodeji, tak je naděje, že dobrých i čtivých omnibusů bychom mohli vidět více)... takže mě jen zajímalo, co by v podobném vydání mělo vyjít podle zdejších uživatelů - jak z těch věcí, co už vyšly (a třeba se už nedaj sehnat komplet, nebo třeba jsou jen v broži) a naopak co tu ještě nevyšlo, ale mimo naše luhy a háje už jako omnibus jo. Zatím je vidět, jak to máme každej poměrně jinak :)
Já bych byl raději za něco nového, anebo nedokončeného. Boys už jsem pořídil v angličtině a i to Seven to Eternity mám v angličtině, tak snad bude příště trefa do něčeho, co vůbec nemám :D Asi by mě vždycky lákalo vyměnit brože za pěkný hardback omnibus, ale taky by záleželo, co to bude...jestli Živí mrtví, tak váhat nebudu, ale jestli to bude třeba Hitman, tak ten mi stačí bohatě v broži.
Americkým upírem jsem nepolibený, takže bych bral také…
The Boys,
Americký upír,
Liga výjimečných - ale komplet,
Transmetropolitan,
Hellblazer,
Nausicaa ;-)
TankGirl (sorry jako) :-)
Planetary
The Boys
The Maxx (neuzrála už doba na tuhle pecku?! ;))
Do věcí, co tu vyšly komplet a mám je (jako zmiňované Mýty, Transmetropolitan, Hitman, 100 nábojů, ...), znovu nepůjdu. Sandman pro mě bude (na 90 %, ještě jsem neobjednal) jediná výjimka.
Naopak nové věci poberu počítám všechny, jak se znám, to mi nedá.
@Mr.Plysh: Tak to bych bral taky, samotné první dva díly mi přijdou zbytečné vydávat v omnibusu, bral bych to komplet, přesto, že zbývající jsou už dost o ničem, ale je tam strašně moc odkazů na literaturu a film, které mě baví hledat :-) Samozřejmě mám vše v eng ;-)
Sale/Loeb batman omnibus, keď už dlhy halloween je vypredaný, aj keď tam oproti anglickej verzii by trebalo nejake veci vybrat kedže vyšlo v ramci Superman pro všechni obdobi nejaky material
Hmm, těžko říct, Lucifer mi stačí tak, jak je, Hitmana jsem teprve nedávno koupil v broži a asi stačí, Mýty mám rád, ale ke konci jsem už měl co dělat to dočíst, takže Brož je ideál. Asi bych bral něco nového - nějaký Hellblazer, Dreaming když už bude Sandman, Boys, kteří skončili, možná Transmetropolitan. Ve finále bych byl pro nepřehánění s Omnibusy, za mě minimálně v ČR a v Crwi beru Omnibus za něco luxusního a mělo by v něm vycházet něco, co si to zaslouží … prostě nepřesytit trh a “neudělat z něčeho neobyčejného tuctovku”.
Tých omnibusov by tu mohlo vyjsť strašne veľa. Písal som im to už dávno, ale vtedy bola akože "iná doba". Teraz sa im to zase obrátilo a ľutujú, že nespravili omnibus pre Lazarus.
Za mňa by som uvítal Boys a Planetary, čo sa tu nedokončilo a inak ako cez omnibus ani nedokončí. Bojím sa, že pôjdu ale cestou čo už tu raz bolo: Transmetropolitan, Hitman.. čiže ušetria za preklad atď. i keď aj tieto veci budú ešte opravovať.
Yaromil: Je to přesně tak. Zrovna u některých knih z MDEK řady mám pěkně krkolomnou cestu k jejich získání (a to nemyslím jen nedoručenou zásilku Poštou). Ale mám rád, když kromě příběhu, který kniha vypráví je i zajímavý příběh k cestě do poličky :)
S tím, jak teď CREW úspěšně prodává omnibusy ikonických kousků (kde jim s kazatelem i sandmanem držím sakra palce), se otevírá otázka do budoucna: Jaké další dílo by určitě stálo za OMNIBUS? (Bez toho / i s tím, že podobně úspěšně vyšel omnibus i na zahraničních trzích)
Nebo jinak, kdybyste mohli hlasovat a poradit... mělo by se CREW pustit do omnibusu
- Lucifera
- 100 nábojů
- Transmetropolitan
- ... něco jiného?
(on to tu @scarface sem tam čte, takže podobnou hlasovačku jistě uvítá ;))
@Soulbringer: Díky za tip, hned se cítím lépe, hahaha. Když ono to není úplně ono, jít a koupit si to jako celek, pokud tedy člověk dokáže odhlédnout od té ceny,... tohle si prostě jeden musí sběratelsky vydřít, aby z toho měl patřičný dobrý pocit,... alespoň chvilkový, hahaha.
@Yaromil: On už se kompletní MDEK shání těžce i v broži, ačkoli se to prý s určitou trpělivosti pořád dá... Jinak to samozřejmě můžeš vyřešit i v pevné vazbě úplně jednoduše přes kníráče: 1-33 je tam za krásných 129.900 korunek, jak tu tuším inzeroval @xintax - to je za hubičku a zbytek pak samozřejmě můžeš rozprodat, viď... ;)
Trip: nad limitovanou Kastou metabaronů jsem naštěstí ani napřemýšlel, to už bych si neobhájil ani sám před sebou :-). Budu šťastný za "obyč" pevnou vazbu, hahaha.
Yaromil: MDEK zohnať v pevnej väzbe bude teraz dosť problém (finančný), hlavne limitovaných Metabaronov (to som rád, že toto riešiť nemusím).
Vražedný sokol - táto stratégia predobjednania je ok, ale donedávna by mi ešte Scarface tvrdil, že v takomto prípade sa nejedná o limitku.. Taký
blackJag ich kúpi asi všetkých 5, že?
@sleepless: jestli je rec o tom jednom inzeratu co tu byl, tak byl smazan ciste proto, ze ho vlozil diky chybe systemu uzivatel mladsi 6 mesicu. O zadnem dalsim mazani nevim.
Jaká je vlastně motivace pro to, že se ty nabídky na Sandmana za tyto sumy mažou? Přiznávám, že to příliš nepobírám. Samozřejmě chápu, že spekulatni si určitě žádnou přízeň neužijí, ale téhle cenzuře prostě nerozumím... Navíc, když jsou v bazaru už i poptávky za tyto přepálené ceny...
Já dostal začátkem roku takovej báječnej nápad a to, že si posbírám MDEKy v pevný, ale teď mi chybí samozřejmě ty největší kasovní trháky (z pohledu aktuálních majitelů) jako Incal, Borgia, Věčná válka, Blacksad a Kasta metabaronů,... a když to člověk tak sečte, měl by za to dva Sandmany v kůži a ještě podepsaný, haha.