BBArt na stránky nahodil prvních pár novoročních vlaštovek!
24.1. - 100 nábojů #12 – Špinavci
14.2. - Gotham Central 2: Šašci a blázni
7.3. - Harley Quinn 3: Láska na první ránu
21.3. - Sebevražedný oddíl 2: Vzestup Baziliška
Na Knihexu v Altě mají až do Neděle 20.00 neuvěřitelné slevy na stánku nakladatelství Mot. Komplet Padoucnice za 300, Pascin za 100, Zpátky na zem za 20!!!!! korun a tak podobně. Kdo máte v Praze čas a chuť se literárně zásobit od malých nakladatelství, stavte se tam.
Díky za info. Vzal jsem teď od nich nějaký oversized deluxe edice a jsou fakt super. Je to škoda, že amíci vydávají evropský komiksy ve zvětšených verzích a my je zmenšujem na americkej standard 😀
ahoj nějaký odborník na Geoffa Johnsona...ta řada od BB artu, Liga Spravedlnosti, u nás vyšly čtyři knihy...kolik jich je celkem v této serii? našel jsem myslim že jen sedm knih, je to tak?
Koci: tvl ani nevim neco od zeny nebo dcerky;)
Za bitvu u Stalingradu ne bohuzel bo to uz bych byl asi pod drnem ale odrazit Hitlerovy vrazedne vysmazene pernikare a nastartovat jeho porazeni by byla rozhodne cest
Děkuji:-) Knihovnu dělal kámoš, podle toho co jsem mu nakreslil. Bez pojízdného žebříku to nešlo, knihovna má skoro tři a půl metru. No prach se tam zatím neodvážil, tak snad mu to i vydrží...
Netušíte náhodou někdo zda toto vychází pouze v té "limitované" edici, nebo bude i jiná verze? (bez ohledu na to zda se jedná o komiks či ne) http://www.petrkov.cz/vlak
Lenny: děkuju, sleduju i tvoje Bubliny a tam mám také pár dotazů, ale děkuju, právě podle tvého videa o omnibusech si je kupuju ale nevim co je co pořádně a co je součást čeho abch si to nekupoval zbytečně dvakrát
Fimi: Companion je něco jinýho, to jsou příběhy z jiných řad (jak na invazi reaguje Spider-Man, Thunderbolts a další) a v omnibusu určitě nebudou, pro hlavní příběh nejsou důležitý. Time Runs Out bude ve dvojce (zatím nebyla ohlášená)
děkuji, pořizuji tedy Omnibus....a co Infinity Companion od Bendise, to je něco uplně jiného? a ještě by mě zajímalo zda v tom Avengers omnibusu je součást i Avengers Time runs out, ten bych si rád taky koupil ale nevím zda to není už v něm
Tož jak se pustila do řady Ptáci je asi taky vtipné... jinak by mě to teda taky docela nasr*lo, kdysi jsem měl občas podobný problém s pískomily, též rádi hryzali.
No co, sežrala jenom sračky. Mě by kleplo, kdyby se pustila do těch Čtyřlístků :D Prej 1001 chutí, které musíte poznat, než umřete :DDD Kdyžtak mám kontakt na skvělého knihvazače.