Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Slaine: chybí ti tam bohužel obálka.
Sběratelé a znalci, dnes mi přišel tento Gedeon http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=3057 ale je s bílou obálkou - obrázek i text stejný, ale okraje jsou bílé nikoliv šedomodré jako máme v DB. Máte někdo tušení o co se jedná? Jestli je to druhé vydání, druhá verze obálky nebo jestli mi poslali nedejbože vydání bez obálky (potom by uvnitř šedomodré obálky musela být na první straně ta moje bílá "obálka"). Můžete mi to někdo vysvětlit?
Ahoj, pokud by měl někdo zájem o tyto časopisy:

Ztracený kamarád od Foglara a Saudka (s podpisem autora) a
Modrá rokle

ráda bych Vás informovala o mé vystavené aukci.
Vím, že by měl tento příspěvek patřit do bazaru, ale asi momentálně nefunguje, protože vložený příspěvek se nezobrazí.
Mějte se :-)
http://aukro.cz/modra-rokle-foglar-il-saudek-1984-i2103440384.html
http://aukro.cz/ztraceny-kamarad-il-saudek-1986-s-podpisem-foglara-i2103440382.html
Lidi, vidím, že BRNO IN COMICS má spousta z Vás už ve sbírce (a pochybuji, že jste všichni byli v Utrechtu), svěřte se, jak se Vám jej podařilo sehnat?

S plazmou po funuse jsem zjistil, že bylo 10 kusů k mání na Aukru, osobně jsem obeslal patřičná místa, ale bez výsledku. paní na brněnském magistrátu mě poslala k šípku :-/, samozřejmě slušně a věcně :-) Prej jich bude ještě potřeba, ale neví se kdy nebo kde...
Ti, ci sbírají Death note - takhle by to potom mělo v knihovničce vypadat:
PRODÁM:
Proces - grafický román - Franz Kafka,
Zpráva o 11. září,
Artemis Fowl - grafický román,
XXX comix - Sex v Itálii,
Alvin Norge - @peklo.Zcom
- nejlépe vcelku, cenu nabídněte (hankahorac@seznam.cz)

Vím, že to má být v bazaru, ale tam se mi to nějak nepovedlo dát.
Jojin & Hedgehog přišli s originální vánoční parádou. Pro nás, v rozjímavém klidu klášterních cel se bičující, pokorně růženec se modlící biřmovance, v chudobě a celibátu připravujíc se na jáhnovství, naprostá nutnost!!

Já už mám objednáno, tak můžu zde s klidem dát link, než to zmizne;-)

http://www.bugemos.com/?q=node/390
Awakener: kdo umí, dokáže mezi dřením jak mezek stihnout i tu tam kouknout na net;-)
v praci zkus makat a ne cumet na ovadiny .)
Kapisi promiň (z hloubi srdce se omlouvám).
..no když se tu podívám v práci cca 5x za den a mám limit 40mega...no nic - jasně, dávejte tu co největší obrázky....
Fry: Tak dík pyčo, mi ta tvoje plachta se Supermanem, který ještě nekoresponduje s tím, co píšeš, sežrala zbytek limitu na internet a teď se nepodívám na nic už......
Mankin: Já jsem si říkal že je to štatná obálka!
No nevím, já si pořídil tohle a vyšlo to o dost levněji :)

To teda bude, páč tam entita umiestnila inú obálku.
Bože můj, to zas bude řev:(
Tak, nevim jestli jste slyšeli, ale v USA se prodal první výtist Supermana za více jak 2 000 000$
Si mel rict, varoval bych Rudu, at ti jich vysoli vic.
byl jsem v CP :)
Vernisaz presunuta na leden (9. 12. je tam totiz fotopatracka :)
ale muzes mi je vzit nekam na pivo, klidne .)
To je samozrejme schvalne.
Ad zalozka: Ehm, neni to heslo trochu...csfdacke? Ale co, kdyz to zvysi pocet lidi, co tu budou hodnotit, proc ne...
macomix: sis to vytiskl sam nebo si dosel do CP? :) Jich tu pro tebe tak 20 mam pripravenych, ze ti to vemu na vernisaz :) (btw presne tuhle tank girl mam na ceste z Depositu :)
Tak záložka už je doma a je perfektní. :) Kresbičky samozřejmě supr a navíc mě překvapil kvalitní papír ;)
a prekvapive funguje :D

