Možná by to mohl přestat natahovat a ukončit to.. Není třeba tisíců postav, pribehovych linek, ale nechci hodnotit dokud neprectu alespoň první knihu.. Pořád mám sofiinu volbu zda do těch deluxek jít,
Miura je nehorázný workoholik, následkem čehož má zdravotní problémy. To vede k častým přestávkám, a proto ještě Berserk nedokončil. Však už je to pán v letech.
Fimi: nemyslim si že jsou drahý za 800 jsem koupil každou knihu ve slevě. A takhle kvalitně nemá desky žádnej Omnibus od DC ani od Marvelu a papír je taky kvalitnější. Angličtina je tam v pohodě a celkově je to hodně zajímavý že to člověka táhne do další knihy :)
Carnage - právě, ze mně se to líbilo hodně jak jsem viděl to video ;) a ani mi neprislo, že by berserk měl těžkou angličtinu... Docela uvazuju nad koupí. :) Jen se bojím toho, co jsem psal: 13 knih do roku 26. Už jen těch 13 Bichli je mazec...;)
Milo_Harwey: Jsem hrdým majitelem Berserk Deluxe 1 a 2. Trojka je na cestě, je to skvělá manga a to jak je kniha dělaná je prostě mazec. Ta fake kůže je skvělá.
nekoupil, tolik peněz za něco co se mi třeba přestane líbit a pak co s tim fakt nedám....navíc si to nejspíš znovu nikdy nepřeču, takže k ničemu, ale uvidím...možná někdy, kdyby to nemělo tolik dílů, tak bych do toho i šel
Fry: Summer Wars je třídílná manga adaptace anime filmu od Mamoru Hosody, nakladatelství Waneko od něj vydalo taky Vlčí děti a Kluk v zemi příšer, všechny tyto filmy vřele doporučuji. Též i jejich manga verze. Podoba tvého hlasu od Yoshitoki Oimaové je seinen drama, hlavní hrdina nejdřív na škole šikanuje neslyšící dívku, později prozře a snaží se jí pomáhat a potom to přeroste v něco hlubšího, jak jinak. Série je hlavně o emocích, aniž by se ale autorka uchylovala k citovému vydírání. Hodně silná věc, též to má anime adaptaci. Oimaová ale taky stvořila jednu z nejoriginálnějších manga fantasy Ku tvé věčnosti, taky hodně dobré, tam se taky chystá anime film.
Darth Raelchi: tak to sem zvedav, sandman se mi libi hodne, lucifer uz tak ne, ale to mozna bylo tim ze byly hooodne velke rozestupy mezi dilama u nas.
tak uvidim po druhem preceteni :)
Seneke: film se mi celkem líbil. Po dlouhé době (tehdy), něco zajímavého. Ovšem, komiks resp. manga podle filmu, mne neláká. Většinou jdou kvalitou o pár stupňů níž, ačkoli stanovit pořadí - kniha, film, komiks - je dost individuální záležitost. Docela bych rád dal nějaký příklad, kdy je komiks z těch tří zdrojů nejzajímavější, ale žádný mne nenapadá. Komiks vs. film, tam je to u mne 1:1, komiks vs, kniha, tak zde mám dost velký nepoměr a kniha bezpečně vítězí. Snad jen u Věčné války bych upřednostnil komiks.
charvos: Samozřejmě že postupně, teď mám rozečtené to Snění, což rozhodně není jednoduché čtení, ale já mám rád i staré Snění, tak jsem do toho musel jít. Budu si pořizovat i nového Lucifera. Neverland mě i přes ten velký počet dílů baví, autoři se vždy vytasí s nějakým novým nápadem. Jsem zvědav, jak dlouho jim to vydrží. Ale nejlepší manga jsou samozřejmě Kluci z 20 století.
Fimi: Diky. Vetsinu asi znam, myslel jsem nejakej paradni omnibus treba.
Lenny: Pro tyhle veci treba Rosse, Lee je taky fajn nebo Crain ci Langley. Proste neco libivejsiho. Experimenty me bavej spis u veci z Dark Horse a podobne.
DR: Díky, některé neznám, tak zkusim. Ja vim, ale dávám u tohodle typu komiksu důraz spis na kresbu. Uziju si i skvěle nakreslenou blbost, obracene mi to moc nefunguje.