Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Faster u Conan centrum za mě jasná nula..
U CC mám jasnou útratu 0k.
a teď z jiného soudku, ještě to není ofiku ale myslím jsem někde zahlídnul že CC bude mít zase 25.11. black friday, už si děláte seznam nad tím co všechno si koupíte? já mam jasnou útratu 2K...
A potom se nejmilitantnější fanoušci jednotlivých nakladatelství můžou sejít někde na poli a tam si můžou navzájem rozbít držky. Anebo si jenom navzájem roztrhají občanky. Komiksoví hooligans...
Koukám, že každý nakladatel má za svoji historii nějaký ten fuckup :D Pro mě to je docela zajímavý sledovat vzhledem k tomu, že jsem začal číst komiksy cca 2 roky nazpět a většina těchto věcí mě tim pádem minula...to bysme pomalu mohli udělat seznam největších failů českých nakladatelů/vydavatelů a hlasovat, co bylo v historii vydávání komiksů v ČR nejhorší :D
Včera jsme si volali, čísla znám, ale zatím je nemám zveřejňovat. Faktem je, že i přes počáteční brblání nad cenou vzali fandové limitku útokem.:)
Gmork - dej echo. Já stále nad tím uvazuju, tak mě to třeba nakopne :)
Jop, jsem s panem Vybíralem domluvený, až bude mít posledních deset kusů, tak mi brnkne a já to sem napíšu. Taková poslední šance pro ty, kteří na tím ještě lavírují.:)
A sakra, ja jsem koupil Petra Pana za 1399 bez slevy, kdybych vedel, ze je to za 1399 se slevou, tak jich vezmu vic :D
je fakt ze sem doufal, ze diky serialu by se mohla banda vzkrisit, stejne jak sen doufal ze po serialu Hawkeye pujde komiksovy Hawkeye od Fractiona, a stejne tak Invincible, Outcast... asi davam serialum moc velkou vahu :-D
zack: no bylo by to od nich hezke, ale zrovna bandu si asi nevemou, tam myslim Jiri P. rikal, ze ho banda, ani ennis od urcite doby neberou
faster86: Jn, tak já myslel, že by se to třeba díky seriálu uchytilo no...zkusím teda sehnat v angličtině to pokračování.
faster86: myslis Crew? :)
Pokud se do toho nepusto nekdo jiny tak ne. Bbartvmam takovy pocit uz prava nema a pokracovat v planu nemaju, stejne jako dotisknout nekdy Transmetro jednicku nebo jakehokoliv preachera. Jedine by si tu nekdo zalozil vydavatelstvi Dojizdec a dojizdel by rozdelane veci po ostatnich
Nějaký pokračování Bandy/The Boys se tu už asi nedočkáme, neví někdo?
Lenny: konkrétně Trystero takhle prodá jen část nákladu, vzhledem k tomu, že jejich komiksy jsou pořád i po letech v prodeji.
Už se to několikrát řešilo - je to bulšit, protože vydavatel už musí mít koupená práva, zajištěný překlad atp. Kickstarterem to akorát prodá hned a neleží mu v tom peníze.
Tam nie je “môže sa nájsť tajomný dárce” ale “nájde sa tajomný dárce”, teda Trysteru niekto záhadný doteraz vždy pri neúspešných kampaniach cca hodinu pred koncom dosypal čo chýbalo.
deefha: Nespoileruj!
Já samozřejmě vím jak to chodí, ale bylo by fajn kdybychom to dosypali my,než ten, ehm,tajemný dárce.
Lidi co to Trystero, chápu , že to není Záhada hlavolamu, ale myslete na to a objednávejte , zatím to kapku drhne. https://www.hithit.com/cs/project/11529/gipi-zeme-potomku .
Jo, film je hodně hustej...
Rorchach je jako Black Label uplne samostatne, mimo kontinuum.
Zdravím
Mám dotaz ...kam patří nové dílo Rorschach nebo -li jaká je posloupnost jednotlivých dílů jak se mají číst v jakém pořadí ? Je to takto ???
Co se týče návaznosti. 1./ Strážci, pak 2./Znovuzrození superhrdinů DC ???
https://comicsdb.cz/comics/7031/znovuzrozeni-hrdinu-dc
dále pak 3./DC: Batman/Flash: Odznak ???
https://comicsdb.cz/comics/7644/znovuzrozeni-hrdinu-dc-batman-flash-odznak-batman-flash
A pak 4./Hodiny posledního soudu 1,2 ???
5./Před strážci ???
a kde je Rorschach
díky za info
Faster - kde tady? Má to 4*, pozitivní hodnocení, jen cyboy dál 2.
