Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

To by mě taky zajímalo... ;)
Ohledně Deluxek Berserk, nezachytil jste někdo, zda do některé zakomponují Guidebook?
http://www.darkhorse.com/Books/3001-610/Berserk-Official-Guidebook-TPB
Jo toho taky sleduju, já mám první dvě dlx a asi to budu sbírat dál, vypadá to úžasně...
Honzyk: Ten týpek dokáže navnadit na cokoliv :) Je to opravdový milovník všech komiksů a jeho znalosti ... tahá z hlavy kdo napsal/nakreslil/coloroval jakékoliv číslo kteréhokoliv komiksu :D. z každého jeho videa mám pocit, že právě mluvil o tom nejlepším a nejzásadnějším komiksu v historii.
Nedávno se tu probíral Berserk a jeho delux edice no včera mi přišli první 3 a je to opravdu velká paráda. To co mě nakonec donutilo ke koupi,protože jsem chtěl vidět jak knihy vypadají tak bylo toto video. I tak díky za to že se to tu probíralo i to mě troch nakoplo. :-) http://www.youtube.com/watch?v=FGTp_PPBoDA&t=1s
Práva se vrátily Powellovi a ten se nepouští do uzavírání nových mezinárodních smluv. Prý je to kompikovaný opruz, který musí řešit právnící a tak. Takže prý musíme počkat, až Powellovi začnou docházet prachy a bude nějaké potřebovat i ze zahraničí. Tak to zaznělo z Comics Centra. Skutečnost jsem si neovověřoval.
u goona jsou problemy s pravama, proto je zastaveny, nekdy pred rokem zmenili prava majitele, podrobnosti si nepamatuju, v nejakem videu o tom pan Dort mluvil
Myslím, že v tom videu kde zmiňovali ediční plán o něm říkali, že se moc neprodává, ale nevím o tom, že by ho měli zaříznout. To tam snad neříkali. Ale zkus si to pustit. Já tuhle sérii nečut tak jsem to neřešil.
Mám otázku pro znalce Comics Centra. Nevíte jak je to s Goonem? Budou to ještě vydávat? Nebudou? Přemýšlím zda s touto sérií začít či ne.
jaký máte názor na pokud jste četli Batman: City of Crime a nebo Creature of the night? je to dobré?
http://www.bookdepository.com/Doctor-Doom-Vol-1-Pottersville-Christopher-Cantwell/9781302920890 má něco tato série společného s aktuální F4 od Slotta? Četl někdo je to dobré?
Stoji za to si koupit omnibus Ellisova Authority? Mate to nekdo?
Za to bych se taky přimluvil :-)
Jj s těmi 500 stranami... Viděl bych to na 2000 Kč..
Tohle by tu mohla vydat Crew v monstrformátu :)
Tak doufám že to bude dobré tak jak všichni říkají
Lenny to jsem ještě sotva sbíral komiksy ve 2014. Jdeš do druhého? Co jsem koukal, liší se jen barvy desek a prvních strany a možná jsou sytejsi barvy
Fimi: Já mám první vydání :)
Musím se pochlubit. Uncanny X-force By Rick Remender omnibus byl vyprodán ještě dříve, než vyšlo dnes druhé vydání... Stihl jsem to. To je to tak úžasně skvělý, že po tom byl takový hlas? Nebo je to těmi jmény Remender a Ribic?
Díky, remendera vůbec u marvelu neznám... No, ti jeho UXF vyšly i jako essential ve dvou tlustých tpb..
NM jsem nečetl, X-Force je skvělá (scénářem i kresbou)
Osobně jsem nečetl ani jedno, ale Uncanny X-Force je většinou dost chválená, jako nejlepší věc, co Remender pro Marvel udělal.
Darth R... Tak rychle číst neumím
Seneke... Člověče, nestíhám
Fimi: Člověče, stíháš to vůbec všecko číst?
Diky. Kdyz tu tu kolosalku pak nekdo pripomenete, tak byste byli hodni :-)
navíc MDEK by letos měly být prý 4... první kolosálky se většinou už objednávají v dubnu květnu
Hawwwran:
1. http://www.crew.cz/Katalog_2020_01-06.pdf
Najdeš tam jak MDEK (strana 54), tak zbytek toho co Crew chystá na první pololetí.
2. http://www.comicscentrum.cz/edicni-plan-2020.html
Podle edičního plánu bude předprodej od 1.4. do 17.5.
1. Nevite kdy a co vyjde v MDEK?
2. Nevite kdy se bude v CC objednavat dalsi kolosalka?
Seneke to fakt ne... Vše nad 15 knih mě sere a to je strop, pokud mě to nechytne od začátku, kašlu na to.. Viz 99% mang co vyšlo u nás. Už hlavně z principu tolik knih nechci mít doma... Jeate jsem ochoten ty souborné verze typu Vagabond Vizbig edice kde jsou tři volumka v jedné knize a celkově má Vagabond snad 12 těchto soubornych... Ale nikdy byvh si to nekupoval po jednotlivých volumkach... Jediné co mě takhle skutečně baví číst o tolika knihách jsou Mýty a živí mrtví.. Potom invincible ale to vychází v dlx díky bohu i když jen po dvou volumkach...
Fimi: Má to 11 dílů, ale pokud bys chtěl něco delšího, tak zkus sérii Golgo 13. To má jenom pouhých 195+ knih. :D
Vypadá to pěkně, navic je to souborné. Uvažuji, snad to není nekonečná manga
Fimi: Zajímavý psycho. Jen se připrav na to, že to je poněkud starší.
Četl někdo mangu Drifting Classroom?
Zájem bych měl, jenže peněženka mi to nedovoluje. :D
Měl byste někdo zájem o originály vtipů od Renčína? Originály ze kterých se tisklo, jsou na tom i všechny poznámky ke zmenšení a úpravě do tisku.
Hele tak já to zkusím, všude čtu na to jen chválu.. Tak to zkusím, první dvě jsem objednal tedy.. Běda jak se mi to nebude líbit.. Snad to bude dobré alespoň jako Vagabond
Fimi: FMA je skvělá manga ale místo čtení sem raději zkouknul obě anime adaptace (kde až druhá se konečně drží předlohy pořádně). Co se týče knih u nás tak mangu bych si osobně tady nekupoval. Na Berserka jsem čekal dlouho a když už byl od Crwe potvrzen tak jsem doma měl první deluxku a nějakej manga paperback si Crew může nechat potom co jsem zakusil tu kvalitní vazbu u deluxek nic jinýho nechci a ve výsledku za to utratím méně.
FMA má jenom 27 dílů, Nezemě 18+ a Berserk má 40+ knih. Na japonské poměry je to celkem krátký.