Ahoj všichni, moc by mě zajímalo jaká je šance, že vyjde třetí vydání Watchmenů. Je to jeden z komiksů, který opravdu musím mít. :D Bohužel je momentálně beznadějně vyprodaný.
Jinak za mě jasný palec nahoru za 100 nábojů a překvapení v podobě Gotham Central. Tohle je parádní kriminálka od Brubakera a Rucky. Přečteno v originále, v překlad jsem ani nedoufal a moc děkuju. Věřím, že vyjdou všechny čtyři knihy a nebude se zase něco rušit. No a ty ostatní komiksy z edičáku nechám už někomu jinému :D
Scooby DOo?? Hmmm...no hlavně, že tam je 100 nábojů, snad se čapnou a poslední dva díly vydají příští rok. A Liga spravedlnosti 4? Trojka nebude a nebo jak?
Kdyby někoho zajímalo, vychází 8.číslo KIXu (http://www.comicsdb.cz/serie.php?id=317).
Mělo to končit, ale prý budou pokračovat pod novým vedením.
A čísla 1-3 jsou už VYPRODANÁ!
věnováno pár sběratelům, co si ze sebe dokáží udělat prdel a zároveň se vidí v reálným světle. (zhruba 1 ze 100, takže se tu hromadně neurážejte pánové prosím). Koneckonců Wladimíra 518 můžeme najít i zde na webu: http://comicsdb.cz/autor.php?id=199 , takže to není tak úplně ,,zvenčí,, zase...
zdravím,
měl bych dotaz k tomuto: http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=3894
Mám doma sešit červený bicykl/ Vyprávění o žluté zemi - je také vydaný seoul anima center, překlad je také nejspíš translatorem na googlu a podle popisu výše uvedené publikace je součástí toho sborníku. Vyšlo to jako soubor několika sešitů, nebo je to jedna kniha vcelku? Ten můj kousek má normálně obálku a je sešitý sponkama, takže mě zajímá, jestli mám jen kousek z celku, nebo je to nějaké samostatné vydání jen toho jednoho komiksu... díky
No, rozhodně to za pokus stojí, když jsem kupoval Aargh dvojku za 2100 před sedmi lety a Jirka Grus mi ho podepsal přímo na obálku, tak myslím, že ta cena už moc výš jít nemohla. Píšou mi lidi, že koupí 1. vydání Hellboyů za 2500 - a to ani nemám to vydání v židovské kůži, parafované Eichmannem - a takový Zack zarytě odmýtá prodat Čtyřlístek666. Nebo by mě třeba zajímalo, aniž bych musel dát volavku na aukro, jestli mají původní Zázraky ještě cenu, když vyšly v UKK.
Ad Fry: musím potvrdit, že se synek snaží a dostává rozum;)
to Zack: To zní jako slušný plán. Jestli se do něčeho takového půjde, bylo by to fakt super, přece jen už máme rok 2016 a CDB není tam, kde bylo před několika lety. Kdyby se do toho teda šlo, tak klidně nabízím pomocnou ruku na realizaci, protože se mi to velmi zamlouvá :)
jayjay: Jasne, ten udaj mel byt smely zacatek, ale ta situace u nas je tak tristni, ze ani sberatele v redakci casto netusi, jakou ma nejaky comics momentalni trzni cenu. Ale porad mi to neprijde jako dostatecny duvod se o neco takovyho nepokusit. Nebudeme si hrat na soudni znalce, certifikaci a tak, jde o to vykopnout nejaky orientacni seznam treba pro zacatek 100 sberatelskych klenotu, aby lidi vedeli, ze prvni Crew se neprodava za petikilo ale za desetinasobek. Proste namotivovanej jsem, jen na to nemam cas a energii :]
to zack: No když třímám v rukou Overstreet Comic Book Price Guide se svými 1200stránkami drobným ,bible, písmem a vidím obrázky zhruba 150ti lidí, co tuto knihu stvořili, pojímá mě při čtení toho komentu pouze úsměv :) Myslím, že je to totálně pasé něco alespoň zdaleka obdobného tu zpracovat. Navíc tu nemáme ani jeden shop s licencí na zasílání na CGC zatavení a ohodnocení stavu, takže odhady stavu komiksů jsou jen v rukou ,,profeisonálních,, prodejců, takže i v tomto vcelku zaostáváme. Zatímco v zahraničí hejbe s cenou komiksu jeho stav, tady především jen a pouze ten komiks jako takový-pokud už to není vyloženě salát... Takže asi ano, dal by se tu vytvořit nějaký seznam vydaných komiksů u nás a u toho vyplivnout nějakou přibližnou cenu, ale myslím si že bud to udělat pořádně(v praxi téměř neproveditelné :-) ) a nebo je to jen zbytečné ztracení času. .. nějaký názor na toto?díky..)) . A nebo i tady na comicsdb.cz jsem si u nějakých titulů všiml, že se tam udává sběratelská cena, tak možná toto trochu kvalitněji rozvinout..?
Já spíš jestli někdo neví, zda se teď nějaký neprodával a případně za kolik... mám to doma nerozbalený a netankuje mě to a nejsem si moc jistá, jestli hodnota toho bude stoupat (plus jiný sběratelský edice už jsem nikdy nekupovala, takže se mi to ani nehodí do série)
to: Draco. Já bych asi řekl, že jak pro koho. Pro někoho téměř žádnou(mě), někdo by ti za to utrhnul ruce. Žádná oficiální cena není, přeci jen žádnýho : Overstreet Comic Book Price Guide se tu nikdy nedočkáme, takže to bude vždy jen otázkou poptávky.
Draco nobilis:
Synchronicita jaxviň. Rozkliknu si tady fórum a za dvě vteřiny mi ten komiks přistane na stole. Takže ho přidám. Jinak už jsem ho chtěl kdysi přidat, protože v MKP ho máme v elektronické verzi, ale do této fáze comicsdb ještě nedospěl:)
invape: Mimochodem, máš tenhle komiks v tištěné podobě? "Jednou se zase setkáme, Sanam. Příběh o cestě za svobodou" pokud ano, tak bych ho přidala, ale nemám ho v tištěné podobě, dá se i stáhnout z webu http://www.meta-ops.cz/metodicke-a-vyukove-materialy
Pro info kdo nechodí na FB:
Oznamujeme čtenářům a fanouškům komiksové série Liga spravedlnosti, že vydání třetího dílu s podnázvem Trůn Atlantidy se odkládá na středu 21.10. kvůli technickým komplikacím v tiskárně.
Vydání komiksu Lex Luthor: Muž z oceli se nemění, vyjde ve stejný den, tedy také ve středu 21.10.