baatcha: No UKK by měl vycházet +- do půlky roku 2017 - takže pokud to testují teď, tipuji že jestli to bude, tak asi od příštího roku...Takže pomalu odkládej na jídlo bokem :D
monty.cl: Podle wiki tahle série Mighty heroes vycházela po ukončení UKK, takže jen doufám, že s tím i Hachette počká, jinak už fakt nebudu mít za co žrat...
Kaluž: jo, rozvedla to dost. Než přišly do kin ty pohodlný sedačky, tak jsem filmy hodnotil podle toho, kdy mě začal tlačit zadek. Dnes podle toho, kdy usnu. Co na tom rozvádět...
to Kaluž: a proč by Sága pro někoho nemohla být nezábavnou nudou:)? Z komentáře P.G. je jasný, že pro ní byl první book ztráta času, takže jedna hvězda. Za mne OK.
P.G.: Ale kdepak, to já si jen tak rýpu... jen bych ocenil, kdybys příště ten negativní komentář trochu víc rozvedla, takhle mi to přijde docela omezený. Kupříkladu Sága si tu jednu hvězdu opravdu nezaslouží ;)
Takže Hachette rozjíždí k UKK ještě druhou kolekci? No tak uvidíme - jsem zvědavý, jestli se o tyhle testovací kusy strhne takové šílenství jako kdysi o první 4 UKK...A jen tak pro zajímavost - ve kterém městě bych měl bydlet, abych si to mohl koupit?
Tak jsem na stránce Crwe koukal, že v bazaru je nabídka na testovací knihu z nějaké nové kolekce Nejmocnější hrdinové Marvelu č. 1 Avengers - nevíte o tom někdo něco?
Podle obálky to vypadá na toto: http://www.mightiestcollection.com/
Kaluž: z toho, že se mi pár komiksů líbí/nelíbí děláte naprosto obecný závěr? no to potěš koště...
mkw: zapomínáte, že knihy je možné si i půjčit a k jejich komentování je tudíž nepotřebuji fyzicky vlastnit :)
Povzdech mimo mísu: Harley Quinn za pět a Sága za jedna... no hezky se nám ten český komiksový rybníček kurví. Ale snad nebude nejhůř a s dotyčným individuem jen mlátí puberta :)
DN: a no jo porád vosobo;) Někdo přece musel hlídat místa a věci - a tebe to tak bavilo, ten kontakt s autory;)
Ale takového Trondheima jsem si vystál sám
Kapis: Jojo, vosobně, na to si moje ručičky a nožičky moc dobře pamatujou. Taky si pamatujou, jak sis "osobně" vyjednal Sputnik 2 do Lajky.
A ke Komiksfest!u... Yama nastavila náramně vysokou laťku, kterou současní organizátoři těžko přeskočí.
A Velkej Šéf si v dražbě ulovil krásný obrázky od Konstantina Komardina, jinak bylo skor všecko na prd. Dokonce i Neff přišel pozdě na křest Děsivých radostí (protože ani nevěděl, že ten den něco někde má)
No také jsem si všiml až dnes, že festival probíhá a to určitě nebudu plánovat zdlouhavou cestu do prahy takto narychlo.. Škoda, pořadatelé přišli o skvělého účastníka :D :-)
Zdravím,
měl bych prosbu - bohužel se kvůli práci nedostanu na Komiksfest, a proto sháním někoho ochotného, kdo by mi koupil a potom zaslal poštou nějaké komiksy z nakladatelství Sýpka. Budou tam mít na stánku pár kusů za opravdu luxusní ceny, jak jsem se dočetl na Komiksáriu a byla by škoda to nevyužít... Pokud by se někdo našel, tady je můj e-mail pro doladění detailů - monty.cl@centrum.cz Předem děkuji...
andre: kde jsou ty časy, když to bylo v NODu, seděli jsme pěkně u vchodu, nosili si pivečka a jen si nechávali osobně podepisovat a pokreslovat komiksy od hvězd;)?
To je fakt smutny, ja jsem v programu letosniho komiksfestu opravdu nenasel nic (mozna vyjma par prednasek v "divadelnim sale" ) co by me alespon trochu povzbudilo k te utrpne ceste do Meetfactory. ..... a tak jsem se na tuto podzimni akci vzdy tesivaval:-/ ..... nemluve o tom, ze jsem si toho, ze bezi, vsiml na slevovem baneru crewniho eshopu. ....Kdyz jsem KF stranky kontroloval pred par tydny, tak tam jeste zadne podstatne info nebylo. ..... asi uz jsem starej na tudle srandu....
blackJag: Je toho ještě dost skladem..
andre: díky za hodnocení. Ještě jsem to neviděl,ale hlavně to není komiks,takže zatím to brát nebudu.Čekám,jest-li to nespadne do distribuce !
