Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

to yama: ja se ti divim, o cem se rozhodujes? Vzdyt o tom, ze mas narozeniny jsi uz vedela, kdyz jsem tenhle termin planovali. A je snad jasny, ze idealni bude zajet do Liberce a nutit nas k uchylarnam. Uz tak bude stacit, az uvidis ultrazz behat v plavkach po Babylone. Pohled pro bohy.
DN: Ty bys tam byla "jako jediná ženská", za to já tam mám předstírat, že jsem "jako ženská"? To mi nikdo neuvěří. Holt se budeš muset smířit s tím, že ženský tým tvoříš pouze ty - bez ohledu na mou (ne)přítomnost. A já ještě uvidím kolem 10. jak to bude vypadat.
yama: To si piš, že pojedeš. Nebudu tam jako jediná ženská se svým skoroabstinenstvím... Někdo musí zachránit pověst našeho ženského týmu.
Sakra, tak na ten víkend se s akcemi roztrhl pytel, asi abych si ty narozeniny užila - jak se ale má jeden rozhodnout, buď chlastat se známejma, nebo jet s komiksářema do Liberce nebo jít koukat na úchylárny. Nakonec snad budu muset jet chlastat do Liberce a nutit hochy k úchylárnám.
Choze: Já jsem měla zkoušky a nestíhala jsem. Dneska (ano až po týdnu) jsem tam našla tvůj mail - říkala jsem si, že to budeš ty. Jinak tuhle přednášku pro knihovny chceme dělat dál. Víc po mailu, ale čekej ho až ke konci týdne. Děkuju a omlouvám se. Je to přednáška pro knihovny - každá knihovna si jí nazve jinak :)
choze: Snad jo, jinak by snad yama zahlásila, že už nee... Zkus se ozvat jí.
Seqence ještě žije, nevíte někdo? Já jen že už jsem jim několikrát napsal (skrzevá tu Hibiho a Jerieho přednášku Komiks, jak ho (ještě) neznáte, kterou pro jistotu ani nemají uvedenou na webu) a žádná odpověď.
4 Draco: Ne díky. Comicsový MdS
Draco si mně taky prosím připyš.
Co je ku*va legenda o velkym Karlovi? Zvídavý MdS
Tak mám první odpověď na Legendu o Karlu Velikém, musí se podívat do skladu, zda a kolik toho má. Takže přátelé, je dvanáct zájemců, pokud jsou nějací další, ať se neprodleně přihlásí. Zatím jsem napsala, že chci patnáct a více kusů...
A když už tady Woffce narazil na můj amorální způsob života, nemáte někdo z poslední doby nějaký zajímavý kulturní zážitek, který byste mi doporučili? Zítra večer mám volno a zdá se že mi odpadl program a že po něm odpadl i ten záložní... Mno, tak nějak hledám dobrej film, nebo výstavu nebo něco obdobného. Díky...
Draco: (přešel jsem na jiné fórum) .... tímto potvrzuji!
Hlavně žádnou diskriminaci PÁNOVÉ ještě se přece učím !!!!! xb
mouminek: Ale kdepak. Tady se prostě jen zjeví tak jeden aktivní nováček za půl roku, natož děvče a navíc když je ti třináct... Tak asi tak. A až tě začnou místní pedofilové otravovat, tak prostě řekni jen "pracky pryč, pánové!".
tak se zas tam moc nestalo neee
Jasne, v pravo nahore mas vyhledavani, tak ho priste vyzkousej:).

