Kapis: Tak jestli jsem to pochopil tak je to právě pokračování té série co tady vydalo CC. Tzn. Kniha Dcera pána mrazu tam bude komplet + dalších asi 50 navazujících sešitů.
No kurva 2900 je dost, ale dojdou daně do konce dubna, tak uvidím....
A je tu nějaký znalec, který je schopen říct co z toho, co v tom špalku bude, už u nás vyšlo? Kdyby to bylo ve stylu Dcery pána mrazu, (což podle Caryho Norda předpokládám), asi neváhám, ale jestli je to ve stylu Comicsových legend a Semicu, tak bych musel hodně uvažovat. Kdyby to Dceru pána mrazu obsahovalo jako první díl, tak vůbec neva....
Facebookaři již jistě vědí všichni, pro ostatní zkrácené info od Comics Centra pro tento rok:
Stánkové Ninja želvy - Eastman underground
Kolosální sebraný Conan (přes 1200 stran!) - obálka od Frazetty :-*
Witchblade omnibus
Druhá pekelná knižnice
Desátý Hellboy
Rumors: Parchanti třebas někdy formou "na přání", jinak UPVO, Zámek-klíč a Goon touto formou
invape: kurva a já jim psal o všechny tyhle věci a nikdo nic nevěděl akorát si mě přehazovali jako horký kobzol, až do "nemáme, nevíme a nashle" škarpy, jestli oni nejsou v nějaké tísni. Díky za tip, píšu na seqoy.
dnes jsem v Seqoy: "Mysli, more, nebo budeš bit!", "3x ze Smíchova" a "Uč se, more, nebo budeš bit!!". Dostali toho balík od Člověka v tísni. Pokud budete v Seqoy něco nakupovat, tak se zeptejte. A nebo přímo na ČvT...
Kamarád shání komiks Lobo versus Maska. Mě Lobo nebaví, nezajímá mě, tudíž nemám páru, ale dle toho, že si našel něco na Aukru za 1500,- a že je to komiks z roku 2004 z Crwe, šance k sehnání je asi malá, že?
"Na skřítkovu půdu z ničeho nic přiletěl neidentifikovaný létající předmět s podivnými cizinci..." http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=5615
A kurňa! :) No nechtěl bych být ve Skřítkově kůži!
to Toe: jsem si v Budapesti prisel jak v Praze pres petadvaceti lety. Jako kdyby se tam zastavil cas. Nu, tak alespon vidis, ze jsi o nic neprisel. Zlatej Comics Point;).
Já po asi hodinovém hledání našel na netu v Budapešti 3 komiksárny, v reálu už na adrese byl jen ten Trillian. A ještě měl zavřeno a otvíračka nikde :)
Nejen že si v Budapešti příliš nehrají na funkční webovky, ale když už nějakou comicsárnu najdete, tak nijak zázračně zásobenou. Taková o kousek lepší Čáslavská. Vřele nedoporučuji:).
Trillian CMA Comics Shop
Terez krt street 12, kousek od náměstí Oktogon, kde jezdí metro. A jo, je to to nejstarší kontinentální metro, takže stanice mají zhruba 1/3 délku než je běžné. Ale dobrý je, že vláček netáhnou koně:).
T3 - Frankfurtu nad Mohanem, jestli budete mít cestu kolem, stavte se.
Překvapivě skvěle zásobená comicsárna v centru Frankfurtu nad Mohanem. V přízemí figurky a comicsy v neměckém jazyce (takovej chudší českej Comics Point), ve sklepě v pidimístnosti (odhadem tak 15 metrů čtverečních) velkolepá nabídka comicsů v anglickém jazyce. Odhadem tisíce booků. Přes nové sešitovky a booky, k starším věcem až po sběratelské edice. Jak USA, tak Evropa. Co mne nadchlo je "bordel," ve kterém část comicsů je. Všude se povalují krabice nezařazených comicsů a mne tohle "objevování" baví:).
Kurz je klasika, takže 1 USD = 1 Euro.
_ _ _ _ _ _ _ _
T3
Große Eschenheimer Str 41 A
60313 Frankfurt
Germany
blackJag mě dneska sprdnul, že málo informuju o komiksech na Startovači, tak to dávám do pořádku :)
Kdo chce, může podpořit nový komiksový pokus začínající na O :) http://www.startovac.cz/projekty/oneironautilus/