Fimi - Proč tě Hugo Strange tak láká? Já jsem si ho zamiloval v úplně prvních příbězích Batmana, prostě ideální šílený geniální vědec, ale nedokážu si úplně představit, jak by zapadl do Reevesova univerza. I když je pravda, že ty aktuálnější booky, kde na sebe bere identitu Batmana, mám nakoupené, ale nečetl jsem je. Tam se hodně hraje na psychologii, ne?
Baatcha podle mě spíš bude jen čerpat tu atmosféru a vizuál komiksu ale jasně, udělá si to podle sebe...jen doufám ale že se fakt konečně objeví Hugo Strange
Milo_Harwey - A proto tam pro jistotu taky všude zodpovědně píšeme SPOILER! neasi.
Aby každý, kdo na to natrefí, věděl, že tam můžou být
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
SPOILERY
Fimi - Pokud chce zpracovat horor z prostředí Arkhamu, předpokládám, že si zvolí jiný (vlastní) námět, než že by si chtěl vylámat zuby na adaptaci Pochmurného domu.
Milo Upřímně nic zásadního nespojlerujeme, jen kam by se to mohlo dát vyvíjet a koho bychom rádi jako další padouchy a jak by zapadli do tohoto světa Batmana.
Hoši, já to teď od té doby, co Fimi napsal SPOILERY nečtu, ale uvědomujete si doufám, že jsou mezi námi tací, kteří ještě novýho Batmana neviděli a že pokud řešíte obsah filmu veřejně,tak je to nefér? btw. nevím, co píšete, nečetl jsem to radši :D
Baatcha to mě taky napadlo, ale prostě přísně mi zbytečné takové postavy na sílu měnit k realitě jen aby tak působili. Jako dokážu si představit Madhattera jako mistra hypnózy, scarecrowa zpracoval už Nolan dobře. Ale třeba Solomona, Croka, nebo Ivy si takhle nějak nedokážu představit, ale možná by to šlo....každopádně Reeves chce taky zpracovat horor z prostředí Arkhamu, že by Pochmurný dům?
Fimi - Poison Ivy bych si dokázal představit v podobné úpravě, jako Riddlera, tedy jako psychopatickou environmentalistku a výrobkyni rostlinných drog a jedů.
Ten web evidentně ještě přinese něco, co se zatím postupně načítá... :)
Baatcha já se musel rychle vypadnout z kina, ale až to za měsíc bude na HBO max které u nás mimochodem začíná dnes, tak se mrknu. On Reeves mluvil hodně o tom že chce představit Freeze, Hushe a pocit že mluvil i o Poisson Ivy, ale tu si v tomto Batmanovi neumím představit, možná u Snydera ano ale ne u Reevse...ten web na konci taky údajně odkazoval na Denta
Já myslel spíš ten web, na který tě Riddler v potitulkové scéně pošle. :)
A jinak to vidím stejně, že Jokerů už bylo dost. Soví tribunál nebo Profesor Pyg by byli skvělí záporáci, protože jsou ve filmech ještě nevytěžení, tudíž mají potenciál a element překvapení.
to každej si může najít že ve filmu je Barry Koenig a z filmu jasně plyne, koho hraje. Ovšem hádám že příštím hlavním padouchem nebude. Já bych ho upřímně nechtěl ani trochu, spíš jako vedlejší. V duchu prvního dílu bych si dal psycho s Hugem Strangem a Scarecrowem. Hádám že seriál Penguin naváže na film a bude o boji o moc v gothamu. Nedivil bych se kdyby ten boj přešel do druhého dílu Batmana a Penguin by byl protagonistou filmu. Strašně rád bych viděl v tomto univerzu Soví tribunál, k tomuto Batmanovi se plně hodí, to samé Profesor Pyg.
Fimi - Já v té gotičnosti viděl taky pomrkávání na Burtona, konkrétně na Wayne Manor z jeho filmů. Ale přiznám se, že bych se bez nové verze Jokera ve dvojce klidně obešel, už jich bylo víc než dost. Ale myslím, že si producenti nenechají tu možnost ujít. :)
Btw. (SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!) zkus ten odkaz z potitulkové scény. :)
Ta póza detektiva k němu moc dobře sedí a vizuál filmu je prostě úžasný, kamera je hodně komiksová v tom, jak jsou záběry komponované, plus přes tu noirovost je tam spousta vtípků a easter eggů. Shakespearova busta a starý telefon ve Waynově rezidenci, vtípek se spoutaným Penguinem a obří deštníky jeho poskoků, i přes update Riddlera tam zůstaly zelené otazníky a podobně. Libůstka.
Halo od Amorphis je skvělá deska, sice hodně podobná předešlé Queen Of Time, ale pořád je to parádní muzika. Rozhodně doporučuji. https://www.youtube.com/watch?v=EU5A5nqojYo
Mě stačí nový Sabatoni, v poslední době na hudbu nějak nemám čas, ale tento týden odjelo vedení na jarní prázdniny s děckama, tak snad bude v práci víc klidu na poslech nějaké nové tvorby, Amorphis si přidám na seznam, dík ;)
The Boys dostane kreslený spin-off s názvem The Boys: Diabolical. Jedná se směsici příběhů od různých autorů ve stylu Heavy Metalu nebo Love Death and Robots. https://www.youtube.com/watch?v=RE0OhFAQ__Y
Ha! Vidíte to taky? Toho jsem si na Batmanově brnění z nového filmu všiml jako prvního - jak moc je podobné tomu, co měl při svém úplně prvním výskytu v Detective Comics 27. Hezký krok pana designéra.
Už pár týdnů si říkám, odkud jsou mi kresby z French Dispatch tak povědomé. Včera jsem si na to vzpomněl a tak trochu po tom pátral na webu. S původním odhadem jsem byl nakonec zcela mimo mísu. Včera ráno mi jméno Javi Aznarez nic neříkalo, večer už ano. A stojí to za to - https://www.javiaznarez.com/
Trailer v kině mě na tento film nalákal svou vizuální stránkou a tématikou, která kombinovala jakousi creep show a mysteriózní krminálku.
Děj se však nakonec ubíral někam jinam než jsem tušil. Byl jsem tak příjemně překvapen jak film dokázal v traileru klamat tělem, což se v poslední době tak často nestává.
Qvestor: To já vydržím počkat, singly jsem ignoroval. Desku jsem si poslechl poprvé jako celek. Už mám za sebou čtyři poslechy a deska si mi už začíná dostávat pod kůži. Myslím, že ji budu mít stejně rád jako All My Demons. Podobné jsem to měl u loňských London Grammar - Californian Soil, na tu jsem potřeboval taky víc poslechů. Teď si kompletuji všechny starší desky od Laury Pergolizzi, tu jsem objevil až teď a líbí se mi všechny její desky.
Novinka The Gods We Touch od Aurory Aksnes je na světě. Desku jsem si už poslechl a není v ní tolik hitů na první dobrou jako např. u All My Demons Greeting Me As A Friend. Chce to víc poslechů a objevovat hudební nápady pozvolna.
Film o životě, o myšlenkách, o pocitech. Sledujeme příběh normálních lidí, kteří zažívají krásy i krutosti života. Není to ovšem vyprávění typické pro Hollywood a ani se tu nehraje na citlivou notu jak to bývá u uměleckých a autorský filmů. Ne, vypráví se jednoduše upřímně.