Já spíš jestli někdo neví, zda se teď nějaký neprodával a případně za kolik... mám to doma nerozbalený a netankuje mě to a nejsem si moc jistá, jestli hodnota toho bude stoupat (plus jiný sběratelský edice už jsem nikdy nekupovala, takže se mi to ani nehodí do série)
to: Draco. Já bych asi řekl, že jak pro koho. Pro někoho téměř žádnou(mě), někdo by ti za to utrhnul ruce. Žádná oficiální cena není, přeci jen žádnýho : Overstreet Comic Book Price Guide se tu nikdy nedočkáme, takže to bude vždy jen otázkou poptávky.
Draco nobilis:
Synchronicita jaxviň. Rozkliknu si tady fórum a za dvě vteřiny mi ten komiks přistane na stole. Takže ho přidám. Jinak už jsem ho chtěl kdysi přidat, protože v MKP ho máme v elektronické verzi, ale do této fáze comicsdb ještě nedospěl:)
invape: Mimochodem, máš tenhle komiks v tištěné podobě? "Jednou se zase setkáme, Sanam. Příběh o cestě za svobodou" pokud ano, tak bych ho přidala, ale nemám ho v tištěné podobě, dá se i stáhnout z webu http://www.meta-ops.cz/metodicke-a-vyukove-materialy
Pro info kdo nechodí na FB:
Oznamujeme čtenářům a fanouškům komiksové série Liga spravedlnosti, že vydání třetího dílu s podnázvem Trůn Atlantidy se odkládá na středu 21.10. kvůli technickým komplikacím v tiskárně.
Vydání komiksu Lex Luthor: Muž z oceli se nemění, vyjde ve stejný den, tedy také ve středu 21.10.
Kapis: No uvidíme, ještě to má chvíli čas... Akorát to trochu nechápu - s prominutím na každou kreslenou hovadinu se vybere a možná nejvtipnější strip u nás to nedá? Hm...
Zdravím, po přečtení Zámku a klíče 1 jsem se rozhodl, že tuhle sérii prostě musím mít :) už nějaký ten pátek sháním Zámek a klíč 2 v limitované edici. Nevíte někdo prosím kde by se dala sehnat, třeba i čtená, za nějaký rozumný peníz? Na kupkomiks je nová za 1800, což mi příjde částka jako dost mimo...
Ale bylo by to dobrý přidat. Já si právě tímto způsobem Kůstka koupím (1. díl už mám). Můžu si po vydání 1. dílu/2. svazku hodit zde na Comicsdb, že mám první díl. Jenže to nebude ono, nebude to odpovídat tomu, co mám. :(
Jak to vidíte s "Kůstkem", který se dává k "Pevnosti"? ... Na Crwi čtu, že to vydali speciálně pro ně, taková sběratelka - tak jestli to tady chcete přidávat? http://www.pevnost.cz/priloha/utek-z-kustkova.aspx
No v tom případě asi poprvé do té kurefsky obrovské knižnice půjdu, s Dcery pána mrazu jsem byl nadšen. Staré řeknu "mysli moréé", chvilu holt budeme žrat kyt ze starých oken a ta dovolená na Žermankach bude pod stanem :D