monty.cl:taky jsem zvědav..viz:Zázrak Volemany, Péráky a další samozřejmě neopomíjíme, nicméně máme za to, že Zázrak by měl být první superhrdina, takový, jak jej vnímá komiksový mainstream - tedy s vlastním sešitem určeným jen a výhradně pro něj, a s dobrodružným příběhem na pokračování v rámci vlastního rozvětveného vesmíru, koncipovaným na dlouho dopředu... Budeme rádi, pokud nám budete držet palce!
Zdravím, nemá prosím někdo zkušenost a netuší na koho se obrátit, když bych potřeboval vyreklamovat Nejmocnější hrdiny Marvelu 004: Hawkeye? Mám asi na čtyřech stránkách fest rozjetej tisk a uvnitř není žádná kontaktní adresa, kromě distribuce Mediaprint & Kapa. A trafikantka nepomohla, kus na výměnu neměla. Díky, i kdyby z toho nic nebylo.
:) myslím, že na svou otázku sis ihned i sám odpověděl, kord když to vynásobíme dalšími třeba čtyřmi manželskými páry, či movitějšími kupci pro koupi více kopií). Na běžné mimopražské a ne zrovna online smrtelníky toho pak moc nezbyde...Nicméně, díky příspěvku zde na comicsdb se mně ještě poštěstilo ;-)
Jayjay86: Co tobě bránilo, že sis V jako vendeta nekoupil? Podmínky nákupu jsou pro všechny stejné, manželka kupovala přes shop a já si udělal výlet do Phy (také jí mám 2x). Třeba mě jednou za X let zaplatí jiný komiks... Stejně jako limitované edice Kasty..., Batman - Ticho aj....
Kapis: Děkuji za inspiraci:-) Kniha mi už rukou samozřejmě prošla, po obálce mě nejvíce baví asi hned ten podtitul "Nezkreslená zpráva". Co se týče té recenze, připomíná to referát z deváté třídy... Jinak na Marka Řezanku občas narazím a... no raději bez komentáře:-)
seneke: Zvláštní, jak se to mění. Já začínal se Saudkem v době, kdy byl extratřída, ale (cenově) rozhodně nepatřil mezi umělecké kusy. Jeho práce byly spíš takovou otevřenou náručí dostupnou všem. Pořád si nemůžu zvyknout na to, jak se v posledních letech jeho status změnil, vůbec mi k jeho práci ta nálepka "pro elitu" nesedí.
jayjay86: Komiks je jako každé jiné médium. Máš mainstream (superhrdinové, stripy atd.), pak umělecké kusy (Mistrovská díla evropského komiksu, Kája Saudek). Za umělecká díla holt zaplatíš víc. Důležité je z toho nešílet. Jsme tu, abychom si užili naše oblíbené médium. Ne, abychom machrovali, kdo větší sbírku.
p.s.: Omlouvám se za ten dlouhý text. Po kafi jsem vždycky strašně ukecaný.
seneke: kdyby nebyli překupníci, tak bych nikdy neměl tak velkou sbírku. Náklad by koupili nějací hejhulové, kteří by se ke knížce chovali všelijak a já bych se k tomu nikdy nedostal. Díky Bohu za ně.
jayjay86: Padlo to totálně. Jediná možnost, jak získat chybějící díly, je koupit si je od překupníka (verbež jedna zatracená), nebo vzít nějakého hrdého majitele páčidlem po hlavě.
p.s.: další perla http://marvel.wikia.com/wiki/Prague
;-) Lenny všímavý, jako vždy, čekal jsem jestli si ještě někdo povšimne. Ale Miloš Masaryk , to mě fakt pobavilo. V knize IM se ale toto jméno neobjevuje,nebo? pouze Unicorn...
to seneke : cože ? :D :-) jdu se po tom podívat.. no a padlo?
jayjay86: K tomu dotisku, nějakou dobu po konci původního UKK se o tom mluvilo. Jen jsem zjišťoval, jestli to padlo úplně.
p.s.: trumfni tohle
krátké shrnutí příběhu: Mystique se vypravuje do Prahy, kde musí zastavit černý trh obchodující s mutanty. http://marvel.wikia.com/wiki/Mystique_Vol_1_17
Čau lidi, víte někdo kdy vyjde Grusův Drak nikdy nespí? Tak nějak už několik měsíců doufám, že to bude nejpozději o Vánocích, není tu někdo informován?
přesně tak.. ;-) . Jinak osobně si myslím a doufám, že se to rozjede a že to půjde vše znovu do prodeje. V mém okolí 70km nikde knihy neprodávají a řešit to s někým a někoho pořád otravovat je taky naprd..
Fox01 a ostatní. čau , myslím ,že nemá cenu šířit paniku ,že to hned neseženeš.Pokud se testovací prodej po čtyřech knihách uchytí ,tak se to rozjede a bude to k dostaání všude a hlavně znovu od začátku . A nemá cenu hned kupovat tyto knihy za přemrštěné ceny od různých spekulantů a rádoby překupníků jako je například jayjay86 a jeho nabídka skvělá nabídka na bazoši.
čau , myslím ,že nemá cenu šířit paniku ,že to hned neseženeš.Pokud se testovací prodej po čtyřech knihách uchytí ,tak se to rozjede a bude to k dostaání všude a hlavně znovu od začátku . A nemá cenu hned kupovat tyto knihy za přemrštěné ceny od různých spekulantů a rádoby překupníků jako je například jayjay86 a jeho nabídka skvělá nabídka na bazoši.
Zack: tady to bylo samosebou komplet a vzorně seřazeno - tam byl v tom strašný bordel a já měl jen radost z odvedené práce, že jsem to tam dal dokupy ;)
Ty velké díky z Analphabet books být nemusí, stačí poslat 1.číslo Aarghu, když tak přihodím na výměnu zcela funglovní šicí stroj za 2litry!! Před vánocema si přece Brněnští Tomášové nemohou přát lepší nabídku:) !!
GORERATED: V prvé řadě je potřeba určit stav publikace, teprve poté se dá mluvit o ceně. V našich končinách se na tento docela podstatný aspekt (obzvlášť u vyprodaných a žádaných titulů) stále zapomíná. Lobo vs. Maska v perfektním stavu (tedy opravdu jako nové) může mít hodnotu i okolo tisícovky, ovšem počítej s tím, že za salátové vydání ti nikdo takový peníze nedá. Navíc konkrétní cena se u nás pořád určuje těžko, trh je malý a poptávka okrajová. Jak píše monty, urči si výši sumy, kterou za to chceš dostat a dej to na bazar nebo na Aukro.
gorerated: No jelikož Crew oznámila, že komiks Lobo vs Maska bude znovu vydán knižně, tak už to asi nebude taková sláva, ale pořád je to žádaný kus a každé zboží má svého kupce...Ale ty prodáváš, takže cenu si můžeš přeci nahodit jakou chceš, ne?
baatcha: No UKK by měl vycházet +- do půlky roku 2017 - takže pokud to testují teď, tipuji že jestli to bude, tak asi od příštího roku...Takže pomalu odkládej na jídlo bokem :D
monty.cl: Podle wiki tahle série Mighty heroes vycházela po ukončení UKK, takže jen doufám, že s tím i Hachette počká, jinak už fakt nebudu mít za co žrat...
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.