Nevíte někdo něco o komiksové kolekci Star Wars, která letos začala vycházet v Polsku? Psal jsem do české pobočky De Agostini, zda se něco takového chystá i u nás, ale bez jakékoliv odpovědi :( http://www.deagostini.com/minisites/pl/kolekcja/starwars/
Náhodou mi to přijde jako slušný logický krok, takhle to funguje totiž v zahraničí - něco vyjde sešitově, pak knižně. Za mě palec nahoru, až na ten hnusný reflexivní proužek dole ... ten si opravdu mohli odpustit :/
Mohli vydat nějáký jiný SW série od Marvelu a ne recyklovat starej matroš z časáků. Chápu, že nemusí mít peníze na práva k distribuci dalších komiksů, ale když se neosvědčil Skywalker v SW magazínu, tak proč ho strkaj do booku za 500? Místo toho mohli vydat třeba Kanana, Dr Aphru nebo i tu Landovu sólo sérii. Škoda...
BBArt na stránky nahodil prvních pár novoročních vlaštovek!
24.1. - 100 nábojů #12 – Špinavci
14.2. - Gotham Central 2: Šašci a blázni
7.3. - Harley Quinn 3: Láska na první ránu
21.3. - Sebevražedný oddíl 2: Vzestup Baziliška
Na Knihexu v Altě mají až do Neděle 20.00 neuvěřitelné slevy na stánku nakladatelství Mot. Komplet Padoucnice za 300, Pascin za 100, Zpátky na zem za 20!!!!! korun a tak podobně. Kdo máte v Praze čas a chuť se literárně zásobit od malých nakladatelství, stavte se tam.
Díky za info. Vzal jsem teď od nich nějaký oversized deluxe edice a jsou fakt super. Je to škoda, že amíci vydávají evropský komiksy ve zvětšených verzích a my je zmenšujem na americkej standard 😀
ahoj nějaký odborník na Geoffa Johnsona...ta řada od BB artu, Liga Spravedlnosti, u nás vyšly čtyři knihy...kolik jich je celkem v této serii? našel jsem myslim že jen sedm knih, je to tak?
Koci: tvl ani nevim neco od zeny nebo dcerky;)
Za bitvu u Stalingradu ne bohuzel bo to uz bych byl asi pod drnem ale odrazit Hitlerovy vrazedne vysmazene pernikare a nastartovat jeho porazeni by byla rozhodne cest
Děkuji:-) Knihovnu dělal kámoš, podle toho co jsem mu nakreslil. Bez pojízdného žebříku to nešlo, knihovna má skoro tři a půl metru. No prach se tam zatím neodvážil, tak snad mu to i vydrží...
Netušíte náhodou někdo zda toto vychází pouze v té "limitované" edici, nebo bude i jiná verze? (bez ohledu na to zda se jedná o komiks či ne) http://www.petrkov.cz/vlak
Lenny: děkuju, sleduju i tvoje Bubliny a tam mám také pár dotazů, ale děkuju, právě podle tvého videa o omnibusech si je kupuju ale nevim co je co pořádně a co je součást čeho abch si to nekupoval zbytečně dvakrát