Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Určitě musí existovat lidi co čtou Berserka už 29 let :D
Jo tak to jo, to potom hovoří za vše že to ještě neskončilo...
Fimi: kolik jich bude jsem se já osobně nedočetl. Hlvní věc je že ta mnaga ještě neskončila :D
A to jsou ale hezké ceny... No a ví se už jistě že to bude pouze 13 knih?
A kde to kupuješ? No uvidím, já toho teď mám tolik že kdo ví zda se k tomuto vůbec dostanu..
Fimi: nemyslim si že jsou drahý za 800 jsem koupil každou knihu ve slevě. A takhle kvalitně nemá desky žádnej Omnibus od DC ani od Marvelu a papír je taky kvalitnější. Angličtina je tam v pohodě a celkově je to hodně zajímavý že to člověka táhne do další knihy :)
Letos by měla vyjít deluxka Mister Miracle
Tak já taky sbírám, hlavně deluxky, jen asi 23 dlx mám valiantu a další.. Ale ty Berserkry jsou fakt drazí
Fimi: Jo, holt jak už tu několikrát padlo, sbírání komiksů a čtení komiksů jsou dva rozdílné koníčky :)
No ano provedení je skvělý, ale ty prachy na to že si to podruhé už neprectu je to drahá sranda
Carnage - právě, ze mně se to líbilo hodně jak jsem viděl to video ;) a ani mi neprislo, že by berserk měl těžkou angličtinu... Docela uvazuju nad koupí. :) Jen se bojím toho, co jsem psal: 13 knih do roku 26. Už jen těch 13 Bichli je mazec...;)
Milo_Harwey: Jsem hrdým majitelem Berserk Deluxe 1 a 2. Trojka je na cestě, je to skvělá manga a to jak je kniha dělaná je prostě mazec. Ta fake kůže je skvělá.
Kdyby někdo chtěl ušetřit nějakou kačku, tak na Albatrosu se dají pořídit Disney Zlatá klasika od Barkse a Scarpy po 105.-
nekoupil, tolik peněz za něco co se mi třeba přestane líbit a pak co s tim fakt nedám....navíc si to nejspíš znovu nikdy nepřeču, takže k ničemu, ale uvidím...možná někdy, kdyby to nemělo tolik dílů, tak bych do toho i šel
Teď někdo prodává berserk volume 1-3 ... Tady je ukázka volume 4, jak to vypadá: http://youtu.be/tBI_cDkVloo

Mělo by jich být 13 celkem do 2026, pokud jsem to dobře pochytil? Jsem ve vane, mám tu špatnej zvuk :D

Fimi - koupil sis to?
Fry: Summer Wars je třídílná manga adaptace anime filmu od Mamoru Hosody, nakladatelství Waneko od něj vydalo taky Vlčí děti a Kluk v zemi příšer, všechny tyto filmy vřele doporučuji. Též i jejich manga verze. Podoba tvého hlasu od Yoshitoki Oimaové je seinen drama, hlavní hrdina nejdřív na škole šikanuje neslyšící dívku, později prozře a snaží se jí pomáhat a potom to přeroste v něco hlubšího, jak jinak. Série je hlavně o emocích, aniž by se ale autorka uchylovala k citovému vydírání. Hodně silná věc, též to má anime adaptaci. Oimaová ale taky stvořila jednu z nejoriginálnějších manga fantasy Ku tvé věčnosti, taky hodně dobré, tam se taky chystá anime film.
Darth Raelchi: tak to sem zvedav, sandman se mi libi hodne, lucifer uz tak ne, ale to mozna bylo tim ze byly hooodne velke rozestupy mezi dilama u nas.
tak uvidim po druhem preceteni :)
robur31: To bylo myšleno časově. Nejdřív udělali film a pak komiks.
Seneke: film se mi celkem líbil. Po dlouhé době (tehdy), něco zajímavého. Ovšem, komiks resp. manga podle filmu, mne neláká. Většinou jdou kvalitou o pár stupňů níž, ačkoli stanovit pořadí - kniha, film, komiks - je dost individuální záležitost. Docela bych rád dal nějaký příklad, kdy je komiks z těch tří zdrojů nejzajímavější, ale žádný mne nenapadá. Komiks vs. film, tam je to u mne 1:1, komiks vs, kniha, tak zde mám dost velký nepoměr a kniha bezpečně vítězí. Snad jen u Věčné války bych upřednostnil komiks.
Milo_Harwey: jj 3 holky, nejmladsi (10) ted cte naruta, je to super aspon mi nesehaji na lego :)
Charvos: kolik máš dcer? :D 3 kusy? (Takže do třetice snaha o kluka a zas holka?) A dělí si po různu mangu, jo?
Milo_Harwey: naruto, bleach a carodejovu nevestu ma prostredni dcera v knihovne :)
robur31: Nejdřív film a pak manga.