GWB: no to wanssee, tady na to ctu jen opak chvali....
faster86: Ad ty koncentráky - kdyby tě ještě zajímalo, jak se došlo k řešení židovské otázky, tak mě napadl ještě komiks Wannsee.
Taky do toho jdu, recenze a reakce to má dobrý a post-apa (uf, to skloňování) není nikdy dost.
Yes! objednáno...
Jdete někdo do tohohle? https://www.hithit.com/cs/project/11529/gipi-zeme-potomku Vypadá to celkem zajímavé, ale trochu váhám vzhledem k poslední zkušenosti s Nárazem. Četl to už někdo? Stojí to za to?
BadBoy: Díky, tak vydržím, bylo by to s podivem, pokud by to nebylo druhé vydání. Nechce se mi to přeplácet za dvojnásobek ceny..
sleepless: Někde jsem zahlédnul, že to v plánu mají, ale už si nevybavím, kde to bylo.
Netušíte někdo, zda chystá Egmont dovydání titulu Star Wars - Darth Maul: Darth Maul, Syn Dathomiru obdobně jako u dvou jiných titulů z této řady?
A kdybys chtěl ještě co se o to téma taky tak trochu otře z Japonska, tak klasika Zpráva pro Adolfa 1 a 2 a Tráva :)
https://comicsdb.cz/comics/8723/trava
https://comicsdb.cz/comics/7844/zprava-pro-adolfa-i
https://comicsdb.cz/comics/7963/zprava-pro-adolfa-ii
Něco bude i ve sborníku Ještě jsme ve válce a myslím, že i ve Vráně: Soumrak bohů jsou koncentráky a kope se náckům zadek.
(sorry, toho Henkese jsi zmínil už sám)
Kdyby tě zajímaly i ty sovětské, tak:
- Čertův rypák/Tulipánek
- Stalin
- Cesta kostí
Nebo:
- I když mě pravda zničí: Pater Henkes v koncentračním táboře Dachau
Zkus tyhle:
Epizody z Auschwitz #01: Láska ve stínu smrti
Děsivé radosti
Totální nasazení
Deník Anne Frankové
Maxmilián Kolbe: Světec v Osvětimi
Žofi Z-4515
Kde trčíš?!?
zgůňám komikse propojené s koncentračníma táborama... Maus, Boxer, I když mě pravda zničí. Napadá vás eště něco?
Katalog posílají myslím jednou za čtvrt roku, pošlu to vždycky po rodině, jestli někdo něco nechce, je s tím sice drbání, ale o povinný odběr je tím pádem postaráno :) a tyhle slevy navíc jsou hodně fajn, jenom včera jsem tam udělal 6 objednávek, třeba jeden ten komplet Tintina tak vyšel o 900,- míň, což už je hodně... Taky většinou to od nich dojde i v pořádku, reklamaci jsem řešil snad jen jednou, limit pro dopravu zdarma nízký, dobírka je také zdarma... Jako není to můj hlavní zasobovatel, ale jednou za čas pro zpestření proč ne :)
jj, hele on knižní klub a booktook se stali díky slevám asi nejlevnější obchody na komiksy, a 2K za rok za komiksy není uplně nedosažitelné, su tam 3 roky myslím a žádný problém nebyl, jen sem si musel zrušit zasílání jejich katalogu každý měsíc - šetříme lesyCZ
Milo_Harwey : já se toho taky trochu bál, ale teď tam dělám většinu nákupů a ta sleva dělá s tím jejich kodem takových 40 % , což v dnešní době , kdy se ceny všeho utrhly ze řetězu, není zanedbatelné.
Zbytečně hysterčíš, máš tam 25 % slevu + velmi často nějaké slevové kupóny, pokud nakupuješ byť jen pár knížek ročně, tak ten limit v pohodě splníš a nemusíš si kupovat žádnou novou Třeštíkovou :)
Koukal jsem na ten váš knižní klub a ty podmínky jsou ujety, zejména teda ta možná výpověď až po dvou letech od prvního nákupu z katalogu. :D

Předpokládám, že všichni Nakupujete za 2K/rok, abyste se vyhnuli nutnosti koupě bestselleru. ;)

Škoda, chtěl jsem něco objednat a využít slevy, ale po přečtení podmínek se odmítám stát členem...
Ter: Nejspíš vyšla, několik eshopů už ji má vedenou jako skladem.
Tá Prašina č. 5 už teda vyšla? Má niekto?
instageek_cz: můžeš sem rovnou psát i podmínky soutěže ať ten tvůj profil nikdo ani zbytečně nehledá, anebo to radši rovnou vynechat? Díky
Zdravím, kdyby chtěl někdo legálně a levněji, než je běžné, pořídit nový a nečtený komiks Nejtemnější noc, může ho vyhrát v soutěži na mém IG profilu instageek_cz. Díky a případně sorry za spam:))