* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Taky mi blbne plusko u comicsů. Poté, co jsem si přidal Simpsny do Nabízím (nenápadná reklama :) ), tak se mi na výpisu vyhledávání zobrazilo plusko u mám a nabízím, u obou už comicsy ale v seznamu mám...
V tom případě je odchylka v řádu tisíců (u mně). Za první Crew jsem rozhodně nedal 66kč a ani nové komiksy nekupuji za původní ceny :). Hodnota sbírky se mi zdá praktičtější...
To neni hodnota vasi sbirky, ale kolik jste do toho zhruba vrazili. S durazem na slovo zhruba.
Lenny: Připojuju se. Pěkná sviňárna mimochodem.
Chápu Vaše pohnutky, ale pak by bylo vhodné ponechat obě ceny (sběratelskou i původní), protože původní je alespoň přesná, sběratelská je hodně relativní. Já osobně takovéhle ceny v drtivé většině případů dávat odmítám. Nedávno jsem např. koupil 5. Arenu asi za 40,-, ale viděl jsem ji někoho na aukru opakovaně prodat i za 250,-, podobně např. se Saudkovou trilogií kolem Modré rokle, kde jsem kupoval 200,- za kus, sběratelská cena zde začíná na 500,-, nákupy v LK atp. atp.
Fakt nevím k čemu mi je cena v době vydání !! na prd :o)
Souhlasím..přeci jenom je to logické..sběratelská hodnota by měla mít přednost před původní cenou, celkem by to i razantně měnilo realnou cenu dané sbírky..
Co kdyby se trochu vylepšil systém ukazatele peněžní ceny sbírky? Třeba by šlo udělat, že sběratelská hodnota by měla přednost před původní cenou. ;)
invape: to nemusíš, ti jsou rozlezlí všude jako gastronomický mor ;) Já už tam naštěstí taky už nejím. Jeden z největších zážitků byl, když jsem dostal žílu, obrostlou po krajích trochou hovězího....
Opět jedna věc, kterou jsem vyhrabal doma a netuším zda sem patří
http://www.chick.com/reading/tracts/0765/0765_01.asp
Super, tyhle drsňácký comicsy prostě ve sbírce být musí ;)
Mám to na mysli, tohle, Kačera a další cápkoviny pro dětičky :-) ale mám toho teď na bedrech hodně a ještě jsem si přiložil. Nicméně, už mám štosek nachystaný v práci u skenu :-) Do 14 dnů, ok?
s tím Eurestem, to můžu potvdit. Já pracoval v 1995 nebo 96 v baráku Chemapolu v Kodaňský a už tehdy tam byl Eurest. Chemapol už není, ale ten Eurest tam snad ještě je, ale nevím to jistě. A taky vím, že byl v Czechtradu v ulici Politických vězňů. Ale na opačném konci ulice než je sídlo KSČM. Platí o něm to samé, co o Eurestu v Kodaňský. Možná už tam není, protože si lidi svýho času dost stěžovali. Teda ne na začátku, ale až po nějaký době, co tam ty Euresty byly. Kdyby to Kapiše a Frye zajímalo, tak to zkusím zjistit, jestli tam ty Euresty jsou nebo už ne:o)
BlackJag: Nahodíš zase čtyři čísla Velkolepého Spider-mana? ;)
Fry: no vidíš, tek Eurest není opravdu jen tam.
Fry: Obrazky neomezuj, ale uplne staci link na ne (a do "Navrhy do databaze"). A dik.

Ostatni: Zase se snazi prispet, coz se o spouste lidi tady rict neda, takze trochu uberte z plynu.
Fry: Omez všechno co tady děláš, nejen obrázky a možná tě tady začnou mít i rádi.
Obrázky omezím!
A vím co je to NHčko.
"Budeš se nažit" dávat menší obrázky?? Ne, to nestačí - nedávej tu pokud možno nic. Stejně to jsou všem dotupné věci.
A možná tě přeqapí, že Eurest nepůsobí jen na NH-čku....ale to zas nebudeš vědět co je
Kapis: Bude ti stačit že se budu snažit dávat menší obrázky?
Asi budeš překvapen, ale slovo práce znám!
A jestli nadáváš na Eurest tak nejspíš pracuješ v Mitalu.
Entita: Kur.a taxe furt neomlouvej s křížkem po funuse a jednoduše to tu nedávej. Mě tím žereš limit v práci - vím, že nerozumíš slovu práce ani tomu ostatnímu, ale obrázky k vložení se posílají adminům, to se snad dá pochopit....

