Všem komiksákům a jejich blízkým přeji krásné prožití vánočních svátků a hodně štěstí a zdraví do nového roku 2019 ;) A taky finanční prozíravost, protože toho tu teď vychází opravdu mraky :D
Tak vydavateľstvo Josefa Vybírala odhalilo vianočné prekvapenia na rok 2019 - ČTYŘKA Z BAKER STREET (pekne kreslená detektívna séria) a historická a cenami obvešaná MURENA! Okrem toho tam je na rok 2019 aj dobrodružná Kong Crew (čo je o tom, že King Kong vyhral súboj s lietadlami a musel sa evakuovať celý Manhattan), ďalej drsný western SYKES a MAJSTER MEČA od Dorisona.
Fimi: Button se mi libil. Mam ho v te menici verzi. Kdyz jsem videl ruku dr. Manhattana, tak jsem mel vazne radost.
Fry: klidne si to nejdriv prectu v EN a pak znova v CZ
Hawwran ono ve výsledku není o co stát s tím Button, je to jen doplněk , žádný příběh ale jen prostě nic neříkající vsuvka do událostí kolem Flashpointu. Nedávno jsem to prodal zrovna...ted nedávno vyšel ovšem absolute Flashpoint...
Ahoj. Čtu teď Batman / The Flash - The Button. Mělo to být publikováno v Batman #21-22 a The flash #21-22. Zajímá mne, co tomu předcházelo. Můžete mi někdo poslat link na bookdepository knihy kde sezenu pribeh ktery tomu predchazi? Batman by mel najit the button. Diky
Gmork: Že by se šlo takhle rychle do Mureny? :D To by byl pro mě parádní vánoční dárek! Už teď mě potěšilo oznámení westernového Sykese, ten je skvělý co se týče příběhu i kresby. Uvidíme tedy v pondělí! Jinak tituly u pana Vybírala utěšeně narůstají, tak snad jsou i prodeje dobré a bude se takto skvěle pokračovat!
Fimi: To zatím nevyšlo ani ve Francii. Ale jestli si chceš ukrátit čekání, tak doporučuji podobnou věc - Legend of the Scarlet Blades, Humanoidi to vydali i v anglickém čtyřdílném integrálu. Sám to mám v angličtině. Na amazonu si můžeš prolistovat i první stránky, jestli ti to sedne.
Nevím jestli to tu už nepadlo, ale dne 24.12. přesně ve chvíli, kdy kostelní zvon v Žalkovicích udeří podvanácté (a z nedalekého hřbitova se vznese hejno vran), oznámí pan Vybíral dvě nové evropské série pro příští rok, a prý to bude velké.
@Draco: Tohle jsou moje nepřečtené. Čtu před spaním, nebo občas když jsem doma brzo a je pohoda. Pak když jedeme s dětma k babičkám, tak bývá čas. Seriály sledujeme s ženou když děti usnou a po čtení těsně před spaním. Na filmy je čas jen výjimečně. Co se týká cestování s komiksama, tak od toho mám ty průhledné desky. Popřípadě kartonovou krabici. (knihovna bude snad už v lednu)
pupu: Nechápu, kde lidi berou čas koukat na seriály. Nebo filmy. Já jsem ráda, že si najdu čas přečíst komiks či knížku. Je to o prioritách. Mimochodem, jak můžeš tady vidět, mám nepřečtených přes 60 komiksů... to k tomu nakupování na kila. A čas na čtení není, protože je třeba vydělávat a být rodičem a koníčky musejí počkat :D Ale je pravda, že když je hezky, jdu radši ven do parku s knihou, než bych doma tvrdla s komiksem nebo u seriálu (komiksy necestují nebo jen mimořádně, minulý víkend jsem si přečetla celého Y na služební cestě do Stuttgartu... Ale jela jsem autem, tak jsem měla šanci se o ty komiksy slušně starat a navíc mi na téhle sérii ze sběratelského hlediska nezáleží)... A ničí mě sběratelství, potřeba mít série kompletní, třeba MDEK :D a to nekupuju všechno a beru jen věci, co mě baví/mohou bavit...
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.