* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Hned jak mi bude odhaleno :) Cekam dopis kazdym dnem...
Zack: Tak sup s nim do adminfora :))
Slaine: toto galakticke tajemstvi bude odhaleno jen vernym :)
Zack: Hele ale me by to fakt docela zajimalo... co je tabula rasa vim, ale proc fabula? :)) A jak to souvisi s ocenenim pro comicsy? :)
Uz to skoro mam, ted staci, kdyz budete napnuti :)
Však stejněs jen čekal, kdo se první zeptá, ne?;-):-D

No a v čem se teda bude hlasovat nebo kerá bije vlastně?
Ja to tusil! Rikam, nelizejte to zabradli v mrazech, neeeee, voni musej! :)

Neznamena to vubec nic, je to slovni hricka.
Já bych se chtěl zeptatz, co to znamená ta Fabula Rasa
Zack: jasně, mazat chyby (dvojité komentáře, inzerci u komiksů)...to chápu, ale mazat reagující komenty? To bych se nejdřív zeptal autorů těch příspěvků. Takhle jsem zřejmě přišel o zřejmě velmi zajímavou diskuzi, jak je vidět.:-D
Koukám že moje smáznuté komenty vyvolali vášnivou diskuzi.

Zack: Mno, co bych měl u CRWE psát? Prostě další CREW která má dobré a špatné stránky. Jinak, pokusím se ;-)
to Zack: ad smazlej koment - jasny, v poradku

to krvinka56: slo o kresbu Roku Jedna, kdy jsi velkymu sefovi odpovidal neco ve stylu "ostatni na tehle kresbe vyrustali, takze jim prijde dobra, to nemuzes pochopit"

Zack: Ach jo, s tebou komunikovat je jak házet perly sviním, sám děláš to z čeho osočuješ jiné (jen na poseldních 10 příspěvcích je to nádherně vidět), žij si dál vs svém pseudo světe tohle je opravdu ztráta mého času...
Krvinka56: Aaaa, dalsi ktery zacne hned osocovat, jeste nez vubec vi, o cem je rec... Nic jsem necenzuroval, odmazal jsem komenty u Roku Jedna, kterymi jste ty a demnog reagovali na velkyhosefa, anzto jeho prispevek tam uz neni (a ne, to jsem nemazal ja, ale Azteck a uz se to den naprosto zbytecne resi :). Co si precist diskuzi celou, nez zacnes machat rukama a osocovat lidi z cenzury?

Ale zas je to dokonala ukazka toho, jak takovy bezny uzivatel cdb dokaze byt zpusobily a nad veci :)
Zack jaký komentář ? U komiksu nebo v auditoriu? Ti něco nesedlo?Něco ti vadilo tak si to prostě Cenzuroval.
Wiruss: Ten duvod je prosty. Patri mi to tu. Ve svem dome si budu delat poradek podle sveho uvazeni, pripadne to necham na lidech, kterym duveruju a respektuju jejich rozhodnuti. Ty jsi tu pouze host. Chovej se tak. Nikdo nema rad lidi, kteri prijdou na party a jeste pred pulnoci poblijou kozenou sedacku. Jestli se ti tu nelibi, nechod sem. Ulevi se tobe a ja nebudu muset pravidelne odpovidat na tve zbytecne otazky a uvadet na pravou miru tve lzi.

Kdyz uz o nich mluvime: prispevky mazu pouze uklidove (napriklad, kdyz nekdo vlozi prispevek vicekrat nebo vklada ke comicsum inzeraty). Nikdy se tu nikomu nesahalo do textu, ani se to delat nebude. Takze netusim, o jakem "prijde velkej pán Zack" mluvis. Hlasam, ze by se mazat nemelo a take nemazu. Nechapu, ze jsi schopny behem jednoho dve slapnout do uplne stejnyho hovna. Se za neco omluvis a o par hodin pozdeji to udelas zas. Zvlastni.
Wiruss: jsi si jistý, že jsou všichni uživatelé dostatečně způsobilí aby využívali této možnosti v rozumném měřítku s nadhledem s přihlédnutím k možné navazující diskuzi?
Zack: Asi by jsi měl zalistovat nazpět... Jinak i kdyby jsi to tak myslel (což když mrkneš dozadu, o tom se mluvilo nedávno i dávno ještě ve staré verzi) tak to je logika ad absurdum, místo toho, aby uživatel, který ví jak to myslel a co dělal mnohem lépe než ty chtě po úvaze změnit logicky a možná věcneji svůj koment, tak to nemůže, ale hold pak prijde velkej pán Zack kterej z nějakého důvodu může porušovat to co sám hlásí, takové lidi mám fakt "rád".
Wiruss: ona diskuze nebylo o mazani, ale o uzivatelskem mazani. Opet stejne chyba, rychly usudek na zaklade naprosto chybnych predpokladu a informaci.
AZTeck: Hele mně by to stačilo hned ani bych se s tím dál nezabýval, kdyby v tom Zack nešťoural. Jen mě to udivilo na jedné straně prosazovat jedno a na druhé straně dělat něco jiného, no nic… Dík za odpověď…
Wiruss: komenty od velkehosefa jsem mazal já, na základě jeho prosby. To, že některé byly součásti diskuze jsem přehlédl, jinak bych je nemazal. Stačí?
Wiruss: nic jsem neobhajoval, vyslovil jsem domnenku, recnickou otazku. Doplnil smajlem, ke zlehceni. Nebudu se k tomu prece konkretne vyjadrovat, aniz bych vedel, proc se to stalo a jak. To je tvoje domena vyjadrovat se k vecem, o kterym nic nevis, na zaklade svych predsudku a domenek.
Lhat? Já se optal proč to někdo smazal... A ty jsi se ozval jako jediný, z těch kdo mají přístup sem do databáze a začal jsi to obhajovat (patrně aniž by jsi se na to mrkl), takže jsem to tak bral, že jsi tím byl ty... Za neoprávněné nařknutí se ti omlouvám za to, že překrucuješ to co jsi řekl ne..
krvinka, demnog: sorry, panove, odmazal sem vam ty dva komenty, at to tam nestrasi
Wiruss: Ja to nemazal. Prestan lhat.
Tak to mě fakt dostává nejdřív se tu Zack jak kretén skoro do krve hádá, že by zmizala návaznost a to většinou lidi chtěli změnit svoje prastaré komenty... A pak smaže něco na co se normálně odpovídalo a diskutivalo jak je vidět na příspěvcích DEmnoGa a Krvinky jen proto, aby jeden prcek nevypadal až task blbě, že prostě projevil svůj názor na který měl právo...
Wiruss: asi protoze tam zadna navaznost nebyla? :) Clovece, ty a ty tvy otazky...
Tao: Např. komenty od VB u Roku jedna.
Wiruss: Kdo co komu kdy a jak maže? já si ničeho nevšim :o
Když jsou jistí lidé tak proti tomu, aby se nedali editovat komentáře kvůli návaznosti tak se ptám proč nekdo maže komenty VB?
Na minotauru jsem teď objevil "Hluboké Rány" od BBartu a neviděl jsem to tu, tak posílám odkaz - http://www.bbart.cz/katalog.asp?id=1826
velkejsef: čerstvé novinky ze stánku tu zase oznamovat hned nemusíš. Pokud není k dispozici komplet info+sken, tak stejně není co vložit.
Velkolepý Spider-man 2/2008
Totally Spies 2/2008
Power Rangers 2/2008

