Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Timhle tempem sotva.
To dřív dopíšu všechny profily autorů, co tu chyběj.
Fry: ti tim naznacuju, ze treba tohle fortnite dite bude za 5 let delat admina, nikdy nevis, detstvi je strasny peklo, ale nastesti neni dlouhy :)
Já vím, že jsem nebyl žádný vzorový příklad, právě proto oceňuji, že jste to se mnou vydrželi :)

POG je asi nějaká novodobá hláška, nebo co :D
Zack: Já mluvil o tady pinďárně. Mimochodem, co má být to POG?
Nevim o cem mluvis ty, ale Fry narazi na slovni akrobaty jako SekyCZ :] Jestli zjistim, ze to je nejaky tvuj fake ucet, tak vas smazu oba :]
Ale prdlajs nováčci. To jenom některé uživatele začala štvát ta "tichá domácnost". :D
Zato tys tu byl vzdycky vzor vetne stavby, vid? :]
Za posledních pár dní se tady objevilo docela dost nových uživatelů ... ale těch gramatických chyb a špatně uspořádaných vět ! ... škoda mluvit :)
Mohla by mi tu nějáká hodná duše shrnout, co se stalo v prvním omnibusu Daredevila od BBartu?
Veselé vianoce.
Black, tak pozeral som sa tam a vybiral válí. Všetko od neho budem kupovať. A som veľmi rad ze to vydá on. Kvalita jeho komixov patrí medzi špičku.
Cecikov nikdy neni dost. :D ;)
Draco: tak muzou, ale zajima to tady nekoho? :]
rajot: Pro mě je jasná koupě Kong Crew. Původní černobílý King Kong patří k mým nejoblíbenějším filmům.
Seneke: přesně, taky budu muset bejt čím dál větší vybíral :D ale všechny ty věci od Erbu vypadaj fakt parádně!
Poslala bych vánoční fotku, ale můžou se tady odhalený cecíky?
Radek Blacksad: Tak mnoho skvělých komiksů a tak málo peněz. Příští rok asi už vážně vyhlasím bankrot.
Všem komiksákům a jejich blízkým přeji krásné prožití vánočních svátků a hodně štěstí a zdraví do nového roku 2019 ;) A taky finanční prozíravost, protože toho tu teď vychází opravdu mraky :D
Tak vydavateľstvo Josefa Vybírala odhalilo vianočné prekvapenia na rok 2019 - ČTYŘKA Z BAKER STREET (pekne kreslená detektívna séria) a historická a cenami obvešaná MURENA! Okrem toho tam je na rok 2019 aj dobrodružná Kong Crew (čo je o tom, že King Kong vyhral súboj s lietadlami a musel sa evakuovať celý Manhattan), ďalej drsný western SYKES a MAJSTER MEČA od Dorisona.

Teším sa moc na každý jeden komiks.
Všem přeju krásné Vánoce a šťastný Nový rok
Hawwran jo to já měl taky tuhle verzi...prodal jsem to
Fimi: Button se mi libil. Mam ho v te menici verzi. Kdyz jsem videl ruku dr. Manhattana, tak jsem mel vazne radost.
Fry: klidne si to nejdriv prectu v EN a pak znova v CZ
Hawwran ono ve výsledku není o co stát s tím Button, je to jen doplněk , žádný příběh ale jen prostě nic neříkající vsuvka do událostí kolem Flashpointu. Nedávno jsem to prodal zrovna...ted nedávno vyšel ovšem absolute Flashpoint...
Flashpoint by měl vyjít 10. dubna
Haww..: http://www.bookdepository.com/Flashpoint-Geoff-Johns/9781401233389?ref=grid-view&qid=1545596958718&sr=1-1 ... ale pokud ti nevadí si chvilku počkat, tak to v březnu (?) vyjde i u nás v DCKK :)
Koukam, ze to s flashpointem neni tak snadny. Muzu poprosit o url na bookdepo?
Hawwwran: Na Button potřebuješ hlavně znát Flashpoint. Ve Znovuzrození speciálu je akorát tenhle panel :)
Hawwwran: Batman našel odznak v tom úvodním speciálu pro znovuzrození.
http://comicsdb.cz/comics/7031/znovuzrozeni-hrdinu-dc