trailer pro anglickou verzi:
http://www.youtube.com/watch?v=UbmdYasVDDg
Nebyly Summer wars náhodou zfilmovaný?
Charvos - ta hodně jede fantasy, horory a mangu, co? :D a ještě má dost rezervy... To je na naruta nebo gantz :D
Gmork: Ta manga vypadá parádně ... mohl bys kdyžtak nastínit o čem jsou Summer Wars a A silent voice?
Gmork: on bude nejaky novy lucifer? nebo jen nejaka reedice?
tu je fotka knihoivny nejstartsi dcery :)
charvos: Samozřejmě že postupně, teď mám rozečtené to Snění, což rozhodně není jednoduché čtení, ale já mám rád i staré Snění, tak jsem do toho musel jít. Budu si pořizovat i nového Lucifera. Neverland mě i přes ten velký počet dílů baví, autoři se vždy vytasí s nějakým novým nápadem. Jsem zvědav, jak dlouho jim to vydrží. Ale nejlepší manga jsou samozřejmě Kluci z 20 století.
najednou? ty mas asi hodne koncetin na otaceni stranek :D,
ale docela me desi promised neverland, sem cekal ze to bude mit do 10-ti dilu :(

a koukam, ze uz jich bude 18 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Promised_Neverland_chapters , jeste ze maji mangu v knihovnach decka :) bych to nemel za chvili kam davat :)
DR: Od Jemase nebo od Jenkinse?
DR: Diky, mrknu. A to Zrozeni je neco jineho, nez to, co vyslo cesky?
V tom případě Magneto Testament, Logan Zrození, woverine od Aarona
Fimi: Diky. Vetsinu asi znam, myslel jsem nejakej paradni omnibus treba.
Lenny: Pro tyhle veci treba Rosse, Lee je taky fajn nebo Crain ci Langley. Proste neco libivejsiho. Experimenty me bavej spis u veci z Dark Horse a podobne.
Snufkin: A jakou kresbu máš rád? Je rozdíl mezi čirým mainstreamem alá Jim Lee (X-Men #1) nebo experimentováním typu Sienkiewicz.
Zkus všechny co u nás vyšly hlavně v ukk... Asi nejlepší xmeni u nás bych řekl Klan M, Astonishing od Whedona,
DR: Díky, některé neznám, tak zkusim. Ja vim, ale dávám u tohodle typu komiksu důraz spis na kresbu. Uziju si i skvěle nakreslenou blbost, obracene mi to moc nefunguje.
A jaky jsou úplně nejlepší X-Meni? Hlavně kresebně.
Fimi: To asi jo no, ale jak říkám, aktuálně na to nemám možnosti, možná to v průběhu roku přehodnotím :)
No, kdyby to byl Claremont tak do toho asi jdu.. Ale ty úplně první xmeni, to je zlo
Hele já bych radši do toho šel než X let to sbírat... Takhle si to člověk víc užije vše najednou než postupně 5x ročně
Fimi: ad. Bleach box, vím o tom a dlouhodobě nad tím přemýšlím :) jenom jsem se k tomu ještě neodhodlal, protože přece jen dát najednou 3× přes 3000,- je složitější, než si na jednotlivé díly co XY měsíců vyhradit drobné :) ale zvažuju.
Ne že nesnáším, jen nemusím většinu jeho umorne ukecanych dobových věcí.. Opakuji ne vše ale většinu...
Fimi - stana Lee přece nesnášíš,ne?