- Znovu se omlouvám za tuhle velikost
(a je to samozrejme 17.11.)
Pro ty co nectou novinky :)

"Opět tu máme jedno technické hlášení, následující čtvrtek (13.11.) očekávejte výpadky CDB a Komiksária. Po přesunu do nové serverovny došlo i na renovaci serverů samotných, snad je to na nějaký čas poslední zpráva podobného typu."
Na Arnala mrknu, tu sbirku vim, to vyresi upne novy system na hlidani sbirky v CDB3.
Zack: asi další BUG - když mám něco v MÁM a přidám to i do NABÍZÍM, tak mi v seznamu comicsů (např. ve vyhledávání) svítí "+" u MÁM, CHCI, NABÍZÍM... přitom by mělo svítit pouze u CHCI (protože v MÁM a NABÍZÍM už to je).
Zack: Asi nakej BUG ci co, ale kdyz si seradim comicsy dle hodnoceni, tak na prvnim miste je Arnal s hodnocenim 100... a pritom ho hodnotil jen jeden clovek.
Fry: Comicsy se pridavaji, jak je maji admini k dispozici a jak maji cas a chut. Mel jsem pocit, ze jsem ti to uz tak 20x vysvetloval.
Fry: Tak já tipuju, kdyžtak mě opravte jestli to není správně, že "Návrhy do databáze" slouží k tomu, aby se adminům připomněl nějaký starší comics, který tu ještě není. Troufám si tipnout, že o těch nových věcech admini vědí, ale nemají čas/energii/dostatečnou momentální motivaci je tam teď nahrát. Tvoje připomínání tak... je naprosto zbytečné...
Řekněte mi, co je zase špatně?:D
Já už fakt nevim. Já neříkam aby jste to sem dali hned (ale např. Garfield 0 - 2.vydání jsem tu psal už tak před dvěma týdny).
Tak já nevím, chci toho snad moc?
(Ale s tím zakopáním jste mě dostali :D)
no jo. Oba tvary jsou správné... Jdu se taky zakopat
Fry: dej si studenou sprchu...jo. Díky.
si taky myslím, že "existencionální" je nějakej překlep nebo co. Správně má být "existenciální"
Já nevim, mě to slovo "existencionální" připadá divný a nemůžu nikde najít jediný příklad jeho použití. Z hlediska etymologie nevidím pro širší verzi slova důvod, protože pochází od slova existere. Je to podle mě stejný jako říkat "potencionální" místo "potenciální".
Neutrino: Existencionální je správně. U filmů a comicsů je to označení pro ty díla, který se nějak ptaj po smyslu života, hledají pozici, kterou člověk ve společnosti hraje, pokládají otázky "jaký je význam našeho života? Co je skutečné štěstí..." Řeší prostě tyhle otázky okolo naší existence.
Chci se zeptat, co přesně znamená tady na databázi žánr "existencionální" (např u Ještě jsme ve válce) a zároveň vyjádřit svojí pochybnost nad tím jestli tohle slovo vůbec existuje - nemá to bejt kdyžtak spíš existenciální?
Za prvé!: Dejte do databáze toto:
Kačer Donald - 11...
Čtyřlístek -514...
Čtyřlístek speciál 3
Čtyřlístek: Texaské rodeo - brož
Čtyřlístek: 4 čertovské příběhy
Garfield 0 - 2. vydání
Komiks FEST 2011
Comics salón
Šípková růženka (z vydavatelství od české televize)
A od Grady:
Volání divočiny
Alenka v říši divů
Harry Hudini
3 muži ve člunu
Rodina robinsonů
Od Crwe:
Naruto 3
Simpsonovi: Srandy plnný strašfest
Sandman 9: Bláhovolné
a další (nemám všechny doma, ale do databáze patří)
blackJag: A tak tož jo, znova sem si to "pořádně" prošel a procenta komiksu to asi splňuje, zřejmě sem si před tím listoval jen "kapitolovými" stránkami...
Kukám že sa sem už nahadzovali novinky, ale ešte tu nie je Brutto #4: René, Brutto #5: O Princezně ;)
Toe: jak to? Komiksovou formou situace z etikety... Tak to si mě zaskočil, dnes jsem to sem chtěl nahodit...
Bob: Nepůjde, s komiksem to má společný jen ten nadpis ;)
Shodou okolností jsem v tom dnes listoval a určitě to sem půjde...
Předpokládá, že věci jako "Barma", "Kriminalistika v komiksech" či "Ještě jsme ve válce" už zpracováváte, ale tohle Vám mohlo uniknout: http://www.ladislavspacek.cz/produkty/komiksova-etiketa/
Kapis, ted sem to zkousel a uplne v pohode se do sbirky pridala cela sbirka.