Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Taky do toho jdu, recenze a reakce to má dobrý a post-apa (uf, to skloňování) není nikdy dost.
Yes! objednáno...
Jdete někdo do tohohle? https://www.hithit.com/cs/project/11529/gipi-zeme-potomku Vypadá to celkem zajímavé, ale trochu váhám vzhledem k poslední zkušenosti s Nárazem. Četl to už někdo? Stojí to za to?
BadBoy: Díky, tak vydržím, bylo by to s podivem, pokud by to nebylo druhé vydání. Nechce se mi to přeplácet za dvojnásobek ceny..
sleepless: Někde jsem zahlédnul, že to v plánu mají, ale už si nevybavím, kde to bylo.
Netušíte někdo, zda chystá Egmont dovydání titulu Star Wars - Darth Maul: Darth Maul, Syn Dathomiru obdobně jako u dvou jiných titulů z této řady?
A kdybys chtěl ještě co se o to téma taky tak trochu otře z Japonska, tak klasika Zpráva pro Adolfa 1 a 2 a Tráva :)
https://comicsdb.cz/comics/8723/trava
https://comicsdb.cz/comics/7844/zprava-pro-adolfa-i
https://comicsdb.cz/comics/7963/zprava-pro-adolfa-ii
Něco bude i ve sborníku Ještě jsme ve válce a myslím, že i ve Vráně: Soumrak bohů jsou koncentráky a kope se náckům zadek.
(sorry, toho Henkese jsi zmínil už sám)
Kdyby tě zajímaly i ty sovětské, tak:
- Čertův rypák/Tulipánek
- Stalin
- Cesta kostí
Nebo:
- I když mě pravda zničí: Pater Henkes v koncentračním táboře Dachau
Zkus tyhle:
Epizody z Auschwitz #01: Láska ve stínu smrti
Děsivé radosti
Totální nasazení
Deník Anne Frankové
Maxmilián Kolbe: Světec v Osvětimi
Žofi Z-4515
Kde trčíš?!?
zgůňám komikse propojené s koncentračníma táborama... Maus, Boxer, I když mě pravda zničí. Napadá vás eště něco?
Katalog posílají myslím jednou za čtvrt roku, pošlu to vždycky po rodině, jestli někdo něco nechce, je s tím sice drbání, ale o povinný odběr je tím pádem postaráno :) a tyhle slevy navíc jsou hodně fajn, jenom včera jsem tam udělal 6 objednávek, třeba jeden ten komplet Tintina tak vyšel o 900,- míň, což už je hodně... Taky většinou to od nich dojde i v pořádku, reklamaci jsem řešil snad jen jednou, limit pro dopravu zdarma nízký, dobírka je také zdarma... Jako není to můj hlavní zasobovatel, ale jednou za čas pro zpestření proč ne :)
jj, hele on knižní klub a booktook se stali díky slevám asi nejlevnější obchody na komiksy, a 2K za rok za komiksy není uplně nedosažitelné, su tam 3 roky myslím a žádný problém nebyl, jen sem si musel zrušit zasílání jejich katalogu každý měsíc - šetříme lesyCZ
Milo_Harwey : já se toho taky trochu bál, ale teď tam dělám většinu nákupů a ta sleva dělá s tím jejich kodem takových 40 % , což v dnešní době , kdy se ceny všeho utrhly ze řetězu, není zanedbatelné.
Zbytečně hysterčíš, máš tam 25 % slevu + velmi často nějaké slevové kupóny, pokud nakupuješ byť jen pár knížek ročně, tak ten limit v pohodě splníš a nemusíš si kupovat žádnou novou Třeštíkovou :)
Koukal jsem na ten váš knižní klub a ty podmínky jsou ujety, zejména teda ta možná výpověď až po dvou letech od prvního nákupu z katalogu. :D

Předpokládám, že všichni Nakupujete za 2K/rok, abyste se vyhnuli nutnosti koupě bestselleru. ;)

Škoda, chtěl jsem něco objednat a využít slevy, ale po přečtení podmínek se odmítám stát členem...
Ter: Nejspíš vyšla, několik eshopů už ji má vedenou jako skladem.
Tá Prašina č. 5 už teda vyšla? Má niekto?
instageek_cz: můžeš sem rovnou psát i podmínky soutěže ať ten tvůj profil nikdo ani zbytečně nehledá, anebo to radši rovnou vynechat? Díky
Zdravím, kdyby chtěl někdo legálně a levněji, než je běžné, pořídit nový a nečtený komiks Nejtemnější noc, může ho vyhrát v soutěži na mém IG profilu instageek_cz. Díky a případně sorry za spam:))
Zase ses uplne blbe, tohle patri do 'Lzi a pomluvy'.
JIK: Tss, impulsivnějšího cholerika neznám! :D
Zack: Zrovna jsem si říkal co za stimulanty musíš brát, že máš takovou trpělivost :-D
Zrusim vsechny, bude proste Vlakno a hotovo, ja vas, holoto, tyhlety tolerance naucim!
Zack: tvůj humor mám rád, proto bych se nebál tvou odpověď pro Someone zařadit do vlákna Stripy, jouky, fejky :-)
JIK: https://comicsdb.cz/forum/1/-pripominky-a-navrhy

