Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Likvidace Brehmových Ptáků je slastně ironická, ale za zbytek doporučuji týden nechat bez žrádla a při recidivě hodit na pekáč.
Tož jak se pustila do řady Ptáci je asi taky vtipné... jinak by mě to teda taky docela nasr*lo, kdysi jsem měl občas podobný problém s pískomily, též rádi hryzali.
No co, sežrala jenom sračky. Mě by kleplo, kdyby se pustila do těch Čtyřlístků :D Prej 1001 chutí, které musíte poznat, než umřete :DDD Kdyžtak mám kontakt na skvělého knihvazače.
Tak sberatele bacha at vas nejebne a pak mi reknete jestli mam provest torturu na jinak milem exemlari andulky
U planetary dávejte pozor, je tam fakt těžká angličtina a spoustě věcí jsem nedokázal porozumět ani s překladačem. A to jinak komiksy v anglině normálně čtu. Ale možná jsem marnej jenom já, kdo ví :D
Planetary mě taky štve ale na druhou stranu ten omnibus je hodně libový :) Už po něm pokukuju delší dobu.
nejvíc mě na BB art sere, že nedokončí Planetary takže snad opravdu zainvestuju a koupim si omnibus, no a samozřejmě Fatale jen v broži? takovou pecku a v broži? hlavně že Criminal dali souborné deluxe...sakra, to se taky vyplatí koupit v deluxe.....a Gotham central je celkem pět knih, mám celkem strach že to ani nedokončí...to nejspíš bude jedna ročně...a zase brož, chjo
Fryi, Fryi, chlapče, trochu pokory ty umělče;) Víš, že tě umím zdupat aj naživo!

Kaluž: děláš ještě komiksové bubliny v té naší krásné Ostravičce? Nebo už je to jen na fuckbuku nebo vůbec? Neříkám, že mi to hned vyjde, ale rád bych o tom věděl.
Chlapci a děvče ... od toho tady máme "Bazar" a ne "Sběratelský klub" :)
Tak já se postavím do řady, páč Borgii v pevné vazbě sháním taky:)
Zdravím též všechny :-)
Sháním comics Borgia v pevné vazbě. Má někdo na prodej?
Zdravím všechny, sháním dost neúspěšně první Pekelnou knižnici, mám pocit, že všichni, kdo si ji koupili kvůli spekulacím, už ji střelili a kdo ji má pro sebe, ten ji nepustí... Kdybyste věděli o někom, kdo by se ji vzdal, nebo snad vy sami, hlaste se. Díky!
to tulipstros: Bohužel už nemá, zkoušel jsem.
trudoš: koukni na kupkomiks.cz, tam ji ještě má, i za dobrou cenu.
Zdravím, čistě náhodou, neměl by někdo na prodej vázanou Wonder Woman 1: Krev, případně neměl by někdo nápad kde jí ještě sehnat? Myslím klasický hardback, ne limitku 52ks. Od druhého dílu jsem se do toho docela zamiloval a tak bych se chtěl zbavit broží a jít do vázanejch kousků. Díky
Super, děkuji oběma za info.. Hlavně ať to klapne a paráda
Ano, dotisk bude určitě, určitě opět s jinou obálkou (s velkou pravděpodobností tou, co má i nejnovější zahraniční vydání) a možná s bonusy a v jiném formátu, ale to je ještě vše v řešení, tady bych zatím nepředbíhal a těžko říct, jestli se stihne letos, to též není jisté...
dvory: Před pár měsíci sena jejich fb objevilo, že možná na podzim. Od té doby nic nového.
jh666: zaslechl jsem něco o dotisku Watchmenů.. o tom se něco ví? Díky
Pokud někoho zajímá, co děje v BB Artu tak na jejich FB se objevilo pár informací:
1) U Fatale jsou zatím jisté dva svazky v broži (4. 10. 2017 a jaro 2018)
2) Příští rok dovydají 100 nábojů (díly 12 a 13)
3) kromě Ságy neplánují nic od Image
4) na podzim a během příštího roku vyjdou další komiksy od DC převážně z New 52 (o Rebirthu ani slovo)
5) druhý díl Gotham Central má být skutečně příští rok
6) a další potvrzení, že Planetary je mrtvé, ale to už bylo celkem jasné
Andre: Myslím, že je vůbec úspěch, že se rozhodli dotisknou prví dva díly a vytáhnout to z edice na přání.
jh666: dík za info... i když mě nepotěšilo.
Andre, tak před měsíce na to padl dotaz někde v diskuzi na jejich fb a momentálně to neplánují.
Netušíte náhodou někdo zda CC nepřemýšlí o vydání ÚPVO ve stylu "Kolosální řada"? ... (Klidně v horizontu několikam let)
3E: Do Comics Pointu právě dorazila nová várka. Během týdne budou snad i na e-shopu a většině krámů. Krabice, backboardy, obaly a dokonce i plastové rozdělovníky v různých barvách. Golden, Silver a samozřejmě hlavně Current size a dokonce i pár "magazine" velikostí. Některé i ve variantách s lepícím proužkem...
Můžete poradit,kde sehnat obaly na komiksy sešitovky?
Pokud si někdo nevšimnul, v Kancelsbergru ( co já vim tak minimálně v Č.B. a Brně ) mají krabice amerických sešitových komiksů. Ve fólii s kartonem, nerozbalovaný za 40 - 200,- Kč kus. Dají se tam objevit i zajímavý věci.
deefha: Nejlepší překlad mají stejně ty úplně původní, brožovaný z roku raz dva, ty jsem si nasbírala a zbytek ignoruju. Ale jak jsem na to teď koukla, Kopřiva překložil jen první dva díly, dokud to držela Crew, jak je to u Calibre, tak nějakej Leonid a pak Kábelová nebo jak se jmenuje... takžeje to nakonec asi jedno. To je jak s Lobem, od tý doby , co překlad nedělá Dortův brácha, ta to stojí za prdlajz.
Mám dotaz ohledně informací o slovenském vydání komiksu Tarzan - Boj o život. Zajímá mne vydavetel a rok vydání. Případně díky.
Vážení zákazníci,

