- Když mě brali za vojáčka - rok vydání 2014 (uvedeno 2004)
- Comicsové legendy 23 - Spider-man 7 - počet stran 248 (uvedeno 244)
- Hra o trůny 3 - počet stran 224 (uvedeno 240)
Jenom kdyby mel nekdo z adminu cas a chut, tak "kacer donald" 22/2003 "poklad z odpadu" je kresba/scenar Don Rosa. ..... a kdyby naaaaaahodou, tak cely jmeno je " Keno Don Hugo Rosa";-) ..... ( ... a co koukam, tak to tehda byla novinka a jeden z jeho poslednich pribehu:-( ... )
Flash: ikonku sem mu smazal, napsal mail (mel bys mit kopii). Pokud je nejaky problem s cimkoliv, je nejlepsi se hned obracet na me nebo jineho admina. Forum sleduju poctive, komenty u comicsu obcas.
andre má pravdu.Za to mu děkuji. Zacku já jsem to tak nemyslel, to bych určitě neudělal, když je toto jeden z mých nejoblíbenějších webů a trávím tu hodně času. Jen sem chtěl věc posunout,tak se zeptal, jak byse to řešilo kdyby se to stálo tomu s prstem na velkém červeném tlačítku. Chápu žes mu to asi poslal. Moje chyba já myslel že si tu rozepři zazmanemal. JEn mě zaralila osoba firesnake co napsal, že proč by to nepoužíval a že takových ikonek moc není. Přitom to není tak těžké vyrobit, samozřejmě pokud měl někdy pc na zš. A co se týčé mě, škola selhala vždycky, proto v ní furt jsem. A co se rodiny týče, tam bych moc při vší úctě nerýpal, děkuji.
Zack: ohledně Flashe .... nevím zda jsi si všiml.... ale jelikož nemluví Flash k věci..... Nějakej "Firesnake" si přivlastnil původní Flashovu ikonku což ho očividně (pochopitelně) sere. Takže asi hledá řešení:) ..... viz zde .... http://comicsdb.cz/comics.php?id=4594
Flash: Posledne ses ptal na pravidla psani prispevku a odpovidal jsem, ze problemy resime jednotlive. Nikde jsem nepsal, ze nejsou zadna pravidla. Mel bys byt vybaven zakladni sadou, pokud ne, tak nekde brutalne selhala skola a rodina. Pokud zacnes pouzivat moji ikonku, tak budes upozornen, ze to neni dobry napad, pokud to bude malo, tak z CDB odstranen, protoze proc bych se mel nechat ucelove vytacet?
Zacku :Naposled jak jsem se ptal na pravidla, tak si napsal, že žádné nejsou. Tak se zeptám takto: Jak se řeší, když někdo začne používát mojí ikonku. Konkrétně co bys dělal,( a teď v teoretické rovině) kdybych si vzal tu tvojí a začal ji používat. To bys nějak řešil?
Ne, nemají, psal sem to níže - nové pořadí je uvedeno jen na zadní obálce na šutru ;) Měl jsem dilema, jestli to sem dát bez číslování nebo s označené číslem nového řazení - nikdo se k tomu nevyjádřil, tak sem to sem naházel s novým číslováním... Chcete upravit bez číslování?
Mýty #02 nebudou mít záložku druhé vydání? Jak se to vydalo, tak se psalo, že tam pár věcí opět poupravili, takže by to odpovídalo druhému vydání (jako u jedničky).
invape: Ty jazykové mutace doplňuji pouze do poznámek jako info navíc, ne jako nové karty! Tak jako jsem to třebas dřív psával u "Záhadného Spider-mana", kde ještě hodím obálky slovenských mutací, žádné překračování pravidel ;)
Na Slovensku občas něco vyjde - známý se pokouší udržovat slovenskou komiksovou databázi, už jsem ji sem občas psal: http://www.komiksarchiv.sk/komiks.php
nebo novější verze, ještě v procesu: http://skomiksdb.wikia.com
MaF: Takhle, pokud se najde nekdo spolehlivy/odpovedny/znaly/ochotny, kdo se SK comicsem bude zabyvat, nemam problem to integrovat. V nove verzi budu myslet na to, ze se to casem muze stat, ale stoji to hlavne na lidech. *nudge nudge wink wink*
Za zapojení SK bych se přimlouval - IMHO je to i "historicky" logické, v SK časácích publikovali Češi apod.
Líbila by se mi československá databáze ;-)
invape: vsak to tak funguje. A jedno z mych pravidel je, pokud diskuze nad tim, jestli to tu ma byt nebo nema byt presahne cas nutny na vlozeni, tak je lepsi to sem proste dat, protoze ty pravidla existuji hlavne kvuli tomu omezeni zaberu.
SK zatim nevim, az nebudeme vedet, co s casem, tak to zas prodiskutujeme.
Zack: no tak, když si vy, ti admini, děláte ty hranice, tak proč se to řeší tady mezi nechápavým prostým lidem? Ok, ale ted vážně. Já jsem línej člověk a myslím, že nejpohodlnější způsob života je stanovení pravidel a jejich dodržování. Když zjistím, že mi to komplikuje život, tak to změním. Jako když se databáze rozšířila o teoretické práce. Já ty obrysy vidím jasně. PS: a co to Slovensko? Nerozšíří se cdb? Kolik tam toho vyšlo? Já znám akorát Bublinky, Jánošíka a ty manga sborníky, pokud se dobře pamatuju.
Blbe si to pochopil, ale i tak, pevny pravidla nejsou treba, pro me za me tu muze byt jakakoliv publikace na svete, ktera se letmo tyka comicsu, jen si my (admini) delame nejaky interni hranice, aby se nam to plneni moc nerozutikalo do sveta. To je cely.