Macomix: Dobré, takhle dobře jsem se již dlouho nezasmál :-DDDD
:)) Ne, ty nedostanes!
Ja bych si vzal prosim taky :)
Pripomen mi do mailu adresu, ti par poslu :)
Pan Gh'Tutta ehmm AZTeck chtít záložku! Já nebýt prostý civilista! :-)
Již několik dní jsou v Comicspointu v Anglické k nákupům přibalovány comicsové záložky v rámci šíření povědomí o CDB i mezi prosté civilisty. Z tiskárny jich vyjelo jen 1000 kusů a víc jich v první sérii nebude, až dojdou, necháme vytisknout zas nové, s novým stripem a novým designem (tento v rekordním čase udělal Macomix a za to mu velký dík). Tady to hlásím především pro sběratele, ať si pak netrháte vlasy, že nemáte v archivu kousek z historický první serie CDB záložek.
Pokud vás zajímá, jak vypadají: z jedné strany a z druhé strany.
http://kixkix.cz/

jsou tam adresy. kde se prodává
Jestli se teď ozve vachudik... :D
Kde je Kix k sehnání v Praze?
...vlastně už max. jen 9ks;-)
Včera jsem si to koupil taky, vypadá to zajímavě gadžopádně, jen nevím kam s tím, velké to je jaxvině. Pro Ostraváky: Ve Fiducii toho mají 10ks, tak doporučuji si rychle pořídit, bo to brzy nebude. Asi si taky přikoupím ještě jeden k archivaci.
Jo a ještě ke KIXu, jak mi bylo dnes prozrazeno, má to náklad 500 kusů, většina lidí se k tomu chová jak čuně, tak jsem si ještě pár kusů dokoupila, ať na tom můžu za nějaký ten čásek rejžovat. Jo a Franta, Böhm i Kakalík mi (po)tvrdili, že další číslo vyjde toho 1.5.2012, tak doufám že jim to vyjde a jen at se tužej, ať pěkně stoupne cena.
Již mám skladem ČSAF 4. Když začala noc. jest-li někdo chcete...
Pokud někoho zajímá Phil Noto, tak v příštích týdnech jezdí po autogramiádách v německu. Nejbližší místa na výlet: 26.10. Lipsko, 27.10. Norimberk.
Turlogh: Ve Vídni jsem se nikdy s lepším kurzem než 1:1 nesetkal (a při poslední návštěvě - cca červen nebyl ani ten a dostal jsem ho až k velkému nákupu)
Jen tak pro zajímavost: Nebyli jste náhodou někdo v poslední době nakupovat ve Vídni nebo v Berlíně? Zajímalo by mě, jaká tam aktuálně v comicshopech panuje cenová politika. Když jsem byl ve Vídni naposledy (je to už pár let), tak měly některé krámy dost ufounský nápad přepočítávat dolary na eura kurzem 1:1 nebo dokonce 1:1,1 v neprospěch eura(!). Nevíte někdo, jak je to teď?
blackJag: zatím je zajímá jen Kačer Donald, takže mám asi půlku ročníků 2x. Co je pro mě nejdůležitější mám opravdu ve výšce 2-3 metry. Stropy jsou 3,4 m. Ale myslím, že ještě pořád respektují to, že "tady je tátovo". je jim 8 a 9 let. Ale jednou to stejně přijde. Je to jako smrt. vím o tom, ale moc na to nemyslím.
invape: a že nejsi žádný troškař :-) Docela by mne to u Tebe zajímalo :-)) ... pokud má člověk děti, měl by mít své sbírky minimálně pod zámkem... Myslím, že pokud děti něco láká, tak barevné časopisy a knížky :-) Uff, taky mě to čeká (výhledově) a vůbec se na ty problémy netěším
od té doby, co mám děti, umisťuji komiksy minimálně 1,5 m nad podlahu
Kaluž: Gratulace! ...DEmnoG Tě bude chtít dohnat, ale přežene to a uklohní si dvojčata :-) DEGu pozor na to! :-)))