děkujeme Vám za objednávku kolekce DC komiks. Vaši objednávku evidujeme, prosím očekávejte od nás zásilku s knížkami komiksů.

Ty z Vás, kteří objednali od čísla 1, prosíme o trpělivost, první zásilku dostanete do 17.1. 2017 a bude obsahovat čísla 1, 2, 3
a dárek - Action Comics. Zásilka bude expedovaná na dobírku ve výši 427 Kč. Pokud zasílání neukončíte, během února Vám přijde další zásilka s čísly 4 a 5, opět na dobírku ve výši 458 Kč. Třetí zásilku již nebudeme posílat na dobírku, ale se složenkou/fakturou uvnitř. Každý měsíc tak provedete jednu úhradu a my Vám každý měsíc pošleme následující dvě čísla kolekce.

Někteří z Vás již provedli úhradu 229 Kč, těm přijde první zásilka na dobírku ve výši pouze 198 Kč (427 - 229).

Objednavatelé od čísla 2 také obdrží první zásilku do 17.1.2017 a zásilka bude obsahovat čísla 2 a 3 a Action Comics na dobírku ve výši 378 Kč. Zbytek už bude stejný, jak je popsáno výše.

Objednavatelé od čísla 3 a dalších obdrží první zásilku (3+4+Action Comics) až v druhé polovině února.

Další podrobnosti k této kolekci jsou uvedené na stránkách

www.send.cz/casopis/1162/dc-komiksovy-komplet
www.eaglemoss.cz/dc-comics

případně se můžete s důvěrou obrátit na naši zákaznickou linku 225 985 295.

Děkujeme Vám.
Váš distributor
SEND Předplatné
hovad2: se mrkni z okna. Vozej to z Rumunska. Já bych to viděl na pátek nebo pondělí...
Nemůžu sehnat poslední UKK, podle wikipedie měl vyjít 4.1. ale nikde není a prý ani nepřišel. Nevíte o tom něco?
filozof: pokud je to samostatna publikace jen se specifickym zpusobem distribuce, tak ano (to by tu treba nemohla byt pulka produkce comics centra). Pokud je to jen priloha neceho jineho, tak zatim nejspis ne.
Ale vzdycky rikam, ze je lepsi sem neco pridat, nez o tom hodiny debatovat jestli jo nebo ne, tyhle pravidla si vytvarime ciste jen kvuli tomu, abychom mohli videt svetlo na konci tunelu.
filozof: Jestli se dostane někomu do pracek, tak uvidíme - těmto přílohám jsme se zatím spíše vyhýbali... Viz. ABC...
Bude na databázi přidán action comics 1, přestože je pouze pro předplatitele?
DC komplet
- Kapis: pokud to lidi budou kupovat (což asi budou, co si budem povídat), tak to snad neuseknou.
- Jinak na celou 60tku to fakt nevidim, moje studentská peněženka by to opravdu neutáhla :D vyberu si Batmany, Flashe a možná nějaký JL. Škoda že tam cpou ty obrázky na hřbet.
A teda ten DC komplet, to bude zas 60 knih? Plus pak budou přidávat další a další rozvařené přídavky? Mají tam zatím 13 knih only - aby to neusekli, když se nebude mastit kapsa.
hmmm....já taky DC dlouhodbě bojkotoval...hmmmm, ale že by? Ale kde to budu dávat?
Já od DC nemám, takže koupím všecko.
To předplatný se teda moc nevyplatí. Žádný omnibusy Green Lanterna:(
dost pitomé, že ty duplikáty nacpali hned na začátek - kdyby je promíchali s "novinkami", tak bych možná koupil všecko, ale takto si počkám až na to, co doma nemám.