Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Tak už nic, pravdopodobně jsem našel zakopaného psa. .... Pokud by se vám to někomu také stalo, tak se koukněte, zda vám nenapočítali 21%DPH. Jedná se přeci o knihy!
Draco nobilis: a když bude příště holka?
Kapis: no hlavně že to nejni Rajmund;-)
Z "vážnešjího" soudku. Nevíte někdo zda se od nového roku neměnila pravidla (zákon) při dovozu zboží (komiksů) z USA - jedná se mi o clo/DPH? Posledních 3-5let mi, dá se říct pravidelně(jednou za cca 2měsíce), chodí bálíček s komiksy. Poměrně často v podobné hodnotě jako mi přišel nyní v roce 2016. Ale na místo obvyklého doplatku 400-600Kč (asi 190 z toho je polpatek poště za vyřízení - ten se nezměnil) jsem musel doplácet "DPH" přes 900Kč. Tolik jsem nepaltil ani když mi přišly balíky dvojnásobně dražší.

Například - počítalo se vždy DPH i z poštovnýho? ... Nyní mi ho počítají. Což mi přijde z logiky (nevým co říká zákon) jako ptákovina, když platim já DPH za SLUŽBU třetích osob (pošt).
Draco: tak to Káči taky gratuluju. To jsou věci, na co ty kozy jdou všechno použít, co;)? Žena bude brzy taky číst u kojení... říká, že musí dohnat Mýty a Lucifera.
Reinhardta škoda, takové krásné germánské jméno:)
invape: Moje matka navrhovala Thor. Myslela to naprosto vážně. Ale je to Horác. Reinhardt ani Vernher neprošli :( snad příště.
DN: nejsi....... já nesčetněkrát četl komiks, když žena vedla kojila;-) ..... gratuluji
Draco nobilis: blahopřeji a jak se chlapeček jmenuje?
Vsadím se, že jsem tady první, kdo četl komiks při kojení. Calvina a Hobbse. Snad mu to přejde s mlíkem do krve.
brkowycz: no nevím, já si tudle spletl první hvězdičku s prvním čtverečkem, když jsem chtěl do sbírky zařadit "MS ALCHEMIST". A od té doby má "MS ALCHEMIST" v hodnocení jednu hvězdu ode mě a jinak nic. Říkal jsem si, že to případně opravím, až si to přečtu, ale nevím, kdy.
Nejde a je to dobře, aspoň si člověk dvakrát rozmyslí, než něco plácne a navíc vždycky může napsat "po letech, když sem zestárl, změnil jsem názor" - nebo tak něco. Je to náhodou super, člověk aspoň pak vidí, že něco, co mu nesedlo třeba v 18ti, se mu naopak může velmi zalíbit v 30ti (a obráceně) - pro mě je to přínosnější, než pokoutné mazání komentů.
To je mi jasný, ale úplně to hodnocení smazat asi nejde, co?
Jo, ohodnotíš znova a lépe
Zdravím, mám takovej dotaz, jde nějak zrušit ohodnocení komiksu?
baatcha a invape: Ten článek je dělaný stejným způsobem, jako reportáže televize Nova o videohrách.
Pro ty, kdo nevědí, o čem mluvím: http://www.youtube.com/watch?v=bvBLMNiCQc0
invape: To patřilo celkovému moralizujícímu vyznění článku, jehož autorka by nejradši cenzurovala i ty články o sexu v časopisech pro 11leté dívky. Citovaná věta se asi nedá číst jinak, než: "Jako zodpovědná matka bych svým dětem nic z toho rozhodně nekupovala. A vy to radši taky nedělejte."
baatcha: nerozumím: "jako, no potěš.". To je snad jasná věc, nebo ne? V článku zmiňovanou TOP Dívku jsem kupoval před týdnem dceři (13 let). Obsah jsem považoval za odpovídající věku.
seneke: "Zdá se, že rodiče by se měli začít více zajímat, co jejich potomci čtou a co jim oni sami dobrovolně kupují." Jako, no potěš. Nejvyšší čas seznámit Čtyřlístek, ABC, Mateřídoušku a všechny magazíny, co tisknou ten nevkusný komiksový brak, s pojmem Comics Code Authority!
ty jo :) ten čtyřlístek jede. ..To aukro je vážně zábavná ukázka..
Kapis: Ještě žes připomněl ty buchty, soudruhu. Furt si hraje s ňákýma buchtama, Bobík je žere, no sodoma gomora hadr!
punisher:V distribuci zatím nebude...co jsem slyšel..
Tady mají 4 dvojčísla za 140 kč + poštu zdarma, když pošlete peníze bankovním převodem. :-)
To se vyplatí víc než jen to jedno číslo. Asi by jste k tomu jednomu číslu museli platit poštu.

