Fry: Nemám to a ani neplánuju pořízení, protože oba dva příběhy už mám v originále. Jen mě zaujalo, že je u komiksu stránka i z jiného sešitu, který je ovšem také o Landovi, takže by zařazení sešitu do sbírky dávalo i smysl.
SomeOne: Píšu si poznámku, máš už to doma, jestli to můžeš 100% potvrdit, občas se totiž stane že nakladatel sám přidá špatnou ukázku k danému komiksu, tak bych to ještě nechal prověřit někým kdo bude mít už knihu v ruce a hned potom to doplníme :)
U komiksu Star Wars: Lando, Roztříštěné Impérium zřejmě chybí v popisu, že kniha obsahuje i sešit Star Wars #034, protože ta scéna s Jabbou z ukázky je právě z tohoto sešitu.
Jen dávám vědět, že EGMONT opět dostál své spolehlivosti a komiksy Star Wars - Lando - Roztříštěné Impérium a Star Wars - Vyvolený - Světlo pohasíná, který měly vyjít na konci února / začátku března, vydal oba dva včera - 26. 1.
trudos: chystam celou sekci na tyhle uzivatelske top teny, seznamy, v prvni fazi pro comicsy, chtel bych to pak pouzivat nejen na osobni top teny ale prave i na ruzne doporucovaci seznamy (zacinam, co si precist; mam malyho kluka, co mu koupit atd.) a treba i sberatelske seznamy klenotu, nakladatelske seznamy lezaku a tak. Nebude to hned, ale bude spis driv nez pozdeji.
Zack: Čistě jen dotaz – nešlo by v osobním profilu vytvořit něco jako Nej 10, do kterého by si člověk naházel nejoblíbenější věci a nemusel tak pokaždé z lovit hlavy (když se jej na to někdo zeptá) co že za nejlepší komiksy považuje? A zajímavé by pak bylo třeba i nějaké srovnání, kdyby se topky poměřili ve veřejném žebříčku, což by zas odpovědělo na občasné prosby o doporučení od náhodných návštěvníků.
Autor profilů autorů nestíhá, jelikož si ten kretén nabral tři prdele dalších projektů a ke svému překvapení zjistil, že den má fakt jenom 24 hodin. Navíc mu dokončování věcí dělá kapku problém.
Sv1hl1k: Jak říká Norri, jestli máš info, tak sem s ním.
Sv1hl1k: to je bohuzel takovy nesvar spolecny pro drtivou vetsinu autorskych profilu, bohuzel nejsou lidi, co by se o ne starali. Obcas to nekdo zkusi, udela jich par, a pak odpadne.
Nová verze comicsdb je výborná. Odvedl jsi dobrou práci, Zacku. Líbí se mi i jak reaguješ na podněty ostatních. Přispěl jsem tedy drobnou částkou na provoz, ať máš na cigára. ;)
Napadlo mě udělat zvláštní fórum či nějakou rubriku kde by byli drby nebo prostě novinky aby jsem se dozvěděl hlavně přes komiksovou databázi že umel albert uderzo (bohužel) a ne přes jiné stránky