* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

pardon, nějak se mi rozjebal dlouhej příspěvek (to je ta absence náhledu a většího formátování textu) :/

prostě info a stáhnutí zde:

http://search.mlp.cz/?lang=cs&action=sTitul&key=3834802
jak je to s e-knihama?

CONiáš 2012, aneb, CONec světa

http://search.mlp.cz/?lang=cs&action=sTitul&key=3834802[/url]
sorry, 24 stran bez obálky, komiks na 18, zbytek vyplňovačky, křížovky, kvízy...
časopis "The Bogies: Sopl Story" skončil třetím číslem pro nezájem.

naopak začal vycházel nový šmoulí časopis: http://www.ritkavideo.cz/?open=eshop&do=detail&prod=d_smoulove_0113&kat=15
Původně jako měsíčník. Od č. 3 jako čtrnáctideník. Mám první 2 čísla. 26 stran bez obálky. Komiksy jsou na 20 stranách. Díval jsem se na číslo 2.
ClilmbVibe: lip bych to nerekl.
no tak toho mecenáše bych zrušil. Částky bych zveřejnil. Víc se vybere peněz. A jestli z toho má někdo divný pocit? Tak ať se najde cvokaře. Co mi je potom? Jsem snad odpovědný za jeho pocity?
Názor: částky bych nezveřejňoval. Koho to zajímá? Myslím, že v systému dobrovolného dárcovství by nešlo o nic jiného než nějaké pomyslné kastování (hele, já dal o 50kč víc než tam ten, to jsem větší borec!). Podle mě stačí, že ego dokonale uspokojí nápis "mecenáš" u nicku ;)
sumárum co vím

Čas dluhů

Žánr: ?
Vydal: M.B.A. Finance
Rok vydání: 2012
ISBN: 978-80-260-3246-5
Vydání: 1.
Vazba: paperback
Format: ? x 230 mm
Počet stran: 99
Tisk: barevný
Cena v době vydání: 222 Kč
invape: penize jsou u nas citlivy tema, tak k tomu tak pristupuju.
Zack: "...nikomu do toho nic neni..." a já si myslel, že tě to zajímá, kolik peněz ti lidi pošlou. Ale třeba ty peníze nepotřebuješ...a nebo si to dárci nepřáli dát vědět veřejně...
GWB: obálka by k dispozici nebyla? Pokud tedy vlastníš toto dílko.
Díky za upozornění. Opraveno. Je dobré mít pozorné hlídače :)
invape: Neprislo mi to vhodny, nikomu do toho nic neni. Vzhledem k tomu, ze se me na to nepta nikdo z "donatoru", tak s tim asi problem nemaji. Ale byt to tam muze, evidovany to je.
Když sme u těch chybek, tak u Death note 7 je špatný číslo u originálu a u soubornýho vydání Persepolis je špatná cena (599,-).
Máte chybu u 38 Garfielda - Není to "vrabec v břiše", ale "vrabec v tlamě"
Čas dluhů, aneb, Co byste měli vědět o penězích : kreslený humorný průvodce finanční gramotností / Kamil Kavka ; [námět a kresby] Richard Svitalský

http://books.google.cz/books/about/%C4%8Cas_dluh%C5%AF_aneb_Co_byste_m%C4%9Bli_v%C4%9Bd%C4%9Bt.html?id=GKhbmwEACAAJ&redir_esc=y

či

http://aleph.vkol.cz/pub/svk01/00102/30/001023030.htm
Zack: A proč u seznamu donátorů nejsou částky?
Joshua_T: prvnich 14 dni hodne dobry, v pohode zaplaceny provoz, i fabula rasa, ted uz obcas prijde neco. Popijet budeme za svy :)

