Hmm, těžko říct, Lucifer mi stačí tak, jak je, Hitmana jsem teprve nedávno koupil v broži a asi stačí, Mýty mám rád, ale ke konci jsem už měl co dělat to dočíst, takže Brož je ideál. Asi bych bral něco nového - nějaký Hellblazer, Dreaming když už bude Sandman, Boys, kteří skončili, možná Transmetropolitan. Ve finále bych byl pro nepřehánění s Omnibusy, za mě minimálně v ČR a v Crwi beru Omnibus za něco luxusního a mělo by v něm vycházet něco, co si to zaslouží … prostě nepřesytit trh a “neudělat z něčeho neobyčejného tuctovku”.
Tých omnibusov by tu mohlo vyjsť strašne veľa. Písal som im to už dávno, ale vtedy bola akože "iná doba". Teraz sa im to zase obrátilo a ľutujú, že nespravili omnibus pre Lazarus.
Za mňa by som uvítal Boys a Planetary, čo sa tu nedokončilo a inak ako cez omnibus ani nedokončí. Bojím sa, že pôjdu ale cestou čo už tu raz bolo: Transmetropolitan, Hitman.. čiže ušetria za preklad atď. i keď aj tieto veci budú ešte opravovať.
Yaromil: Je to přesně tak. Zrovna u některých knih z MDEK řady mám pěkně krkolomnou cestu k jejich získání (a to nemyslím jen nedoručenou zásilku Poštou). Ale mám rád, když kromě příběhu, který kniha vypráví je i zajímavý příběh k cestě do poličky :)
S tím, jak teď CREW úspěšně prodává omnibusy ikonických kousků (kde jim s kazatelem i sandmanem držím sakra palce), se otevírá otázka do budoucna: Jaké další dílo by určitě stálo za OMNIBUS? (Bez toho / i s tím, že podobně úspěšně vyšel omnibus i na zahraničních trzích)
Nebo jinak, kdybyste mohli hlasovat a poradit... mělo by se CREW pustit do omnibusu
- Lucifera
- 100 nábojů
- Transmetropolitan
- ... něco jiného?
(on to tu @scarface sem tam čte, takže podobnou hlasovačku jistě uvítá ;))
@Soulbringer: Díky za tip, hned se cítím lépe, hahaha. Když ono to není úplně ono, jít a koupit si to jako celek, pokud tedy člověk dokáže odhlédnout od té ceny,... tohle si prostě jeden musí sběratelsky vydřít, aby z toho měl patřičný dobrý pocit,... alespoň chvilkový, hahaha.
@Yaromil: On už se kompletní MDEK shání těžce i v broži, ačkoli se to prý s určitou trpělivosti pořád dá... Jinak to samozřejmě můžeš vyřešit i v pevné vazbě úplně jednoduše přes kníráče: 1-33 je tam za krásných 129.900 korunek, jak tu tuším inzeroval @xintax - to je za hubičku a zbytek pak samozřejmě můžeš rozprodat, viď... ;)
Trip: nad limitovanou Kastou metabaronů jsem naštěstí ani napřemýšlel, to už bych si neobhájil ani sám před sebou :-). Budu šťastný za "obyč" pevnou vazbu, hahaha.
Yaromil: MDEK zohnať v pevnej väzbe bude teraz dosť problém (finančný), hlavne limitovaných Metabaronov (to som rád, že toto riešiť nemusím).
Vražedný sokol - táto stratégia predobjednania je ok, ale donedávna by mi ešte Scarface tvrdil, že v takomto prípade sa nejedná o limitku.. Taký
blackJag ich kúpi asi všetkých 5, že?
@sleepless: jestli je rec o tom jednom inzeratu co tu byl, tak byl smazan ciste proto, ze ho vlozil diky chybe systemu uzivatel mladsi 6 mesicu. O zadnem dalsim mazani nevim.
Jaká je vlastně motivace pro to, že se ty nabídky na Sandmana za tyto sumy mažou? Přiznávám, že to příliš nepobírám. Samozřejmě chápu, že spekulatni si určitě žádnou přízeň neužijí, ale téhle cenzuře prostě nerozumím... Navíc, když jsou v bazaru už i poptávky za tyto přepálené ceny...
Já dostal začátkem roku takovej báječnej nápad a to, že si posbírám MDEKy v pevný, ale teď mi chybí samozřejmě ty největší kasovní trháky (z pohledu aktuálních majitelů) jako Incal, Borgia, Věčná válka, Blacksad a Kasta metabaronů,... a když to člověk tak sečte, měl by za to dva Sandmany v kůži a ještě podepsaný, haha.
ŠťastaV: Tak to máš pech,že tahle brzy po tvé objednávce udělali výroční reprint. Já takhle koupil komplet Outcast, Fear Agenta a Oblivion song 3 díly v polštině asi měsíc předtím, než to ohlásili Mighty Boys )). Jako pomatený sběratel jsem to pak logicky musel mít i v češtině....Tak snad to koupí i pár sběratelů,než to objeví překupníci...
@Onkel 1928: to je zajímavé, asi fakt uklidili sklad anebo dotiskli, asi před rokem jsem tam psal a prý vše beznadějně pryč. Proto jsem to před dvouma tydny objednal z trhknih za 1500,-
Scarface: Škoda, že jste číslované limitky neřešili i u Preachera. Ten si to taky zasloužil. Tím spíše, že limitovaná verze byla ještě v menším nákladu. Tam těch vroubků ale bylo poněkud více. Třeba slibované barevné ořízky... A když se to vezme kolem a kolem. Věci, které berete jako vychytávky, měly být vychytané už dávno. Tím bych se moc nechlubil.
Soulbringer: A taky jsme toho spoustu vychytali - třeba jsme ohlásili předobjednávky s předstihem. A vytvořili systém, aby se daly objednávat čísla a aby lidi, co mají jedničku, dostali šanci i na dvojku. Co se týče těch kusů navíc, tak vždycky pár kusů z limitek jde na prodej na Arkham a Krakatit, hlavně pro stále zákazníky, co chodí nakupují tam, aby nebyli ochuzení. Přece jen Krakatit je výdejna nakladatelství a Arkham byl dlouhou dobu hlavní štáb. Ale tam už je to taky rozobjednaný. A netýká se to samozřejmě superlimitek, ty jsou fakt jen na eshopu Crew.
Onkel 1928: Včera jsem jim psal vecer, jestli ještě nemají nějaké a dnes mi paní napsala, že jeste mají, ale že na eshopu neni a dnes naskladni. Celkový náklad je prý 200ks.
ŠťastaV, farnhajt: Jen tak cvičně jsem kouknul na Labyrint a té "Octobriana a ruský underground" je tam teď 16 kousků. Tak buď někde vyhrabali krabici, nebo to je zcela aktuální a doplňují? Labyrint není zrovna fake ...
@Onkel: No on to není tak úplně reprint, spíš příběh toho “fenoménu”. Ale pozor, na Labyrintu je vyprodané už dost dlouho (ptal jsem se u zdroje), sehnat se dá horko těžko po bazarech.