to Zack: tak pro me je Komiksfest natolik rozvlekla akce, ktera probiha pro me v naprosto pitomem terminu, kdy si na filmy/prednasky neudelam cas... takze nebyl a to, ze autogramiada Davida B. byla v patek, misto v logickou sobotu me teda dost mrzi:(.
Zack: asi tě zklamu, ale já se tam chystal..... aleeeee ...první víkend jsem musel trávit v zahraničí, v týdnu jsem nenašel žádného kumpána (tytyty DEmnoGu), a zas tak lákavý věci, abych tam šel sám jsem nenašel. Takže jsem vyrazil až v pátek na jednu autogramiádu, kde jsem si dal větší než malé množství piva a v sobotu jsem tudíž měl kocovinu (lehkou, ale měl). Zní to uboze, ale jsou to holá fakta. ..... ale tu cenu za comicsdb BYCHOM si zasloužili;-)
Nebyli. Komiksfest mam z minuleho rocniku zazity jako akci ve vice dnech a mistech. To je mi, coby mimoprazskemu krajne nesympaticky :). Znamena to bud jet na jeden den a zhlednout ridky program nebo v Praze prespat a stravit delsi dobu. Coz znamena bud moc penez nebo moc Markyze (kdyby si me cirou nahodou jeste pustil do bytu :)). Kdyz zapocitam i alkohol, tak v podstate moc obojiho. Ale rikam - takto mam zazity Komiksfest z minuleho roku, letosni program jsem, abych pravdu rekl, prilis nestudoval. Jestli tomu bylo jinak, opravte me.
Zdravim, uz docela dlouho shanim comics Muriel a andele, pokud byste byl nekdo ochotny(a) prodat, pripadne mel(a) tip, kde koupit, budu velice vdecna. Predem diky moc..
Zdravim všechny, sem sběratel comicsů konnrétně Spider-Mana a tak se ptám jestli nemáte někdo nějaké díly nebo rovnou i série, rád bych je od Vás koupil. Na ceně se můžem klidně dohodnout. Díky
Pište prosím na mail K.Harts@seznam.cz a nebo na icq 446 546 269.
Woffce: Podle kresby, pokud se nejdná o zahraničního autora, bych to hádal buď na J. Scheka nebo na Klinea. Ale zkusim ještě zapátrat ve svojí svŕce starých časopisů.:-)
4 choze: Teď jsem právě vystřízlivěl a klidně bych ti to i oskenoval a poslal, ale už mě nějakej protivnej indiánskej abstinent předběhl. Nevoní mu totiž ohnivá voda. :) Singlmaltový MdS
Zdravím, prosím vás, absolutně zoufale sháním comics Kometka #2: Zrcadlo (1991)!!! Nemáte to někdo??? Udělám a zaplatím cokoliv, jen když si to budu moct po těch letech zase přečíst...
Netuší někdo z váženého auditoria, kdo je autorem komiksu "Podivný případ doktora Jekylla a Hyda" R.L.Stevensona, který vyšel v červencovém a srpnovém vydání časopisu Pionýr (čtvercový formát) v roce 1980 ? Podle mě je to povedená věc (vlastním ji), ale nedozvím se z ní, kdo je autorem (aspoň) kresby.
A dotaz z jiného sudu: Přibyde sem i "Varlén" a "Červený Amadeus" od Divusu ?
Díky za reakce.
Kup to. Je uplne jedno, co luza rekne, je to dobry (teda nevim, jak v cestine, ale i kdyz Janise a jeho suchuprdsky preklady rad, tady by to nemuselo vadit :)
Tad jsem koukal do starších příspěvků kde se pojednává o tom co má tahle stránka umět... Škdo, že nic z toho ještě nepřišlo, osobně pokaždé když se dívám na legie.info tak si jen povzdechnu, že tam nejsou i comixi, jelikož takto by se mě to líbilo...
