Gmork: Ok, dík:). Já se díval jen na erbkomiks a tam zatím žádná aktualita nebyla. Koukám, že dochází oproti edičnímu plánu k dřívějšímu vydání některých titulů. To potěší.
Nevíte někdo zda-li byl Captain America: Steve Rogers 1: Hail Hydra tak nedostatkové zboží, že Bbart udělal dotisk? Nějak se mi nechce věřit, že se tak rychle vyprodal. Nebo to je jenom navýšení kusů?
Neví někdo, jestli BB/art vydá dotisky všech čtyř dílů série Před Strážci? Oznámené jsou zatím Minutemani / Hedvábný přízrak a Komediant / Rorschach. Jde mi o to, jestli si ty zbylé díly (Ozymandias / Karmínový korzár a Sůva / Dr. Manhattan) mám pořídit už teď, nebo jestli mám počkat na dotisky.
Toe: supr, to je skvělá zpráva, díky. Jj to Goražde jsem letmo zaregistroval, ale mám od něj vše co u nás vyšlo, takže jsem se spíš zaradoval za ostatní. Habibi mám taky a barevný Z pekla si asi nejdřív někde prolistuju.
rajot: Ano, počítá se s novým Paying the Land. U CP jsem před měsícem doskladnil i některé vyprodanější starší kousky - dokonce si toho někdo včera všimnul a hodil na Facebook, takže Goražde je už třeba zase pryč :)
Fimi: Těžko říct, debaty o novém coloringu se tu vedou poslední cca rok, tuším v pindárně... Každopádně černobílé Z Pekla už je zase pryč, takže se to může brát i jako dotisk
Radek: to mě nenapadlo řešit.
Ví někdo dlouhodobější plány egmontu se Star wars? Vydávají ty knihy trochu na preskacku, ale to nevadi, hlavně, ze to vychází
Díky velkému zájmu fanoušků komiksové série Batman/Fortnite se americké nakladatelství DC rozhodlo vydat 156 stránkové souborné brožované vydání všech
šesti dílů. U nás vyjde 7. 9. 2021. Vydání bude obsahovat i kódy. :)
Doppelganger: Samozřejmě, člověk nikdy neví - ale co já vím, tak tyhle věci by měli být nahrazovány. Samozřejmě, i tohle je nepříjemné, někteří lidé budou čekat, až to vyjde v téhle řadě.
Mě tedy také zaskočilo, že v té kolekci vyjde spousta toho, co česky již vyšlo, ač po internetu kolovaly zprávy, že budou nahrazeny jinými věcmi. V předmluvě prvního čísla dokonce píšou, že v kolekci bude i Black Mirror, které Jiří Pavlovský jmenovitě zmiňoval, že tam nebude. Tak buď se nakonec nedomluvili, anebo vydavatel zanedbal úpravu průvodního textu a jen jej přeložili bez ohledu na úpravu kolekce. O již tradiční kvalitě doprovodných textů v kolekcích vypovídá i informace z přiloženého letáku, kde píšou, že vyjde i příběh “Vražedný vtip”, ač na předchozí straně byl uveden správně jako Kameňák :)
Já nechci vůči danému nakladateli mít zbytečné předsudky, ale že by byly etalonem v téhle branži se asi taky říci nedá. Mám z toho dost smíšené pocity. Neříkám, že mám úplně všechny netopejry, co tady vyšly a ty hřbety nevypadají vůbec zle, ale dost mě štve, že nejenže nevíme víc než 4 čísla, ale nevíme prakticky kdy by chtěli nějak zveřejnit celkovy ediční plán - já mám silný pochyby o tom, že ho vůbec někdy zveřejní, ale jestli je tady někdo, kdo ví, nebo alespoň tuší, co tam bude/nebude i oproti tomu, co tady vyšlo byl bych mu nesmírně zavázán.
Má s nimi a jejich edicemi někdo nějakou zkušenost?
Palebras - neříkej, že nejde omezit výběr od někoho. To máš jak inkaso, ne? Nastavis si limit. Víc nejde.platba se neprovede, pokud je víc než limit. ;)
Milo_Harwey - přesně tak, taky bych tam raději viděl tyhle klasiky, než například věci z New 52 a podobně, které tady vyšly relativně nedávno.
deefha - bral jsi tu platbu kartou ? Díval jsem se, že je tam ta kniha obálek jako bonus, ale zatím jsem od DeAgostini bral maximálně pohádky pro malou s platbou dobírkou, takže s tím nemám žádné zkušenosti. Jde mi o to jestli mi přijde třeba mailem částka a já si ji uhradím online nebo tam dám číslo karty atd. a frajeři si to stahují sami. Četl jsem právě dost stížností, že si stahovali něco navíc a tak dále. Takže jsem na vážkách, pokud do toho půjdu, jak to vůbec platit.