Demnog: Díky. A to mi to při 1. čtení ani nepřišlo divný, prostě jsem to bral jako jeden z těch komiksů který prostě nechápu :D. Všiml jsem si toho náhodou.
vachudik: z knihy jsem velice zklamán. Za těch skoro 800,-Kč je to pouze pár stránek na papíru o vysoké gramáži, což bych ještě překousl, kdyby tomu odpovídalo zpracování . Ale tady to na mě působí velice amatérsky. Plno "reprodukcí" je neostrých, spadávky neseděj, takže na celočerných stránkách mám bílé okraje/růžky, což není ani tak vina tiskárny ale "grafika", protože tam očividně chybějí spadávky a podobné amatérské chyby. ..... A pokud budu mluvit o osobním vkusu, tak mi připadá, že velké jsou motivy, které si to ani tolik nezaslouží a motivy kterými bych se rád kochal jsou velice malé, ale jak říkám, to už je věc vkusu.
UKK končí? Končí! KONČÍ???!!! Mrknul jsem na lístek vzadu ať zjistím, co vyjde příště, a už je tam jen jedna kniha... Nevíte někdo? Jako, utnout vydávání v půlce je u nás krásná tradice, ale tentokrát to přece jen vypadalo trochu slibněji...
JJ, měla jsem v ruce to první kompendium a musím přiznat - takhle opravdu ne. Navíc je to lepené, takže prakticky nečitelné bez poškození... Pokud to vyjde v poloviční tloušťce a v šité vazbě, jedině dobře. Je fakt, že to bude taky pěkná bichle, obzvláště pokud to bude na tužším papíře. A cena mi také nepřijde nějak hrozivá (když si to srovnám třeba s DC omnibusy).
A jinak ano, jsou to devadesátky :), WB začala vycházet v 1995. Pro mě plus.
Na FB CC psali, že to v případě zájmu vydají v 7 knihách (na wiki jsem viděl, že má WB skončit číslem 185, takže to cca vychází). Compendia venku vyšly jen 2 po 50ti číslech. "Menší" objem po 25ti číslech od CC to snad udělá použitelné.
Stejně to na mě zatím působí hrozně devadesátkově, ještě někde mrknu na nějaký volný díl nebo další ukázky. Btw. 2200x7 (WB) + 2200x3 (Darkness) --> 22k. Rance jak hypotéka.
Dívala jsem se do podrobností a na ukázku na CC a v 1. kompendiu vyjde evidentně pouze komplet Origins (3sv, 25 dílů). Mám je přečtené skoro celé a hodnotím velmi vysoko (M. Turner je můj oblíbený ilustrátor). Dějově z mého pohledu zajímavý nápad (součást světa Artefaktů). Ale jinak ano, pořídila jsem si to kvůli kresbě... a pak šla do Artefaktů, Magdalény a lehce propadla celému tomuhle universu. Čekala jsem, že v CZ toho ve svazku vyjde víc než Origins, ale vzhledem k tomu, že originální TPB jsou výrobně naprosto katastrofální, tak určitě půjdu do CZ vazby.
Četli jste někdo Witchblade, který plánuje vydat Comicscentrum? Přečetl jsem první sešit, co mají v ukázce a mám z toho dojem jak z Radioaktivního Huga v Simpsonech.. "A teď jsem radioaktivní/superhrdina!" Nakreslené je to hezky, i když už mě vysoké vykrojené spoďáry ani nostalgicky moc netáhnou. Je to o těch kozách z různých úhlů (art samozřejmě) nebo to aspoň trochu obstojí i dějově?
barkowycz: Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí :) A to bylo tehdy keců, jak je to drahé ;) Ale jinak nikdy neříkej nikdy, nevím jak je to teď s právama, ale řekl bych, že to nebude nic hrozného je znovu vyjednat, je to černobílé, známé... takže ta naděje na dotisk tu je ;)
Mimochodem, na kocogelu byly během minulého měsíce v bazaru 2 kusy a je fakt, že se po nich hodně rychle zaprášilo :D
andre: no kakraholte, já to sháním už nějaký pátek (asi dva roky) a zatím úplně bez úspěchu :/ googluju, procházím krámy, nikde nic. Tak jsem rád, že mám aktivního konkurenta :/ sice to není komiks, ale taky se zeptám: neválí se někomu doma první díl Řady nešťastných náhod? Tu také sháním už x let a pořád nic :/
Nezahlédl jste náhodou někdo, v poslední době, v nějakém pražském obchodě válet se "Pod dekou" od Thompsona? Měl jsem jich několik a dával je darem, ale nějak se mi má zásoba za těch 10let rozkutálela....
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.