Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Tak jsem zkusil napsat do albatrosu jak to vypadá s pokračováním Thorgala a odepsali "v nadcházejícím čtvrtletí prozatím není v plánu" :( ...
Tak argo už má hotové leporeloidní 1984, budou to pouštět po 20ti kusech.

https://www.argo-bibliofilie.cz/knihy/79-1984-komiks-s-3d-mestem
Poradí někdo kde nejlíp koupit starší díly Thorgala? Někde kde mají víc dílu naráz ať to neobjednávám po číslech...přečtenej mam jenom poslední Omnibus a fakt bavilo, tak si chci doplnit vzdělání....v nějakém antiku jsem už sehnal 5 dílů za 90 vočí kus :)...
filosh: Tímhle směrem ať se to posouvá, to je jedině dobře. :)
Hold už od crwe nebudem mít pololetní náhled na začátku února jak bylo zvykem.... ale aspoň se z čekání na edičák stalo velké haló jak na čekání na trailer
Mikei, Fry: U Alias už se změnilo datum vydání na 31.5. :)
Fry: Za to se omlouváme. Nějak jsme nestihli všechno ohlásit. Bylo toho hodně, spousta lítání kolem tiskáren a dohadování cen, takže šel katalog trochu stranou. Ale už máme natočenou ohlašovačku a zítra by měla být vypuštěná a i ten katalog už je ve finální fázi.
Fry skryli to jo? Aha...
Fimi: Jsi to tady rozhlašoval a už to zase pro jistotu skryli... :( ale jako oznamovat novinky cca 14 dní dopředu je docela bída, na to že jde o Crew...
Mikei: Já bych toho 30.6. bral značně orientačně, Argo často píše u svých věcí např. 31.3., 30.4., 30.6. a termín se pak mnohdy ještě posouvá o měsíc/dva sem/tam. :)
Já vím. Ale slanina taky přináší řadu výhod, mohlo by se to například prodávat v řeznictvích. No, ale slinivka zase zaboduje u biabetiků... necháme Crew, ať rozhodnou oni.:)
Gmork: Překlad je přesný. V angličtině se to jmenuje I want to eat your pancreas.
Alias vychází 30. 6., cena 1998,-
Těším se. :)
Chci sníst tvoji slinivku? Je ten název určitě správně? Proč by to někdo dělal, vždyť na tom není žádné maso. Nemá se to spíš jmenovat Chci sníst tvoji slaninu?
Tak na crew e-shopu přibyl nový Doctor Strange a manga Chci sníst tvojí slinivku... dnes možná ohlásí novinky videem na YT a tohle je tedy asi nějaká náhoda, že dali dvě věci rovnou na shop
Jo, vychází spousta zajímavých manga knížek. Je škoda, že se u Poláků víc neprosadil hororový Tetsuya Tsutsui, pořád tam jeho Noise nikdo nechce vydat. Budu do toho muset jít ve francouzštině. Tohoto autora mám hodně rád.
https://livre.fnac.com/a12118908/Noise-Tome-01-Noise-Tetsuya-Tsutsui
Gmork jo Bride's story mám taky osm dílů...já teď kupoval Frieren 3, Orochi, poslední díl Hells Paradise, Tomie od Junjiho Ita, Asadora!, Land of lustrous, poslední díl Dorohedoro, Phantom Tales of the night 8, Beyond the Clouds 4...taky mám co číst...
Fimi: Mám Dívku od Studio JG v deluxe kvalitě, velký formát, knihy jsou vázané v HC s přebalem a mají i barevné stránky na křídovém papíře. Pochybuji, že české vydání bude v podobné kvalitě, rozhodně ji vyměňovat nebudu.:) Co se týče aktuální mangy, z mangastore jsem si ještě objednal Eden 4, Atelier 7 a 8, Příběh nevěsty 12, Horusovo oko 8, Poison City 2, Neznámý ve větru 3 a 4, Květy přikryté sněhem, Devilman 2, a ještě nějaké díly u Cikád. Prostě série, které průběžně čtu.
https://mangastore.pl/dziewczynka-w-krainie-przekletych-10-p-4528.html
Údajně Gate patří pod Dobrovský, Gate si udělali aby pod ním mohli vydávat mangy...no jsem zvědav, uvažuji že to prodám, mám to komplet, letos ovšem začne vycházet souborná HC v angličtině, to bych asi chtěl víc
Fimi: No, pěkný, škoda že už Dívku mám, minulý týden jsem si objednal desátý díl. Každopádně jí přeju, ať se tu uchytí, není to typická manga.
Mangy, které tu vyjdou od nového nakladatelství Gate, nemají ještě web, tak pouze přes Databázi knih.

