Díky za informace o Fatale, ale jak s nima teď naložit? Čekat a doufat, nebo to vzdát a objednat:o)? Ale od BBArtu to zas bude určitě parádní vydání (pokud to teda nakonec u nás vážně vyjde), takže asi počkám. A Criminal 2, no už aby to bylo! Rozhodnutí BBArtu chápu, i tak si koupim většinu comicsů co na letošek plánujou, ale jak už jsem si tu pobrečel, 100 nábojů mi bude fakt chybět.
Výhledově na tento rok byl Sleeper (těžko říct, jak to s ním dopadne). O Fatale BB/Art podle vlastních slov jedná s vydavatelem a předběžně je v plánu na 2015 nikoliv 2014. Stejně tak by měl vyjít Criminal 2 a možná (moc šancí tomu nedávám) Brubakerův Daredevil. Takže pokud má někdo vynález stroje času a mohl by mne poslat rok dopředu budu mu moc vděčný :-)
Jinak mě taky štve pozastavení sérií, hlavně 100 nábojů a Americký upír. Já si tedy aspoň vyberu Watchmeny a Batmana a asi dám šanci Green Arrowovi, recenze to má skvělé a Diggle s Jockem se už s Parchanty trefili do mého vkusu (tímto apeluji na všechny vydavatele, kteří by byli schopni tuhle sérií od CC převzít a dovydat. Je to pecka a sere mě, že nevyjdou všechny díly!).
Ale nebudu jinak nad BB/Artem lámat hůl. Oznámili vše dopředu, podali odůvodnění proč vydají právě superhrdinské komiksy a navíc slíbili, že je to jen dočasný krok... Ale fakt bych se sakra rád posunul do 2015 :-) No snad mi aspoň Crew vydá ty Skalpy...
No, já to třídím podle sérií, pak podle edic (MDEK) a pak třeba podle vydavatelství (Marvel k Marvelu apod.) České pak mám odděleně, co se mi nevleze do žádné ze škatulek, to si pak dávám k sobě žánrově. Jak to vypadá barevně, to vůbec neřeším.
Mám takový filozofický dotaz. Jak si setřídit knihovničku? Sice toho zdaleka nemám tolik, jako zde zmiňovaný Invape, ale už mi dochází nápady. Žádný systém podle mě nedává smysl. Na jedné straně maám serie (Sin City, Usagi, ...) tam je to ještě fajn. Pak jsem měl černé přebaly, ať to esteticky sedí. Batman byl třeba pořád černý, ale jak jsem si koupil Batman a Syn, tak ten tou svou bílo-šedo-černou vůbec nezapadá. Jak to řešíte vy? Nebo na to dlabete a máte v knihovně zubatou siluetu?
Už sem to psal jednou, pro mě je ta stopka BB artu naprosto skvělá zpráva. Jelikož ještě nemám třeba právě od 100 nábojů ani jeden díl, tak mi to dává příležitost aspoň něco dohnat. Ale chápu, že naprostou většinu to spíš sere no :)
Pozastavení 100 nábojů mě nehorázně štve, jenže se mi to nechce dočítat v originále, takže si prostě musim počkat. Stejně tak asi nemá cenu doufat v české vydání Fatale, nebo nejspíš ne v dohledné době (ani nevím, uvažoval o tom vůbec někdo? Tajně jsem doufal v BBArt, ale to teď padá), takže tam do vidím na objednávku z Anglie. Útěchou je asi fakt jedině to, že bude čas přečíst si pár starších věcí znova, ale stejně, 100 nábojů, kurva...!
Hmmmmm.......... jako mě nevadí, že se BBArt rozhodl vydávat méně, ale to že se letos nedočkám 100 Nábojů a POSLEDNÍHO Transmetropolitanu... to je dost rána. Snad se to zase příští rok rozjede. Ty jejich tituly, co tam mají, mi přijdou tak neuvěřitelně nezajímavý. Rozjíždět novou Westernovou řadu, zatímco ostatní, rozjeté, dát k ledu? Trochu ve stylu CC.
Vzals mi to z pusy. Jestli je ten seznam komplet, tak dost ušetřím, protože tam není vůbec nic, co by mě zajímalo. Kdyby těch 100 nábojů a transmetropolitan už nebylo tak daleko, člověk by si to možná dokoupil v originále (i když v případě toho Transmetropolitanu teda nevím, jestli bych to dal), ale takto je mi blbé, jednu knihu si kupovat anglicky když mám zbytek komplet česky. Kua toto mě nasralo...
Genius: tak to je pěkně na hovno. All star western, proboha, co od toho čekají? Z letošní produkce BBArtu tím pádem nazajímá vůbec nic. Nejvíc mě teda sere Transmetropolitan a 100 nábojů. Vše ostatní přežiju, ale tyto dvě parádní, skoro ukončené série.....
invape: na to se taky moc rád podívám, když si představím, že mám výšku pokoje 2,6 metru a délka mé celé knihovny nedosahuje ani té tvé v ložnici, tak to musí být teda paráda jenom kolem toho chodit.