Ahoj. Čtu teď Batman / The Flash - The Button. Mělo to být publikováno v Batman #21-22 a The flash #21-22. Zajímá mne, co tomu předcházelo. Můžete mi někdo poslat link na bookdepository knihy kde sezenu pribeh ktery tomu predchazi? Batman by mel najit the button. Diky
Můžeš zkusit Infinity Gauntlet nebo novější Infinity...film se tím inspiruje ale není samozřejmě přesný
mineralik: ahoj, nic jako předloha není. MCU si jde svou cestou.
Zkus něco z http://www.youtube.com/watch?v=n_WVX3lNDfA
Ahoj, po shlednuti filmu Avengers: Infinity war bych si chtěl přečíst předlohu. Může mi někdo napsat jak se kniha jmenuje? Děkuji
Těším se, až se tu díky poště objeví zprávy typu "někdo na chat?" :-D
Je tak, budou se ohlašovat dvě série.
Gmork. Druha serie?
Pro mě je spíš skvělý vánoční dárek ta druhá série. Není sice tak velká a populární, ale mám ji radši. No, nechte se překvapit.
Gmork: Že by se šlo takhle rychle do Mureny? :D To by byl pro mě parádní vánoční dárek! Už teď mě potěšilo oznámení westernového Sykese, ten je skvělý co se týče příběhu i kresby. Uvidíme tedy v pondělí! Jinak tituly u pana Vybírala utěšeně narůstají, tak snad jsou i prodeje dobré a bude se takto skvěle pokračovat!
Fimi: To zatím nevyšlo ani ve Francii. Ale jestli si chceš ukrátit čekání, tak doporučuji podobnou věc - Legend of the Scarlet Blades, Humanoidi to vydali i v anglickém čtyřdílném integrálu. Sám to mám v angličtině. Na amazonu si můžeš prolistovat i první stránky, jestli ti to sedne.
Gmork tak na to se těším...Evropu můžu..ještě čekám na třetí díl Cesty meče
Nevím jestli to tu už nepadlo, ale dne 24.12. přesně ve chvíli, kdy kostelní zvon v Žalkovicích udeří podvanácté (a z nedalekého hřbitova se vznese hejno vran), oznámí pan Vybíral dvě nové evropské série pro příští rok, a prý to bude velké.
@Draco: Tohle jsou moje nepřečtené. Čtu před spaním, nebo občas když jsem doma brzo a je pohoda. Pak když jedeme s dětma k babičkám, tak bývá čas. Seriály sledujeme s ženou když děti usnou a po čtení těsně před spaním. Na filmy je čas jen výjimečně. Co se týká cestování s komiksama, tak od toho mám ty průhledné desky. Popřípadě kartonovou krabici. (knihovna bude snad už v lednu)

pupu: Nechápu, kde lidi berou čas koukat na seriály. Nebo filmy. Já jsem ráda, že si najdu čas přečíst komiks či knížku. Je to o prioritách. Mimochodem, jak můžeš tady vidět, mám nepřečtených přes 60 komiksů... to k tomu nakupování na kila. A čas na čtení není, protože je třeba vydělávat a být rodičem a koníčky musejí počkat :D Ale je pravda, že když je hezky, jdu radši ven do parku s knihou, než bych doma tvrdla s komiksem nebo u seriálu (komiksy necestují nebo jen mimořádně, minulý víkend jsem si přečetla celého Y na služební cestě do Stuttgartu... Ale jela jsem autem, tak jsem měla šanci se o ty komiksy slušně starat a navíc mi na téhle sérii ze sběratelského hlediska nezáleží)... A ničí mě sběratelství, potřeba mít série kompletní, třeba MDEK :D a to nekupuju všechno a beru jen věci, co mě baví/mohou bavit...
Zatanna má mít nejspíš solovku (film) v rámci DCEU....já mám raději Swamp Thinga, četli jste od Scotta Snydera?
Já teď nedávno dokoukal Justice League Dark, kde se právě řeší vztah Zatanny a Consatina.
Seneke: Už mám docela dlouho zálusk na JLD. A samozřejmě na její sérii. Ale je v pořadí :) Teď mám rozečtené Supergirl a WW...