to yogi: ano, vim o tom, vedu v patrnosti, casem bude. Mame jeste par restu, ktere se snazime s adminy dohledat a doplnit. Kazdopadne, diky za pripomenuti, aspon nekdo se zajima. :-)
Hmm, tady se vyjadřuji poprvé :-) a to: Mě osobně nasere, když ráno (v 10.00) v práci pustím kompl a zabrousím sem na komentáře, že si přečtu nové příspěvky a najdu dvě strany nových záznamů, ale nepřečtu si nic... Tak to jo, to mě nasere :-)
Sakra.....člověk tu tejden není a pak abych čet tyhle romány.:-) Asi je zbytečný říkat, že problematiku hodnocení jsme tu probíraly už x-krát (krásně využité písmeno X). Myslím si, ať si každej dělá co chce, ačkoliv nějaký koment toho řekne mnohem víc než jenom čísla. Já sám se vždycky snažim nějakej ten koment vymyslet, prostě mám potřebu vykřičet do světa: "tohleto si myslím o tomhletom komiksu", už jenom proto, že v mym okolí není nikdo, ským bych se o svůj názor podělil a tady si připadám ako mezi svými.
kapis: To jsem se blbě vyjádřil. Těch 60% dal, aby byl 'zajímavý'. Když tomu nenapsal žádný komentář, tak nevíme, proč tak učinil, a tak pro mě jiné vysvětlení zatím 'neexistuje'.
2Big G: to že nenapsal žádné hodnocení jej činí zajímavým? Echch.....??? Já osobně si myslím, ať si každý píše komentář nebo ne, to je jeho věc, ale když tu někdo sype jen hodnocení jak na běžícím páse, nemá na to, aby vypotil aspoň řádku, neumí si udělat vlastní názor - akorát kurví statistiky. Já si rád po letech přečtu co jsem kde vyblil za nesmysl (a že se to párkrát povedlo), navíc na sobě samém můžu sledovat vývoj, kdy bych dnes hodnotil něco úplně jinak. Taky když dávám hodnocení, porovnávám si to s ostatními comicsy, co jsem bodoval, abych to udržel v jakémsi rámci žebříčku - u některých věcí to jde (Preacher-Punisher-Hitman od Ennise třeba). U comicsů, které jsou navzájem úplně jinde toto používat nejde, body ale jde ocenit sílu subjektivní šlápoty, kterou ve mně ten či onen comics zanechal. A oklikou jsem se dostal k tomu, co jsem vlastně chtěl napsat na začátku - už jsem to navrhoval strašně dávno, vím, že času není, ale zkusím to nadhodit ještě jednou: nebylo by špatné, abych si mohl prohlídnout své Summary co jsem kdy, jak hodnotil (abych si to mohl seřadit třea podle data, bodů, abecedy). No taxem se zase trochu rozepsal, zpátky do práce:/
No viz. třeba takovej Tuxedo, dal stejný procento Arkhamu a Legendám. Porč, co se mu nelíbilo, je Arkham opravdu na stejný lodi jako "laciný" čb zpracování spajdyho, ......????
No já si názory, postřehy a myšlenky ostatních přečtu většinou až po mém vlastním zúčtování. Jinak bych měl pocit, že jsem se nechal ovlivnit a to já nerad.
willis: No jo, někdy to je výzva... mě právě baví přemýšlet nad tím, jak další komentář zformulovat, aby to bylo pro případné čitatele alespoň trochu zajímavé a co nejvíce informativní. A že člověk píše ovádoviny? :-) Já mám spíš problém s tím, že člověku se s přibývajícím věkem mění chutě a názory... a to se potom teprve jeden divý, co to do hodnocení vymyslel :-)
on, je někdy problém něco vymyslet abys neopakoval to co už je v komentářích 5x pod tebou napsaný. V 99 procentech něco napíšu, ale někdy mi to dá dost zabrat.
MdS: No, já na hodnocení také nedám. Mě to vadí spíš kvůli tomu, že lidi jsou strašně pohodlní a nemají potřebu se vyjádřit... Někdo hodí comicsu 30% a ani neví člověk proč. Je to škoda. Já totiž rád čtu názory jiných fandů comicsu... Někdy vznikají zajímavé myšlenky.
No nevím osobně když vidím reakce některých tak mě to křikloní k názoru koupit nekoupi, či jak brzo koupit, ale to jen u veci k kterych nevim zcela nic to co si chci koupit tak si koupim i kdyby to melo 50x 0% ;-)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.