Slaine: Nevim, az se to stane, tak se muzeme domluvit, co tam chces :))
Tak jak to vypadá s posledním UKK už je to přes tejden a je tu i odkaz na něj a furt nic.
Zacku, Zacku, když přispěju, budu mít v kolonce admin i mecenáš?
ad. Dobrovolné příspěvky na provoz CDB - jen pro zajímavost, jak moc je tahle akce úspěšná? Budou mít admini co propíjet na Crweconu?
Ja to mam ted na seznamu, ale pro adminy (muzou pak opravovat ty rozbity linky) a mecenase (tak nejak za odmenu). Rozhodne to nechci davat do rukou siroke verejnosti. Sorry.
Zase jsem něco zdrbal. Už to tu kdysi proběhlo, proto jen připomínka: Chtělo by to implementovat možnost svůj příspěvek do fóra či komenář po nějakou dobu (30minut?) po zveřejnění ještě upravit.
Zatím se to tu neobjevilo, tak připomínám vydání Zimního vojáka, část 2, v rámci UKK: http://www.comicspoint.cz/ukk-11-captain-america-zimni-vojak-2-ed-brubaker-51/d-73719/
Zack: Jo, taky mě to napadlo, zdali nejsem první:))
Zack: Super funkce, ale nějak mi nefunguje - když zadávám já Chci/Sháním a ostatní Nabízí, vyjede mi akorát seznam toho, kdo to ještě chce
CDB v3.0.10
* Ve vašich profilech teď máte odkaz na křížové porovnání sbírek. Snadno tak zjistíte, kdo shání comics, který nabízíte a podobně. Porovnání všeho se vším (typu Mám/Mají) databázi nějakou chvíli zabere, tak s tím šetřete a hlavně u toho zuřivě nerefrešujte.
* Trochu jsem pohýbal s identifikací dárců a adminů. Při té příležitosti jsem dárce přejmenoval na mecenáše. Mně ti dárci nějak pořád asociovali rozmázlého motorkáře na D1čce.
* Opravena komická chyba, kdy se v přehledu comicsů prohodilo řazení podle hodnocení a podle komentářů.
Opraveno, dik :) To je videt, jak se to pouziva :)
Děje se to jen mně? Když v seznamu komiksů kliknu na hodnocení, seřadí se mi to podle počtu komentářů, když klidnu na komentáře, seřadí se mi to naopak podle počtu hodnocení. Takovej minibug.
MaF: Díky za upozornění, opraveno
Drobnost: u Batmana je uvedená série "Batman Action comics - NEW 52" místo "Detective comics"...
Resilo, planovalo se to, nejak to usnulo. Zasadni problem je, ze by se o to musel nekdo pravidelne starat, sledovat, co se deje, zjistovat ty udaje atd., aby to melo tu informacni hodnotu, co si od toho slibuju.
Nevim jestli se to už náhodou neřešilo, ale zajímalo by mě zda by bylo možné vytvořit sekci PŘIPRAVUJE s nějakým zakladním info k připravovaným komiksům a předběžným datem vydání. Bylo by to docela fajn mít přehled všech vydavatelství pohromadě.
Fotka je myslim idealni v tehle pripadech.
Aztek: Drsná škola - ISBN je stejné jako u běžného vydání... pouzdro se dá vygooglovat, event. se pokusím vyfotit.
Má to limitované vydání Drsné školy jiné ISBN než běžné vydání? Bylo by možné od nějakého vlastníka sehnat sken pouzdra? Bohužel je to větší formát než se vleze do skeneru :-( Nebo kvalitní foto.
Erotický komiks: Kromě toho, že je tu jen druhý díl (ovšem to je nejspíš mého jen otázka času, než se tu objeí ten první), se vyskytla chyba. Píše se "současnosti" a ne "součastnosti". Je to tak i na obálce.
Drsná škola: limitovaná edice... nevím, jestli bude mít samostatnou záložku, ale alespon nějaká zmínka by být měla...
vím vím;) ale přece bys nerušil pokorné a posvátné rodinné rozjímání v Den Boží v klášterní kobce nad růžencem? Ale snad by se příště našla hrst nakvašeného ovsa a trocha vody ;)
MIKER65: v současnosti můžou přidávat další tituly pouze admini. Tudíž je možno (pokud je možno) zde vložit odkaz na daný komiks nebo poslat adminovi potřebné informace o chybějícím. U kontraverzních titulů je ovšem třeba počítat s tím, že nemusí bý schválen k zařazení do databáze (pokud nevyhovuje daným kriteriim).
Ahoj, rad bych vedel jakym zpusobem je mozne pridavat dalsi tituly do databaze.