http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=3310
AZTeck: Škoda, že žádný není současný... A že je to vskutku samá mainstreamová nuda.
vasek: navštívila jsem jen nějaký 3 obchody na Saint Germain. Ale to asi nebude ono. Přeci jen jsem většinu volného času věnovala Louveru. :)
Hanyou: bylas v pařížským Virgin Megastore? :-)
Draco: je pravda, že jsem v Paříži byla poprvé. Navíc nebyl moc čas, ale třeba příště.
Hanyou: Na to musí člověk znát spíš specializované obchody. Třeba v knihkupectví Francouzského institutu mají slušný výběr francouzské tvorby, ale spíš věci pro děti a kluky, nějakou masakrální ujetinu jako jsou Troglodytes,Viande froide et Cie nebo Le Dernier Cri těžko pohledat.
V Paříži prakticky to samé. Komiksů, mangy a přidruženého zboží tam mají dost. Dokonce jsem našla i spoustu věcí anglicky (francouzsky toho moc neumím). Ale kromě Asterixe si žádný ryze francouzský nevybavuji.
Jinako v maďarsku komiksy mají, chytře jsem je šla hledat mezi sci-fi a v nejnižších regálech objevila hafo mangy, Watchmen, Calvin and Hobbs, Sandman, X-Man, Titeuf... Ale má snaha vypátrat maďarského autora či maďarský komiks byla korunována neúspěchem. Prodavačka nemluvila anglicky ani německy a já zase maďarsky. Těš se Budapešti! A propos, existuje vůbec nějaký komiksový kreslíř István, Lázsló či Zoltán?
Přeji všem už dopředu Štastný Nový rok a doufám, že si také užíváte s kupou nových komiksů, které jste dostaly pod stromek..:D
Tak jsem všem v rodině ukázala svůj zdejší profil a hlavně seznam Chci a co jsem dostala? Komiksy dle své chuti... A dvakrát Ticho Hrocha :)
vasek: Já se přiznávám ^^. Pokud se to neurobí hned, když je to na hromadě, je v tom pak děsnej bordel ^^
Tez preji vsem zdejsim navstevnikum, predevsim panum z ultrazz, vse po cem o Vanocich i v novem roce touzi ;)
to Zack: WTF?

ti Dark Scaveneger: diky, potesilo:)

to all: jinac vsem hezkeho blablablabla
No tak já se taky přidám s přáním, sic už odfukuji po pstroužkovi a salátu... Takže všem vám hodně komiksů pod stromečkem a vůbec věcí, co jste chtěli, ba i nejen věcí, ale co si budem povídat přeci... Ať se plní tajná přání, filmy přežijete bez zívání, rodina vás netýrá, proti kvalitní literatuře nebrojí :) Ať nám toho už napořád spousta vychází a ať vždycky na to máme... Ať kvalitní je vazba i tisk, lettering a překlad nevyjímaje... Ať čte nás čím dál víc a veřejnost se nehorší... Knihovny nechť přetékají naše i ty veřejné a příští rok ať žádný český komiksový autor nezemře :)
Tak vám všem přeju pěkný Vajnachty, lidi. ... a kopici komikcouch pod stromem... :)
Kdo už si nasyslil nadílku do sbírky?... přiznejte se...
Veselé Vánoce všem a něco na přilepšenou pro ty, které to zase až tak moc nebere...

http://www.youtube.com/watch?v=23cjXModWpA&feature=related
Taktéž přeji veselé nerdovské Vánoce
Tak veselé komiksové Vánoce plné komiksů všem komiksákům přeje Spíďa.:-)
tak to možná začínám mít na věci od Crew asi pech. minule Mrtvý nebo živý a ted 26. asi sem zlobil.)
metalmaus: Ne. A už jsem měla v ruce tři kusy dvacetšestky.
Taky jedno PFko...

taky máte v nový Crwi první stránky Slaina 2x?
Pozri www.szepmuveszeti.hu/web/guest/aktualitasok ....maju tam popis aj v angličtine. Pre orientaciu ako vyzera muzeum kukni na en.wikipedia.org/wiki/Museum_of_Fine_Arts_(Budapest) V múzeu je teraz okolo 130 renesančných diel
andywart: Díky za informaci. Já teď po Vánocích jedu do Maďarska a tu Albertinu mám v plánu při návratu do Čech, ale o té renesanci v Budapešti jsem vůbec netušila, takže tam se určitě taky stavím. Díky za tip pokud bys mi mohl poslat odkaz na stránky s podrobnějšími informacemi, ale ne v maďarštině, beru anglicky, německy a jakkoliv slovansky... Od srbochorvatštiny po ruštinu to nějak rozluštím...tak bych ti byla velice vděčná.