Dobrý den, chystáme následující komiksy, termíny ještě řešíme. únor Before Watchmen 2: Comedian/Rorschach
únor Star Wars Omnibus: Emissaries and Assassins
březen Superman 2: Secrets & Lies (The New 52)
duben Batman: The Dark Knight 2: Cycle of Violence (The New 52)
květen Green Arrow: Year One
květen Superman Action Comics 3: At The End of Days (The New 52)
červen All Star Western 1: Guns and Gotham (The New 52)
září We3
říjen Justice League 2: The Villain's Journey (The New 52)
listopad Batman Detective Comics 3: Emperor Penguin (The New 52)
listopad Y: The last man 10: Whys and Wherefores
prosinec Superman Unchained (The New 52), (11/2014)
?? Before Watchmen 3: Nite Owl/Dr. Manhattan
?? Before Watchmen 4: Ozymandias/Crimson Corsair
?? Star Wars Omnibus: Menace Revealed
Kapis: obývák knihovna 6*3,4m, ložnice 4*3,4m, kačeři a podobně v krabicích v šatně. Něco pod postelí a částečně pořád ještě něco v práci. Chalupu u tchyně už jsem vyklidil. Kdybych nebyl blbej a věděl jak, tak bych vložil foto knihovny z obýváku, prt to jsem si koupil jako dárek k vánocům a je to fakt mazec, a já se teď už měsíc chlubím a zasírám tou fotkou mejlový schránky všech příbuznejch, tahám to na flešce po kapsách... Myslím, že mám do doby než děti vypadnou z baráku vystaráno, prt jsem tu ložnici částečně vyklidil. Ale to taky záleží na BBartu, jestli vstane z mrtvých...
můžu požádat místní osazenstvo o tip, kde nejlépe nakupovat US komiksy (sešitovky i knihy)? Klidně i formou objednávky ze zahraničních shopů.
Předem díky
neměl byste někdo anglické Moorovo/Campbellovo "From hell" a možnost (a čas a chuť a...) nascanovat jeden panel?
(v tiskové kvalitě, je to pro akademické oučely)
Vážen přátelé comicsu,
dovolte mi abych Vám popřál veselé Vánoce, pod stromečkem spoustu knih, šťastný nový rok a ještě více comicsového čtiva. ( v neposlední řadě plné peněženky na uspokojení našich knižních tužeb )
Moc rád bych chtěl poděkovat comicsdb za to jak se o nás všechny tady stará.
Takže přátelé šťastné a veselé :) :) :)
Kapis: K tomu ta editace neni. Ma resit rychlou opravu chyby (gramaticke ci v tagu), ktere si autor vsimne tesne po odeslani. Ty jako mecenas se nemusis stresovat tema 15ti minutama, ale urcite to nechci stavet tak, ze byste si meli prepisovat prispevky mesice zpatky jen proto ze muzete. Pokud to bude delat neplechu, tak vam to seberu :) Ale nemelo by.
Ahoj pomohl by mi nekdo s urceni cenou pro punishery?
Punisher 1
Punisher 2
Punisher: Otrokáři
Punisher: Dole je nahoře, černá je bíla
Punisher: Matička Rus
Punisher: Barracuda
Punisher: Muž z kamene
vubec nemam predstavu kolik za ne pozadovat..
díky moc
Dotaz na 100 nábojofily: Právě mám rozečtenou osmou knihu "100 nábojů" a po letmém prolistování v minulých knihách jsem plný otázek. Pokud víte na tyto otázky odpověď, tak prosím (logicky) odpovězte: Otázka 01 - Co se stalo z Megan? (Ze začátku série to byla hlavní nepřítelkyně a v páté knize záhadně zmizela (možná ne záhadně, ale už si to nepamatuji.)) Otázka 02 - Proč se všichni tak podivují, když někdo řekne, nebo někde uvidí nápis "Croatia"? (Sice v 50 kapitole bylo něco nastíněno, ale nevím nevím) Otázka 03 - Vrátí se Benito? (Od šesté knihy ho není vidět, takže stejný případ jako Megan)
Díky, rozhodne jsem nepocital ze bych to prodaval za stejnou cenu jako v krámě :-).. táta měl v práci jeste nejaky starsi kousky (vesmes vsechno asi co tu mel na seznamu..), ale to musim jeste odvezt domu.. pak z toho udelam nejakej seznam a hodim to do sekce bazar :-) abych tu nespamoval :-)
kazdopadne dík za odpoved! :)
suchac500: To je vesměs všechno aktuální čtivo, tzn. nové kusy jsou ještě všude dostupné, takže pokud to budeš chtít co nejdříve udat, počítej u všeho s cenou sníženou o cca 20 a více procent, jinak se to lidem moc nevyplatí nakoupit u tebe.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.