Kde jsou ty časy před cca 15 lety, kdy jsem kupoval snad úplně všechno, včetně těch největších bizarností, kdežto dneska pomalu nestíhám kupovat (natož číst) ani věci, co mě zajímají :)
Tak crwáci nám včera ve Volejte ředitelům ohlásili novou sérii. Dočkáme se komiksové adaptace Ricka a Mortyho. Doufám, že přeložej i tu minisérii s Dungeons and Dragons. Ta byla luxusní.
Pánové, mě budou v pátek ráno trhat dvě stoličky, určitě přijdu, ale uvidíme jaká se mnou bude sranda a budu muset abstinovat... Achjo, měli mi je vytrhnout v pondělí, ale můj zubař si namohl ručičku a jedna ruka netrhá...
Draco já jsem taky často rád že jsem chlap, řešit nehty, módu, oblečení, šminky, vlasy, boty, nějaké trendy...to by mě omylo, naštěstí mám skvělou ženu a ta tyhle věci neřeší....
andre: to právě bohužel není pravda. U mě teda jo, ale jsem jeden z mála a co mě sere nejvíc, tak sehnat komiksový triko ve špekatý velikosti není tak snadný. Všude samý M a L, protože komiksy čtou asi hlavně kidi nebo co.
Jinak tady je to koukám samej soy boy, správnej chlap smrdí potem, pivem a semenem.
GWB, Fimi: Hele od mých 16 (kdy jsem pil ve velkém) uplynula už dlouhá doba a po problémech s žaludkem kterými jsem si procházel v 19 letech jsem se dal na dráhu abstinenta.
Takže pivo si dám, ale jen jedno, max dvě :)
Kurňa, tak do hospody nechodím jen tehdy, když mám holku, co mi to zakazuje, ne? Případně holku nemám, tak chlastám s kámošema... co je tohle za tyjátry jako?:-)
Zack já vím, čtu už desáté volume, jen mě zajímá vás názor.. Kirkman se absolutně nezapře, skvělé dialogy, skvělé postavy a výborná akce plná násilí, Gore a brutality...za mě rozhodně výborné
Fimi: je to Kirkman, pokud tě baví telenovely, postavy řešící úplný kraviny a čas od času nějaký "zvrat", tak jo, Invincible patří k tomu lepšímu. Je to trochu starej Spider-Man, jen teda bez humoru.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.