Kapis: No uvidíme, ještě to má chvíli čas... Akorát to trochu nechápu - s prominutím na každou kreslenou hovadinu se vybere a možná nejvtipnější strip u nás to nedá? Hm...
Zdravím, po přečtení Zámku a klíče 1 jsem se rozhodl, že tuhle sérii prostě musím mít :) už nějaký ten pátek sháním Zámek a klíč 2 v limitované edici. Nevíte někdo prosím kde by se dala sehnat, třeba i čtená, za nějaký rozumný peníz? Na kupkomiks je nová za 1800, což mi příjde částka jako dost mimo...
Ale bylo by to dobrý přidat. Já si právě tímto způsobem Kůstka koupím (1. díl už mám). Můžu si po vydání 1. dílu/2. svazku hodit zde na Comicsdb, že mám první díl. Jenže to nebude ono, nebude to odpovídat tomu, co mám. :(
Jak to vidíte s "Kůstkem", který se dává k "Pevnosti"? ... Na Crwi čtu, že to vydali speciálně pro ně, taková sběratelka - tak jestli to tady chcete přidávat? http://www.pevnost.cz/priloha/utek-z-kustkova.aspx
No v tom případě asi poprvé do té kurefsky obrovské knižnice půjdu, s Dcery pána mrazu jsem byl nadšen. Staré řeknu "mysli moréé", chvilu holt budeme žrat kyt ze starých oken a ta dovolená na Žermankach bude pod stanem :D
Kapis: Tak jestli jsem to pochopil tak je to právě pokračování té série co tady vydalo CC. Tzn. Kniha Dcera pána mrazu tam bude komplet + dalších asi 50 navazujících sešitů.
No kurva 2900 je dost, ale dojdou daně do konce dubna, tak uvidím....
A je tu nějaký znalec, který je schopen říct co z toho, co v tom špalku bude, už u nás vyšlo? Kdyby to bylo ve stylu Dcery pána mrazu, (což podle Caryho Norda předpokládám), asi neváhám, ale jestli je to ve stylu Comicsových legend a Semicu, tak bych musel hodně uvažovat. Kdyby to Dceru pána mrazu obsahovalo jako první díl, tak vůbec neva....
Facebookaři již jistě vědí všichni, pro ostatní zkrácené info od Comics Centra pro tento rok:
Stánkové Ninja želvy - Eastman underground
Kolosální sebraný Conan (přes 1200 stran!) - obálka od Frazetty :-*
Witchblade omnibus
Druhá pekelná knižnice
Desátý Hellboy
Rumors: Parchanti třebas někdy formou "na přání", jinak UPVO, Zámek-klíč a Goon touto formou
invape: kurva a já jim psal o všechny tyhle věci a nikdo nic nevěděl akorát si mě přehazovali jako horký kobzol, až do "nemáme, nevíme a nashle" škarpy, jestli oni nejsou v nějaké tísni. Díky za tip, píšu na seqoy.
dnes jsem v Seqoy: "Mysli, more, nebo budeš bit!", "3x ze Smíchova" a "Uč se, more, nebo budeš bit!!". Dostali toho balík od Člověka v tísni. Pokud budete v Seqoy něco nakupovat, tak se zeptejte. A nebo přímo na ČvT...
Kamarád shání komiks Lobo versus Maska. Mě Lobo nebaví, nezajímá mě, tudíž nemám páru, ale dle toho, že si našel něco na Aukru za 1500,- a že je to komiks z roku 2004 z Crwe, šance k sehnání je asi malá, že?