Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Prosím vás, dovydá BBArt ty poslední dvoje Stokulky? V Edičáku nic, poslední kniha z nich vylezla loni, víte/tušíte někdo něco?
GWB: díky, já už se bál, že budu muset kupovat:)
andre: Je to box, komplet dvanácti sešitů.
Tušíte někdo zda je toto jedna kniha, nebo box s několika "sešity"? http://www.albatrosmedia.cz/tituly/38283287/tintinova-dobrodruzstvi-kompletni-vydani-1-12/ si vůbec nevybavuji, že bych na to někde narazil.
Hoši ještě jeden dotaz je toto totohttp://www.bookdepository.com/search?searchTerm=swamp+thing+saga&search=Find+book myslim Swamp thing saga to samé co vyšlo u nás v těch šesti knihách? nebo to jsou jiné příběhy? nerad bych si koupil něco co už mám, tyhle knihy mají jiný obrázek na deskách....děkuju
ahoj nějaký odborník na Geoffa Johnsona...ta řada od BB artu, Liga Spravedlnosti, u nás vyšly čtyři knihy...kolik jich je celkem v této serii? našel jsem myslim že jen sedm knih, je to tak?
Koci: tvl ani nevim neco od zeny nebo dcerky;)
Za bitvu u Stalingradu ne bohuzel bo to uz bych byl asi pod drnem ale odrazit Hitlerovy vrazedne vysmazene pernikare a nastartovat jeho porazeni by byla rozhodne cest
Koci: Tipoval bych za bitvu U Stalingradu nebo tak něco:))
krásné knihovny, já to mám, díky malému prostoru, rozdělané po baráku. Kam se vešla knihovna, tam jsem to postavil....:-D
Za co je ta medaile? :)
A vrch takové vestavby v předsíni
Stejně jsem to chtěl už dávno udělat, ale je to jen telefonem - takže obyvák
Děkuji:-) Knihovnu dělal kámoš, podle toho co jsem mu nakreslil. Bez pojízdného žebříku to nešlo, knihovna má skoro tři a půl metru. No prach se tam zatím neodvážil, tak snad mu to i vydrží...
Paráda! Knihovny se žebříkem jsou super. Předpokládám, že doma problém s prachem nemáš...
Ta je jak od maminky! :)
Zakázková výroba? Nebo snad DYI?
Konečně mám knihovnu, kam se mi vejdou všechny knížky:-)

Netušíte náhodou někdo zda toto vychází pouze v té "limitované" edici, nebo bude i jiná verze? (bez ohledu na to zda se jedná o komiks či ne)
http://www.petrkov.cz/vlak
Charvos - mám to stejně.
Caute, mel bych dotaz na majitele palestiny od sacca, opravdu to konci tim ze se ridic pta na cestu anebo mi nejaka stranka chybi?
Lenny: děkuju, sleduju i tvoje Bubliny a tam mám také pár dotazů, ale děkuju, právě podle tvého videa o omnibusech si je kupuju ale nevim co je co pořádně a co je součást čeho abch si to nekupoval zbytečně dvakrát
Fimi: Companion je něco jinýho, to jsou příběhy z jiných řad (jak na invazi reaguje Spider-Man, Thunderbolts a další) a v omnibusu určitě nebudou, pro hlavní příběh nejsou důležitý. Time Runs Out bude ve dvojce (zatím nebyla ohlášená)
děkuji, pořizuji tedy Omnibus....a co Infinity Companion od Bendise, to je něco uplně jiného? a ještě by mě zajímalo zda v tom Avengers omnibusu je součást i Avengers Time runs out, ten bych si rád taky koupil ale nevím zda to není už v něm
Fimi: Jop, obsahuje - možná tam nebudou nějaké bonusy jako náčrtky nebo některé obálky, co občas v HC bývají navíc, ale komiksy by tam měly být všechny:
http://comicbookdb.com/issue.php?ID=295568
vs
http://comicbookdb.com/issue.php?ID=408296
Likvidace Brehmových Ptáků je slastně ironická, ale za zbytek doporučuji týden nechat bez žrádla a při recidivě hodit na pekáč.
Tož jak se pustila do řady Ptáci je asi taky vtipné... jinak by mě to teda taky docela nasr*lo, kdysi jsem měl občas podobný problém s pískomily, též rádi hryzali.
No co, sežrala jenom sračky. Mě by kleplo, kdyby se pustila do těch Čtyřlístků :D Prej 1001 chutí, které musíte poznat, než umřete :DDD Kdyžtak mám kontakt na skvělého knihvazače.
Tak sberatele bacha at vas nejebne a pak mi reknete jestli mam provest torturu na jinak milem exemlari andulky
U planetary dávejte pozor, je tam fakt těžká angličtina a spoustě věcí jsem nedokázal porozumět ani s překladačem. A to jinak komiksy v anglině normálně čtu. Ale možná jsem marnej jenom já, kdo ví :D
Planetary mě taky štve ale na druhou stranu ten omnibus je hodně libový :) Už po něm pokukuju delší dobu.
nejvíc mě na BB art sere, že nedokončí Planetary takže snad opravdu zainvestuju a koupim si omnibus, no a samozřejmě Fatale jen v broži? takovou pecku a v broži? hlavně že Criminal dali souborné deluxe...sakra, to se taky vyplatí koupit v deluxe.....a Gotham central je celkem pět knih, mám celkem strach že to ani nedokončí...to nejspíš bude jedna ročně...a zase brož, chjo
Fryi, Fryi, chlapče, trochu pokory ty umělče;) Víš, že tě umím zdupat aj naživo!

Kaluž: děláš ještě komiksové bubliny v té naší krásné Ostravičce? Nebo už je to jen na fuckbuku nebo vůbec? Neříkám, že mi to hned vyjde, ale rád bych o tom věděl.
Chlapci a děvče ... od toho tady máme "Bazar" a ne "Sběratelský klub" :)
Tak já se postavím do řady, páč Borgii v pevné vazbě sháním taky:)
Zdravím též všechny :-)
Sháním comics Borgia v pevné vazbě. Má někdo na prodej?
Zdravím všechny, sháním dost neúspěšně první Pekelnou knižnici, mám pocit, že všichni, kdo si ji koupili kvůli spekulacím, už ji střelili a kdo ji má pro sebe, ten ji nepustí... Kdybyste věděli o někom, kdo by se ji vzdal, nebo snad vy sami, hlaste se. Díky!
to tulipstros: Bohužel už nemá, zkoušel jsem.
trudoš: koukni na kupkomiks.cz, tam ji ještě má, i za dobrou cenu.
Zdravím, čistě náhodou, neměl by někdo na prodej vázanou Wonder Woman 1: Krev, případně neměl by někdo nápad kde jí ještě sehnat? Myslím klasický hardback, ne limitku 52ks. Od druhého dílu jsem se do toho docela zamiloval a tak bych se chtěl zbavit broží a jít do vázanejch kousků. Díky
Super, děkuji oběma za info.. Hlavně ať to klapne a paráda
Ano, dotisk bude určitě, určitě opět s jinou obálkou (s velkou pravděpodobností tou, co má i nejnovější zahraniční vydání) a možná s bonusy a v jiném formátu, ale to je ještě vše v řešení, tady bych zatím nepředbíhal a těžko říct, jestli se stihne letos, to též není jisté...
dvory: Před pár měsíci sena jejich fb objevilo, že možná na podzim. Od té doby nic nového.