http://www.myspulin.cz/product.aspx?productid=2777
se vsadim, že takovéhle prodeje neměl Čtyřlístek už roky :D (dík za link na šop!)
Nemá někdo nějaké nové informace ohledně Nejmocnějších hrdinech Marvelu? Přeci jen od zkušebního prodeje uběhla již nějaká doba. Děkuji.
Draco: kura kdo by to do té nevinné, buchty pečící, Fifi řekl?
Kapis: Bílá je jen Fifinka, která žije v polyamorfním vztahu s růžovou sviní, černým kocourem a hnědým králíkem. Fifinka je multikulturalistka a má choutky jak Zlatovláska z Fables.
No tak to si zase jednou musim pořídit čtyřlístek, snad nejsou všechny kusy vyprodané....:)
:) :) :) pobavilo... Zobrazení soulože hodné k zařazení do XXX comix magazínu. Vážně rajcovní malůvka :D
já bych vyřadil aj Fifinku...přece jenom....a vůbec je to celé gendrově nevyrovnané a všichni jsou býlý.
Tak Binky končí. A bude hůř: od příště už prý nesmí Čtyřlístek ukazovat na obálce Pinďu.
a jak ten MŠ ví, že píchaj? Masáž je někdy opravdu jen masáž. Někteří pánové myslí jenom tím pérem... Mě to jako fotra nepobuřuje, tak ať zase zaleze
Kapis: A nejvtipnější je, že bez jistého Martina Šinkovského, který s tím přišel a celou věc začal veřejně řešit na fejsu, by si toho nejspíš nikdo včetně cílové skupiny nevšiml. Víc takových bojovníků za morálku! Dejte to do zpráv a do Blesku! Vytrubte to rozhlasem!
baatcha: Z toho co mám asi nejvíc "R.I.P.ko", jinak jako ani moc nic... Já kopu za tým "Superman".
Pánové a dámy, jaký je podle vás TOP 3 nejlepších příběhů s Batmanem? Čili jaké příběhy vás nejvíc oslovily? Za mě asi Rok jedna, Kameňák a Temný rytíř, temné město (a v závěsu Death by Design a Gothic). (A ano, sonduji, co mi doporučíte :) )
Zase se to nepovedlo, zase ho mám. Tak snad za rok.
Krásný Vánoce, komiksáci, doufám, že najdete pod stromečkem nějakej pěknej komiks!
Díky doophy.. Tak proto někteří lidé začli na podzim tak ochotně prodávat Morbus Gravis :-). díkes za vysvětlení...
Jayjay86: Stejný autor, stejná hlavní postava. Morbus Gravis je část příběhu který je obsažen v knize Druuna od Crew.
Zdar lidi, ještě jsem ani jedno nečetl, ale dle obálek mi to přijde dost podobný, takže jsem se chtěl zeptat, jestli nějak (dějově) na sebe navazují obsahem knihy Druuna a Morbus Gravis, nebo se jedná jen o stejného tvůrce a podobně vypadající hlavní ,hrdinku,?.. Děkuji..
seneke: Asi bych měl být nadšený, ale mnohem radši bych byl, kdyby Petr někdy pokračoval na Victorii Regině, než donekonečna začínal nové věci.
Potvrzeno autorem. Procitnutí a Dechberoucí zázrak jsou ve stejném vesmíru a navíc se chystá crossover. Předem se omlouvám těm, kterým jsem zkazil překvapení.
Nevíte, co je s klukama? Místo nového Profesora Zla po celých měsících, co jsem se nedíval - a nic nového neměli, tohle?

http://www.bugemos.com/
Kapis: Prolistoval jsem v knihkupectví a otráveně vrátil. Přesnější název by byl "Náhodný výběr undergroundového komiksu". Někomu to možná sedne, já ale nezkousnu, když se mě vydavatel snaží oblbnout už titulem. Jak mám pak důvěřovat obsahu?