baatcha a invape: Ten článek je dělaný stejným způsobem, jako reportáže televize Nova o videohrách.
Pro ty, kdo nevědí, o čem mluvím: http://www.youtube.com/watch?v=bvBLMNiCQc0
invape: To patřilo celkovému moralizujícímu vyznění článku, jehož autorka by nejradši cenzurovala i ty články o sexu v časopisech pro 11leté dívky. Citovaná věta se asi nedá číst jinak, než: "Jako zodpovědná matka bych svým dětem nic z toho rozhodně nekupovala. A vy to radši taky nedělejte."
baatcha: nerozumím: "jako, no potěš.". To je snad jasná věc, nebo ne? V článku zmiňovanou TOP Dívku jsem kupoval před týdnem dceři (13 let). Obsah jsem považoval za odpovídající věku.
seneke: "Zdá se, že rodiče by se měli začít více zajímat, co jejich potomci čtou a co jim oni sami dobrovolně kupují." Jako, no potěš. Nejvyšší čas seznámit Čtyřlístek, ABC, Mateřídoušku a všechny magazíny, co tisknou ten nevkusný komiksový brak, s pojmem Comics Code Authority!
Tady mají 4 dvojčísla za 140 kč + poštu zdarma, když pošlete peníze bankovním převodem. :-)
To se vyplatí víc než jen to jedno číslo. Asi by jste k tomu jednomu číslu museli platit poštu.
Kapis: Bílá je jen Fifinka, která žije v polyamorfním vztahu s růžovou sviní, černým kocourem a hnědým králíkem. Fifinka je multikulturalistka a má choutky jak Zlatovláska z Fables.
Kapis: A nejvtipnější je, že bez jistého Martina Šinkovského, který s tím přišel a celou věc začal veřejně řešit na fejsu, by si toho nejspíš nikdo včetně cílové skupiny nevšiml. Víc takových bojovníků za morálku! Dejte to do zpráv a do Blesku! Vytrubte to rozhlasem!
Pánové a dámy, jaký je podle vás TOP 3 nejlepších příběhů s Batmanem? Čili jaké příběhy vás nejvíc oslovily? Za mě asi Rok jedna, Kameňák a Temný rytíř, temné město (a v závěsu Death by Design a Gothic). (A ano, sonduji, co mi doporučíte :) )
Zdar lidi, ještě jsem ani jedno nečetl, ale dle obálek mi to přijde dost podobný, takže jsem se chtěl zeptat, jestli nějak (dějově) na sebe navazují obsahem knihy Druuna a Morbus Gravis, nebo se jedná jen o stejného tvůrce a podobně vypadající hlavní ,hrdinku,?.. Děkuji..
Potvrzeno autorem. Procitnutí a Dechberoucí zázrak jsou ve stejném vesmíru a navíc se chystá crossover. Předem se omlouvám těm, kterým jsem zkazil překvapení.
Kapis: Prolistoval jsem v knihkupectví a otráveně vrátil. Přesnější název by byl "Náhodný výběr undergroundového komiksu". Někomu to možná sedne, já ale nezkousnu, když se mě vydavatel snaží oblbnout už titulem. Jak mám pak důvěřovat obsahu?
vachudik: Zázrak může jen a jen překvapit, takže jsem zvědav, jak si s tím Petr Kopl poradí...a ohledně UKK - předpokládám, že zprávu o polovičním poklesu prodeje máš přímo od vydavatele?... No celkem bych to i chápal, ten starej Marvel není úplně pro každého, že jo... A tak mě napadá, jestli oni netestují tu novou řadu právě kvůli těm nízkým prodejům - že by jako stopli tyhle staré a nasadili nové?
Jayjay86: Ve čtvrtém čísle je vložený lísteček, který informuje o pozastavení vydávání dalších čísel - důvodem je vyhodnocení testovacího prodeje prvních 4 čísel v daných městech jednotlivých regionů.
Jayjay86: Jestli jse tě správně pochopil,tak je to napsané pravděpodobně napsané na papírku vloženém ke knize, v tom případě bych spíše předpokládal, že je to oznámení o ukončení zkušebního prodeje. Nebo snad někdo očekával, že ihned po čtyřce bude rovnou pětka a nebudeme si na ni nějakých pár měsíců počkat?
na ten Zázrak jsem teda zvědavej. Hlavně na ten pravidelný prodej, no uvidíme... to Dinik: známý, co mi to kupuje volal, že tam psali něco o pozastavení prodeje a pokud se něco změní, že budou informovat, ale mám tuto informaci už z ,druhé ruky, , naživo jsem to nečetl.. Proto se tu ptám raději.. :-)
monty.cl:taky jsem zvědav..viz:Zázrak Volemany, Péráky a další samozřejmě neopomíjíme, nicméně máme za to, že Zázrak by měl být první superhrdina, takový, jak jej vnímá komiksový mainstream - tedy s vlastním sešitem určeným jen a výhradně pro něj, a s dobrodružným příběhem na pokračování v rámci vlastního rozvětveného vesmíru, koncipovaným na dlouho dopředu... Budeme rádi, pokud nám budete držet palce!
Zdravím, nemá prosím někdo zkušenost a netuší na koho se obrátit, když bych potřeboval vyreklamovat Nejmocnější hrdiny Marvelu 004: Hawkeye? Mám asi na čtyřech stránkách fest rozjetej tisk a uvnitř není žádná kontaktní adresa, kromě distribuce Mediaprint & Kapa. A trafikantka nepomohla, kus na výměnu neměla. Díky, i kdyby z toho nic nebylo.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.