Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Zack já vím, čtu už desáté volume, jen mě zajímá vás názor.. Kirkman se absolutně nezapře, skvělé dialogy, skvělé postavy a výborná akce plná násilí, Gore a brutality...za mě rozhodně výborné
Fimi: je to Kirkman, pokud tě baví telenovely, postavy řešící úplný kraviny a čas od času nějaký "zvrat", tak jo, Invincible patří k tomu lepšímu. Je to trochu starej Spider-Man, jen teda bez humoru.
Spíš digi sešity,ale mám v plánu kupovat klasická Volumka.
Tak na ten seriál taky čekám, první dvě čísla jako volume nebo ultimate vydání?
Spíš hlavně čekám na Invincible animovanej seriál pro dospělé od Amazonu.
Mám za sebou první 2 čísla,ale dojmy jsou zatím jen kladné.
Čte tu někdo Invincible? Jak se vám to líbí?
Teď mám na úvodní straně idnesu hned dva články o komiksech? Nová doba rok 2019? Že by byly komiksy najednou až tak mainstream?
Ja bych se na to vysral, vzdyt ani nema Wiki, to je nejakej loser.
seneke: nevidím jediný důvod, proč bys nemohl. Zack je ideální začátek!
Zack: Doufám, že také přiložíš ruku k dílu. Jsou určité profily, které já udělat nemohu:
http://comicsdb.cz/autor/97/david-zachoval-zack
seneke: no spis ze se bud chop lopaty a zacni kopat nebo nas aspon usetri toho filozofovani z vrsku diry :]
Zack: Jinak řečeno, nemám se ptát, co může pro mě udělat comicsdb, ale mám se ptát co můžu udělat pro něj já.
OK, rozumím.
http://www.youtube.com/watch?v=PZey0q8G-3E
Je to soustavna prace, kterou bud chces delat nebo ne. Jako cokoliv na CDB. Vyuzil bych klidne 20 lidi, kteri budou makat. Lidi, co o tom jen mluvi ve foru, potrebuju presne nula. Lidi jako Fry se nam bohuzel dari 'vychovat' jednoho za 5 let. A to Fry se snazil pomahat celych 5 let, takze vlastne taky neni dobry priklad :)
Fry: To máš ale jenom 365 kusů, zatímco celkově jich okolo 6000. Tímhle tempem to nebude nikdy hotový.
Seneke tím chce určitě říct, že má na příští rok nové předsevzetí: 1 autor za 1 den :)
Timhle tempem sotva.
To dřív dopíšu všechny profily autorů, co tu chyběj.
Fry: ti tim naznacuju, ze treba tohle fortnite dite bude za 5 let delat admina, nikdy nevis, detstvi je strasny peklo, ale nastesti neni dlouhy :)
Já vím, že jsem nebyl žádný vzorový příklad, právě proto oceňuji, že jste to se mnou vydrželi :)

POG je asi nějaká novodobá hláška, nebo co :D
Zack: Já mluvil o tady pinďárně. Mimochodem, co má být to POG?
Nevim o cem mluvis ty, ale Fry narazi na slovni akrobaty jako SekyCZ :] Jestli zjistim, ze to je nejaky tvuj fake ucet, tak vas smazu oba :]
Ale prdlajs nováčci. To jenom některé uživatele začala štvát ta "tichá domácnost". :D
Zato tys tu byl vzdycky vzor vetne stavby, vid? :]
Za posledních pár dní se tady objevilo docela dost nových uživatelů ... ale těch gramatických chyb a špatně uspořádaných vět ! ... škoda mluvit :)
Mohla by mi tu nějáká hodná duše shrnout, co se stalo v prvním omnibusu Daredevila od BBartu?
Veselé vianoce.
Black, tak pozeral som sa tam a vybiral válí. Všetko od neho budem kupovať. A som veľmi rad ze to vydá on. Kvalita jeho komixov patrí medzi špičku.
Cecikov nikdy neni dost. :D ;)
Draco: tak muzou, ale zajima to tady nekoho? :]
rajot: Pro mě je jasná koupě Kong Crew. Původní černobílý King Kong patří k mým nejoblíbenějším filmům.
Seneke: přesně, taky budu muset bejt čím dál větší vybíral :D ale všechny ty věci od Erbu vypadaj fakt parádně!
Poslala bych vánoční fotku, ale můžou se tady odhalený cecíky?
Radek Blacksad: Tak mnoho skvělých komiksů a tak málo peněz. Příští rok asi už vážně vyhlasím bankrot.
Všem komiksákům a jejich blízkým přeji krásné prožití vánočních svátků a hodně štěstí a zdraví do nového roku 2019 ;) A taky finanční prozíravost, protože toho tu teď vychází opravdu mraky :D
Tak vydavateľstvo Josefa Vybírala odhalilo vianočné prekvapenia na rok 2019 - ČTYŘKA Z BAKER STREET (pekne kreslená detektívna séria) a historická a cenami obvešaná MURENA! Okrem toho tam je na rok 2019 aj dobrodružná Kong Crew (čo je o tom, že King Kong vyhral súboj s lietadlami a musel sa evakuovať celý Manhattan), ďalej drsný western SYKES a MAJSTER MEČA od Dorisona.

Teším sa moc na každý jeden komiks.
Všem přeju krásné Vánoce a šťastný Nový rok
Hawwran jo to já měl taky tuhle verzi...prodal jsem to
Fimi: Button se mi libil. Mam ho v te menici verzi. Kdyz jsem videl ruku dr. Manhattana, tak jsem mel vazne radost.
Fry: klidne si to nejdriv prectu v EN a pak znova v CZ
Hawwran ono ve výsledku není o co stát s tím Button, je to jen doplněk , žádný příběh ale jen prostě nic neříkající vsuvka do událostí kolem Flashpointu. Nedávno jsem to prodal zrovna...ted nedávno vyšel ovšem absolute Flashpoint...
Flashpoint by měl vyjít 10. dubna
Haww..: http://www.bookdepository.com/Flashpoint-Geoff-Johns/9781401233389?ref=grid-view&qid=1545596958718&sr=1-1 ... ale pokud ti nevadí si chvilku počkat, tak to v březnu (?) vyjde i u nás v DCKK :)
Koukam, ze to s flashpointem neni tak snadny. Muzu poprosit o url na bookdepo?
Hawwwran: Na Button potřebuješ hlavně znát Flashpoint. Ve Znovuzrození speciálu je akorát tenhle panel :)
Hawwwran: Batman našel odznak v tom úvodním speciálu pro znovuzrození.
http://comicsdb.cz/comics/7031/znovuzrozeni-hrdinu-dc

Ahoj. Čtu teď Batman / The Flash - The Button. Mělo to být publikováno v Batman #21-22 a The flash #21-22. Zajímá mne, co tomu předcházelo. Můžete mi někdo poslat link na bookdepository knihy kde sezenu pribeh ktery tomu predchazi? Batman by mel najit the button. Diky
Můžeš zkusit Infinity Gauntlet nebo novější Infinity...film se tím inspiruje ale není samozřejmě přesný