Wow !!!
Dakujem :) Nevytvaral som druhy ucet, ale to je uz teraz vlastne jedno - este raz - vdaka
Robb: to je jednoduchy, udelal sis dva ucty, kazdy s jinym heslem, na starem kompu si mel ulozeny jedno a ted pouzivas jiny, ktere te zaloguje do puvodniho profilu. Poslu ti novy heslo na to se sbirkou a smazu tenhle. Kdyby neco, napis proste rovnou na admin@comx.cz
Mam problem - mam nove zelezo - ked sa na nom prihlasim - nechce ma to priradit k mojej zbierke. Teda aj ked v zbierkach najdete nick Robb - naposledy na 68 mieste (a stale klesam, lebo neviem zaradit moje prírastky) ked si v profile zobrazim moju zbierku, po prihlaseni z novej mašiny, zobrazi mi: Mám:0 Chci:0 Nabízím:0.
Keď to inak nepojde - zmazte prosim moju existujucu zbierku a ja si tam svoje poklady nahodim odznova.
Okej, tak to se omlouvám.Něvěděl jsem to :)
Nektere veci z toho vyberu jsem cetl nebo mel aspon v ruce a comicsy to nejsou. Jsou to jednoduche texty v bublinach doplnene obrazky nebo naopak... chybi tam ta zakladni prace se sekvenci, ktera tak nejak comics definuje. (Ze na to maj admini podobny nazor vim nahodou proto, ze jsme to kdysi resili .)
Když kliknete na ten odkaz, tak se objeví hlavní strana, na levo jak máte nabídku je sekce Komiksy
Mamka mi ukazovala nějakou stránku, že tam jsou prý komiksy o Freudovi a tak...sem si říkal, co? Tak jsem se mrknul a tady o tom nic není, tak se kdyžtak na to mrkněte :) (http://obchod.portal.cz/kategorie/komiksy/)
U Velkolepýho Spider-mana máte kreslíře Johna hawarda ale má to být Jon Haward.
blackJag: serie Tom & Jerry je ještě ve výstavbě - ještě se budou doplňovat starší ročníky. Něco asi bude chybět, tak potom budeš mít možnost :)
Tom & Jerry je tu poměrně nekompletní. Usuzuji dle vlastnictví čísla z března 1997 ve formátu A4 a čísla 7-8/99 ve formátu sešitovky, tak jak vychází dodnes. Mám poslat skeny a info nebo je to moc vytržené z kontextu?
Díval jsem se na to, a seznam příběhů sedí podle seznamu, jen mezi příběhem "Zlý Rex" a "Bumerang" mám na straně 33 příběh "Závody", ale to bude asi jen chybička ve výčtu. Ještě jsem si říkal, že by to mohlo být vybledlé, ale ja to všude stejně oranžové i vevnitř, takže nevím... možná měli na 100 000 výtisků málo červené na hřbet a rámování :-)) tak použili i tuto světle oranžovou...
na toho Barbánka mrknu a dám vědět
blackJag: díky za maily s materiálem do DB.
Ohledně žluté varianty Barbánka se domnívám, že pujde o dva různé tituly s rozdílnými příběhy. Bude asi muset vypsat jednotlivé příběhy.
Ohledně šedé obálky u Arnala, tam se jedná o jedno vydání s chybou tisku u jedné várky, takže jsem akorát upravil popis u tohoto titulu + obě verze obálky.
Špionky 1/2008
Power Rangers 1/2008