Komiks "Čas dluhů, aneb, Co byste měli vědět o penězích" byl vydán v nákladu 1000 ks a byl rozesílám do knihoven a škol zdarma. Cena v době vydání byla tedy 0,- kč. Autorská práva koupila Mladá fronta a ta by to měla vydat na podzim.
Díkec, on byl asi nějaký výpadek, tak to chvíli nešlo stáhnout.
Tuším už se tu debata o e-komiksech párkrát vedla, ale ono by se to fakt už nedalo posuzovat, co ano a co ne. U tištěných verzí tu sice máme plno věcí i bez ISBN, ale pořád jich je zanedbatelné množství na to, aby se to dalo bez problémů osobně posoudit. U digitální podoby už by to byla hodně velká otázka, 90% toho ISBN nemá, jako třeba ten CONiáš, nemluvě o tuně webkomiksových sérií, stripů, web galerií, občasníků (komixville...) a jak pak posuzovat knihu, to by byla otázka (např. ten CONiáš vypadá spíš jako prezentačka v Powerpointu ;) Možná by nebylo od věci se občas zmínit v profilu tištěné knihy, že vyšla i v elektronické podobě... Vyšlo už u nás něco komiksového jak tištěně tak elektronicky?
GWB: e-knihy jsme ještě neřešili. Po pravdě, jsem spíše zastáncem tradiční papírové formy, což se nejspíš odráží i v mé soukromé nechuti tady evidovat tento formát.
no tak toho mecenáše bych zrušil. Částky bych zveřejnil. Víc se vybere peněz. A jestli z toho má někdo divný pocit? Tak ať se najde cvokaře. Co mi je potom? Jsem snad odpovědný za jeho pocity?
Názor: částky bych nezveřejňoval. Koho to zajímá? Myslím, že v systému dobrovolného dárcovství by nešlo o nic jiného než nějaké pomyslné kastování (hele, já dal o 50kč víc než tam ten, to jsem větší borec!). Podle mě stačí, že ego dokonale uspokojí nápis "mecenáš" u nicku ;)
Žánr: ?
Vydal: M.B.A. Finance
Rok vydání: 2012
ISBN: 978-80-260-3246-5
Vydání: 1.
Vazba: paperback
Format: ? x 230 mm
Počet stran: 99
Tisk: barevný
Cena v době vydání: 222 Kč
Zack: "...nikomu do toho nic neni..." a já si myslel, že tě to zajímá, kolik peněz ti lidi pošlou. Ale třeba ty peníze nepotřebuješ...a nebo si to dárci nepřáli dát vědět veřejně...
invape: Neprislo mi to vhodny, nikomu do toho nic neni. Vzhledem k tomu, ze se me na to nepta nikdo z "donatoru", tak s tim asi problem nemaji. Ale byt to tam muze, evidovany to je.
Ja to mam ted na seznamu, ale pro adminy (muzou pak opravovat ty rozbity linky) a mecenase (tak nejak za odmenu). Rozhodne to nechci davat do rukou siroke verejnosti. Sorry.
Zase jsem něco zdrbal. Už to tu kdysi proběhlo, proto jen připomínka: Chtělo by to implementovat možnost svůj příspěvek do fóra či komenář po nějakou dobu (30minut?) po zveřejnění ještě upravit.
CDB v3.0.10
* Ve vašich profilech teď máte odkaz na křížové porovnání sbírek. Snadno tak zjistíte, kdo shání comics, který nabízíte a podobně. Porovnání všeho se vším (typu Mám/Mají) databázi nějakou chvíli zabere, tak s tím šetřete a hlavně u toho zuřivě nerefrešujte.
* Trochu jsem pohýbal s identifikací dárců a adminů. Při té příležitosti jsem dárce přejmenoval na mecenáše. Mně ti dárci nějak pořád asociovali rozmázlého motorkáře na D1čce.
* Opravena komická chyba, kdy se v přehledu comicsů prohodilo řazení podle hodnocení a podle komentářů.
Děje se to jen mně? Když v seznamu komiksů kliknu na hodnocení, seřadí se mi to podle počtu komentářů, když klidnu na komentáře, seřadí se mi to naopak podle počtu hodnocení. Takovej minibug.