Someone: z toho, ze sis toho zatim nevsim, je videt, ze to delam dobre :)
Nebo to teda ani nemusí být AI, stačilo by připoutat někoho (admina) ke kompu, furt by to tady sledoval a příspěvky by zatřiďoval dle svého uvážení :)
Zack: Co kdyby se implementovala AI, která by ty příspěvky automaticky třídila? Takhle by určitě nebylo 90% příspěvků špatně :D
Z plotny mám strach, ale tak nějak věřím , že bude horká, takže seznam mnou preferovaných vláken vem buřt ( teď už zbývá jen jeden ke mně a fakt mě zajímá kdo bude ten kdo to nepřizná..), ale na vláknu Návrhy na trička asi budu trvat..
Navrh a pripominka dava smysl ve vlaknu Navrhy a Pripominky, protoze pokud nekdo bude mit blacklistovanou Pindarnu, coz je skladka odpadu pro vsechno, co jinde nechtej, tak mu to utece.
Jasne, sice se to nedeje, ale mohlo by!
Mně je to celkem jedno, nejsem zastánce omezování, co nechci, to prostě nečtu, jen jsem psal, co se mi líbí víc... tenhle systém je vzhledem k aktivitě a malému počtu vláken ještě skousnutelný. Problém by nastal, kdyby začalo přibývat desítky až stovky příspěvků denně, to by byl už naprostej bordel. :)

A je úplně nesmyslné, aby Gmork sám sebe omezoval, když píše pro někoho zajímavé věci do správného fóra k tomu určeného. Žádná autocenzura!

P. S. A jak jako, že píšeme do špatného fóra? ("takévelice skvělé napinavé forum" - to je dobře, ne?)
Gmork: prosím neomezovat!
Ako už písali nižšie, otváram si nové príspevky cez tlačítko Fórum a zvyčajne ma aspoň trochu zaujíma všetko, teda okrem toho čo vychádza v Poľsku a Francúzsku, čo ide úplne mimo mňa. Keby toho nebolo tak to ignorujem ale je to zďaleka najaktívnejšie fórum
90% prispevku jde do blbyho vlakna. Nakonec i tahle duskuze ma byt v Pripominkach ne tady. Jakoze to je jeste vetsi kravina nez blacklist, ale zas to tak kdysi bylo, data jsou na to staveny a jen by se pridala stranka a nastaveni, protoze to je takova chujovina, ze si to pusti tri lidi a dva to pak vypnou, az jim dojde, ze to je blbost (nekdo si proste potrebuje na tu plotnu sahnout). Jeden si to necha, aby si nemusel priznat, ze to nedomyslel :)
Mluvím-li za sebe, přijde mi, že se to nemusí řešit blacklisty... na FORUM se chodí skrze horní tlačítko s notifikací, kolik přibylo příspěvků, čímž se otevře stránka plná nových příspěvků (uáááááá), kdo co kam napsal, prostě napřeskáčku. Vybírat si může člověk teprve pak až přes "Přehled vláken", nebo přes rozklik vlákna u příspěvku. Mně se tedy víc líbí styl klasického diskusního fóra, kde si vstup do vlákna/místnosti/auditoria/whatever vybírám nejdříve já (nyx, Discord apod.). Chci do Pindárny, chci do Herního vlákna atd., tak si na to v seznamu kliknu a nemusím číst spousta potenciálního plevele, co mě třeba nezajímá, případně si ho nechám na později, vím-li nějakým způsobem, že tam přibyly nové příspěvky.
Tady neni problem, ze bych netusil, ze chcete blacklisty/whitelisty na fora. Se to neuchytilo, protoze mi to porad prijde jako kravina :) Ale nebyla by to prvni vec, co mi prijde uplne bizzar, ze nekdo potrebuje a udelal jsem, protoze nakonec proc ne.
Seznam preferovaných vláken by se mi též zamlouval a ocenil bych přidání/vytvoření nového s názvem: Návrhy na trička..
Gmork: Nie ograniczaj niczego. Twoje posty są inspirujące. Même ceux de France. ... nápad sestavit si vlastní seznam vláken je dobrý, snad se chytí.
Ok, gars, výrazně ty pohledy za naše hranice omezím. Taky je tu od toho soukromá pošta.:)
Taky už sem si říkal, že to sem zkusím nadhodit, udělal to za mě Alfi a má u mě podporující hlas.
Souhlasím... fórum Nakupujeme venku je pro mě osobně nejméně zajímavá část fóra, která se tu udělala pro pár lidí, aby svoje příspěvky měli kam házet a nezaplevovali jiný vlákna... možnost skrýt tuhle část fóra bych taky ocenil.
Zack: Já se to chodím několikrát denně mrknout "co je nového". Když vidím u "forum" červený vykřičník, tak nepoznám o co jde dopředu. Až po rozkliknutí musím očima filtrovat co mě zajímá/nezájímá... A "nakupujeme venku" je nejaktivnější část fora, která dost rozděluje zdejší uživatele - ve smyslu zajímá mě to/jde to absolutně mimo mně. (vpodstatě takový osobní blog).
Námet na reportáž... teda na vylepšenie funkcionality. Je možné vypnúť nech sa mi nezobrazuje fórum "Nakupujeme venku" v prehľade?