Zack já vím, čtu už desáté volume, jen mě zajímá vás názor.. Kirkman se absolutně nezapře, skvělé dialogy, skvělé postavy a výborná akce plná násilí, Gore a brutality...za mě rozhodně výborné
Fimi: je to Kirkman, pokud tě baví telenovely, postavy řešící úplný kraviny a čas od času nějaký "zvrat", tak jo, Invincible patří k tomu lepšímu. Je to trochu starej Spider-Man, jen teda bez humoru.
Je to soustavna prace, kterou bud chces delat nebo ne. Jako cokoliv na CDB. Vyuzil bych klidne 20 lidi, kteri budou makat. Lidi, co o tom jen mluvi ve foru, potrebuju presne nula. Lidi jako Fry se nam bohuzel dari 'vychovat' jednoho za 5 let. A to Fry se snazil pomahat celych 5 let, takze vlastne taky neni dobry priklad :)
Všem komiksákům a jejich blízkým přeji krásné prožití vánočních svátků a hodně štěstí a zdraví do nového roku 2019 ;) A taky finanční prozíravost, protože toho tu teď vychází opravdu mraky :D
Tak vydavateľstvo Josefa Vybírala odhalilo vianočné prekvapenia na rok 2019 - ČTYŘKA Z BAKER STREET (pekne kreslená detektívna séria) a historická a cenami obvešaná MURENA! Okrem toho tam je na rok 2019 aj dobrodružná Kong Crew (čo je o tom, že King Kong vyhral súboj s lietadlami a musel sa evakuovať celý Manhattan), ďalej drsný western SYKES a MAJSTER MEČA od Dorisona.
Fimi: Button se mi libil. Mam ho v te menici verzi. Kdyz jsem videl ruku dr. Manhattana, tak jsem mel vazne radost.
Fry: klidne si to nejdriv prectu v EN a pak znova v CZ
Hawwran ono ve výsledku není o co stát s tím Button, je to jen doplněk , žádný příběh ale jen prostě nic neříkající vsuvka do událostí kolem Flashpointu. Nedávno jsem to prodal zrovna...ted nedávno vyšel ovšem absolute Flashpoint...
Ahoj. Čtu teď Batman / The Flash - The Button. Mělo to být publikováno v Batman #21-22 a The flash #21-22. Zajímá mne, co tomu předcházelo. Můžete mi někdo poslat link na bookdepository knihy kde sezenu pribeh ktery tomu predchazi? Batman by mel najit the button. Diky
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.