Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

karl173, Darth Raelchi: Já o tom trochu uvažuju právě v té komiksové podobě, protože tam to přece jen má nějakou přidanou hodnotu v podobě té grafické stránky, ale pořád jsem na vážkách.
Fimi: Warcraft Lore book
Shrňme si to
1. Venom od Catese
2. Spiderman od Spencera
3. Warcraft Lore book
4. Legendy DC - Batman Black Mirror
5. Pérák
6. Justice League No Justice
7.Sweet Tooth
8. Warhammer 40 000
9.DC Black Label - Hellblazer
10. francouzský komiks Azymut
11. One punch man
12. MDEK Veliká moc
13. Mister Invincible
Ja cetl predlohu a je to proste sever pro zacatecniky. Seznamovak v jednoduchem a srozumitelnem jazyce. Komiks pusobi podle vizualu dost podobne ale ten jsem necetl.
Kdo jde do Severské mytologie od Gaimana? Četl už to někdo v originále?
Flynander: Je to Burns. Jestli tě baví, tak není o čem.
Hawwwran: YES! konečně, tohle chcete mít doma
Hawwwran: Osobně bych byl radši, kdyby se Bludiště vydalo jako celek. Po částech do toho nepůjdu a případně si počkám až na komplet. Škoda... těšil jsem se na nějaké nové dokončené dílo od Trystera.
Si nejak rychle zapomnel, jaky to je byt na druhy strane tehle poznamek.
Staci se podivat do Kacerich pribehu. V Egmontu si u nas asi chodi jen pro vyplatu nebo funguji jen v utery a v breznu.
Deefha: myslím, že sériu Zlatá klasika pochoval sám Egmont ČR svojím fušerským prístupom. Ku príkladu: Život a doba Skrblíka - o pol roka po českom vydaní vydal Egmont ČR aj slovenskú verziu presne so všetkými chybami, ktoré sú aj v českej verzíi vrátane prehodených názvov posledných dvoch kapitol. Len to prepísali do slovenčiny a absolútne sa neunúvali vyvarovať sa chybám. K tomu asi netreba viac čo dodať. Mám aj 700 stranovú knihu a je bez jediného preklepu či gramatickej chyby. Buď mi na tom záleží a chcem to urobiť poriadne alebo som Egmont ČR.
deefha: celé to opravdu není ;-), originální řada má 50 svazků
ale že to u nás chcíplo je myslím zjevné a jisté :-(
To je evropská série - u evropských sérií se moc neřeší, jestli to bude ukončené - buď se autoři hecnou a vydají další díl nebo ne, dopředu většinou nevíš :) A nebo to po čase opráší jiní autoři ;) Myslím, že autoři Pupíků nikde nepsali, že by hodlali končit... Samozřejmě je otázka na českého vydavatele, jestli taky bude chtít pokračovat. Aktuálně je stav v zahraničí stejný jak u nás, kompletky sedmi dílů plus osmý díl a pak boční série (Krávovinky v češtině, tam je v zahraničí ještě druhý díl)
Viete niekto ako to vyzerá s pupikmi na zahraničnej scene? Je to uz dokoncene? Mam kupene suborne vydanie 1-7 a čakám kym vydaju druhy omnybus.
Btw plánuje někdo dorazit na křest Světa?
DC zveřejnilo trailer na nový komiks Batman: Svět. Bohužel v něm není správně napsán název Česka a ani se jim nepodařilo napsat jméno Štěpána Kopřivy :-(
Nedávno jsem se t ptal na pátý díl "Jednou budeš arab". Tedy v jiném vlákně (Pindárna), ale nikdo asi nevěděl.

