Na konci Potu 2 a 3 byly od T.Prokůpka kresby Leden a Únor, nevíte jestli to někdy dokreslil a nejsou k sehnání někde další měsíce;-)? Myslím, že by to byl super kalendář.
Xeelee: To sice píše, ale z psychologického hlediska, tak člověk už má najednou někde v hlavě zafiksováno(spojeno), komiks-vysoká cena a něco, co bys běžně někde koupil za třeba 100Kč, pak už klidně koupíš za 1000Kč a ještě budeš mít pocit z dobrého nákupu.
andre: Ale vždyť tam nikdo cenu nehoní. Je tam jen prodávajícím nastavená cena, za kterou si můžeš komiks koupit hned teď. Sám prodávající píše: cena kup teď je schválně nadsazená, jedná se pouze o upozornění na aukci v jiné kategorii
FrAnK: Kdybys ten zásadní autorův koment (míněnej Neutrinem) přehlíd´:
jirka grus napsal(a):
20. Prosinec 2008 v 14.31
Zdravim Vas. Ctyrka urcite bude, uz na ni delam. Mela by serii uzavrit, dalsi pokracovani ale nevylucuju, uvidi se.j.
xeelee: jsem to nijak neřešil, u expolorelu mi to vždy fungovalo v pohodě, teď se pokouším skamarádit s mozilou, ale rozhodně jsem neměl náladu to zrovna "teď" studovat kde je co nastavený...... prostě to v dannou chvílu neudělalo co jsem chtěl...
to Slaine: jj, na 95% budu uz v patek v Brne, tak se domluvime na tradicnim miste:). A nestiham, takze k sepisovani mejlu se nedostanu. Takze povim u piva:).
Neutrino: Ani já jsem se z "Počátků alkoholismu v Čechách" neposadil na zadek, ale ten nápad se mi líbil. Nejen proto mě "Poslední Čech" zajímá - zvědavec ve mně prostě zas jednou zvítězí nad škudlilem. :---)
woffce: Vypadá to opravdu celkem odvážně, výtvarně ale podle těch tří stránek celkem slabota. Těžko říct, co se z toho vylíhne, asi si to pro přehled taky koupím. (V Bunkru mi teda přišel Vyoral scénáristicky nic moc, obzvláště závěr.)
DEmnoG: Super, nespecham vubec :) kdybys mel kor moc casu nazbyt napis mi maila, jinak klidne poklabosime cestou do Ostravy :). A vidis to teda tak, ze dorazis do Brna pred slezem jo?
to Kapis: abych se priznal, tak tomuhle taky nerozumim... jaky to ma smysl odpovidat na inzeratu rovnou do bazaru, kdyz mas k dispozici e-mail:)
to Slaine: tvuj scenar jsem si uz 2x precetl a mam k nemu nekolik vyhrad. Ale zajima mne, jak moc spechas na odpoved:). Jestli to mam sepsat nebo staci hodit rec cestou nebo v predvecer Ostravaslezu?
Frank: Četl jsem, že Albatros tento druhý díl (společně s prvním) záměrně přeskočil, protože je tam dost rasistických narážek na černochy (což můžu potvrdit). Myslím, že i pokud bude Albatros vydávat Tintiny dál, tohoto dílu se od něj nikdy nedočkáme. Možná v budoucnosti od nějakého menšího a alternativnějšího nakladatele.
Kdo tady četl Clowesovu Rukavici? Nepovažuju se za extra pozornýho čtenáře. Na straně 51, kdy měl příběh ještě celkem hlavu a patu, dává Tina Clayovi jako překvapení (dárek?) na postel nějaký bílý koule. Nemáte někdo tucha vo co go? Že by obří kaviár? Nonsens? Něco mi utelko? :-))
Přeju všem comicsdbákům krásné prožití vánočních svátků. Koukám, že už jste si pilně nasyslili nové tituly do sbírek. Ostatně na tom nejsem jinak :-D Takže příjemný čtení ;-)
No teda, ja jsem prejedenej... to je strasny. No tak nakonec jsem neodolal a par comicsu jsem si dnes v Luxoru preci jen koupil. Ale ta hlavni naloz mne ceka az v lednu, jsem zvedavej, kam mne to nakonec v zebricku vynese:). A taky jsem moc zvedavej, jak vanoce se zebrickem zatrepou, jestli teda vubec nejak:).
Jinac taky hezke vanoce, hodne comicsu, a pac ted uz na webu skoro vubec nebudu, tak i hezkej novej rok a podobny kraviny, ktere se obvykle rikavaji:).
Tak ja se taky pripojim k prani peknych vanoc...mezi tim co se preje obvykle si dovolim pridat este pevna jatra na dalsi rok (to je zcela vseobecne, chlasta se po celej rok zejo) a taky pevny nervy (velice dulezita vec! Plati hlavne pro vydavatele i ty ostani). Takze se poradne dneska napcpete vsim co je i neni oploutveno. Jinak na tezkej zaludek je prej dobry snist jabko.... ;D
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.