Girl from other side
I had that same Dream again

https://www.databazeknih.cz/nakladatelstvi/gate-36878?typ=unpublished
JIK: Jop, na Facebooku v jedné z největších komiksových skupin je Joe Bar příspěvek poslední měsíce každý týden :) Jak bude v prackách, bude i tady a uvidíme, jak tedy dopadl ten lettering :)
Kousky z roku 1993 se skrz nízký náklad blbě sháněj, tam to bude výš než 200.
Hawwwran: máš na predaj?
Cca 200 kč kus to ide. Samozrejme ale záleží aj v akom sú stave
Kdo se vyznáte v Ninja želvách. Za kolik se tak dá prodat komplet sešitovky z 1992 a 1993?
invape: ze stránek nakladatele:....co se týkám Mureny, potřebovali bychom trochu větší prodeje, nicméně 2. cyklus je na překladu a uvidíme, stihne-li se do konce roku....
Cikolb: a nevíte, jestli se počítá s pokračováním Mureny?
Valon: potvrdzujem, už viackrát som takto u nich kúpil knihu, ktorú nemali mať.
Ter: To se jim stává často. Přes Vánoce jsem tam takhle našel Monsters, které na e-shopu nepřiznávali :D
Badboy: teraz som ho videl v Panta Rhei v Eurovea Bratislava. Na predajni ho reálne majú, ale v e-shope ho uvedený nemajú
Ter: ty jo, kde? jde nějak objednat online? :D
U nás v kníhkupectve majú Asgard... tak to asi nie je vypredaný :D
Asgard - co se týče dotisku, je to vždy složitá otázka, může to být snadná cesta, jak z výdělečného titulu přejít na červená čísla. Definitivní rozhodnutí o dotisku či 2. vydání ještě nepadlo - ale určitě o něm pan Vybíral reálně uvažuje. Každopádně proběhla revize překladu a jeho úprava, takže po technické stránce je to nachystané.
Strážci od V. Tomana se nedávno dotiskovali, tak to bylo nejspíš o nich.
Gmork - já měl za to, že jste tady řešili nějaký dotisk a že něco proběhlo už, ale ok. Díky ti, dobrý muži...
Milo: Až s ním budu mluvit, tak se ho zeptám, teď fakt nevím. Z frankofonních věcí se ještě nic nedotiskovalo. Záleží, jak rychle se to prodávalo, pokud vlažně, pak nemá smysl dotisk dělat. Tohle většinou nakladatelé řeší, když jim končí licence, což bude u Asgardu příští rok.
Gmork - možná? mám dojem, že něco už vyprodanýho bylo a pan Vybíral dotiskl, vyplatí se mu to vůbec?
Asgard je vyprodaný. Dotisk, to fakt nevím, možná příští rok.
Zdá se mi to nebo je Asgard vyprodanej? Gmorku?
Je vůbec ještě někde na prodej?... případně, bude dotisk? Gmorku? :D

---- viz diskuze u Asgard
Faster tož to je dobrý tohle, čekal bych, že to vydají během pěti let
jakože bbart vyda 8.6.2022 druhu knizku kill or be killed, takze konplet behem 3 mesicu, to by byla krasna pohadka kdyby to vyslo
Darker ti vypadá skvěle...
Ter: tak 27 - obálka prvního čísla napoví...

Zack - ty jsi teď nějakej licitátor? :D