Tak jen pro info koho to zajímá. Odepsali mi z Baobabu, že říjen-listopad.
Darker: Ještě vyjdou zbývající díly u Danthrakon. A ten jestli se bude slušně prodávat, může otevřít cestičku dalším fantasy od nakl. Drakoo. Líbí se mi od nich třeba Drak a jedy, Střelkyně nebo Sheid. A práva jsou u nich vyřízená během dvou mailů. Uvidíme, teď to mají v rukách fanoušci.:)

https://www.drakoo.fr/publications/
rooty: Ta Barakuda, je to jméno lodi. No a jestli vše dobře dopadne, tak příští rok a to ve dvou nebo třech knihách, nechci předbíhat, ale je to na dobré cestě.:)
Psal jsem do Paseky a zde je jejich odpověď na určité mé dotazy: Lost Dogs od Lemira vyjdou začátkem roku 2022. Amulet 6 vyjde letos. K Amuletu 9 se mi zatím nevyjádřili, jestli nemají nějaké info. Nové komiksy, které původně ohlášené nebyly jsou už v jejich novém edičáku: https://issuu.com/knihypaseka/docs/paseka_edicni_plan_druhe_pololeti_2021.
Nemáte někdo info, kdy Paseka vydá dalšího Lemira? Mělo by se tentokrát jednat o Lost Dogs.
Darker: pak tam jsou jeste nejake ceske komiksy. Danthrakon by mel jeste vyjit zbytek. Mam tuseni ze jsou celkem tri alba.
Gmork - A ten Barakuda vyjde u Vybírala kdy? :-)
Pan Vybíral si teda všechno vydal naráz, snad kromě Siegfrieda je to z edičního plánu na tento rok asi vše, nebo ještě něco vyjde?
Nevím jaká je cenová politika pana Vybírala, ale zjistil jsem, že v květnu jsem u objednávky platil úplně stejnou částku :).
Gmork: Super, nečekal jsem tolik nových komiksů od pana Vybírala najednou. Objednáno vše, jako vždy :D
Gmork: Ok, dík:). Já se díval jen na erbkomiks a tam zatím žádná aktualita nebyla. Koukám, že dochází oproti edičnímu plánu k dřívějšímu vydání některých titulů. To potěší.
Gmork: dík za tip, hneď som si Orlov aj Shi objednal. Edícia ERB je pre mňa topka.
Gmork. tak především na pokračování Orlů z Říma se hodně těším. Ví se už konkrétní datum, kdy to půjde do prodeje?
Pár nových komiksů, ještě teplých z tiskárny, až na tu Barakudu samozřejmě.:)

https://imgup.cz/images/2021/09/06/komiksy_zari_2021.jpg
Tak už vyšel Negaloyd Božský had
karl173: Komiks už je delší dobu na mnoha místech (včetně distribuce) vyprodaný.
Karl173: Nevím ale předpokládám že jen navyšovali počet kvůli předpokladům. Občas se to stává.
Nevíte někdo zda-li byl Captain America: Steve Rogers 1: Hail Hydra tak nedostatkové zboží, že Bbart udělal dotisk? Nějak se mi nechce věřit, že se tak rychle vyprodal. Nebo to je jenom navýšení kusů?
Mikei Před Strážci v CP jsem to kupoval nedávno .
Mikei: tak oprava, CP toho má plný sklad :)
Fry: Plné sklady? Vždyť Sůva s Manhattenem kromě CP není nikde dostupná…
A co toho Preachera? Na nej asi už kaslou, hlavně ze ho slibovali…
SomeOne: Myslím že dotisky těch zbylých dvou nebudou, protože jsou toho ještě plné sklady (vím to z první ruky), takže jen objednej :)
Neví někdo, jestli BB/art vydá dotisky všech čtyř dílů série Před Strážci? Oznámené jsou zatím Minutemani / Hedvábný přízrak a Komediant / Rorschach. Jde mi o to, jestli si ty zbylé díly (Ozymandias / Karmínový korzár a Sůva / Dr. Manhattan) mám pořídit už teď, nebo jestli mám počkat na dotisky.
Wasseg10: Moc děkuju za tip!

Toe: Bylo by možné sem dávat info, když do CP doskladňuješ podobně zajímavé kousky? :) Byli bychom Ti vděční.
Ještě jen doplním, že na comicspointu mají i knížky ze série top 10. První a druhý díl, tak kdyby se někomu hodilo...