* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Toe: jak to? Komiksovou formou situace z etikety... Tak to si mě zaskočil, dnes jsem to sem chtěl nahodit...
Bob: Nepůjde, s komiksem to má společný jen ten nadpis ;)
Shodou okolností jsem v tom dnes listoval a určitě to sem půjde...
Předpokládá, že věci jako "Barma", "Kriminalistika v komiksech" či "Ještě jsme ve válce" už zpracováváte, ale tohle Vám mohlo uniknout: http://www.ladislavspacek.cz/produkty/komiksova-etiketa/
Kapis, ted sem to zkousel a uplne v pohode se do sbirky pridala cela sbirka.
u Živých mrtvých mi nejde zašrknout + (mám) u celé série.
V zahranicni sbirce muzu mit i omalovanky, kdyz budu chtit :) Nejspis to tam je jen proto, ze kdyz se ji kdysi plnil, tak to bylo v nejaky krabici s comicsy, co ja vim.
Zack: Tak proč je máš v zahraniční sbírce?
gocatgo: to prvni mi nejak uplne neprijde, ze by byla publikace vydana u nas. Kralici nejsou comics.
Prosím o přidání:
Eric Stanton: The Dominant Wives and Other Stories (Taschen 2008)
Andy Riley: Velká kniha králíčkových sebevražd (Paseka 2011)
Uz se to nekolikrat resilo, tak to zkusim zrekapitulovat, kdyztak me Azteck opravi. Nektere kousky v databazi jsou "omylem", berte to jako hrichy mladi a dneska by filtrem neprosly. Driv nebo pozdeji v databazi bude vsechno, ale tyhle vlozene veci se hodi spis pro budouci verzi CDB (a ted nemluvim o v3), ktera bude uzpusobena i pro comicsy ruzne v casopisech, novinach, na obalech od zubni pasty atd. To prijde, az se budem uplne kopat do zadku, nebude co vkladat a admini budou za svou praci honorovani aspon symbolicky. Ani jedno z toho ted naplneno. Nechte to rozhodovani, co jo a co ne, na adminech, jako sberatele maji pomerne jasnou predstavu, co ted a co potom.
Já nechci prudit, debatu tady nesleduju nějak intenzivně, ale pokud už tady v databázi jsou zařazeny reklamní comicsy které vyšly jako PR a rozdávaly se zadarmo (např Svět energie - http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=1898 ), pak nevidím důvod proč neuznat comics vložený jako přílohu nějakého časopisu - třeba ABC. Vždyť jsou to samostatné publikace, které by tu měly mít své místo.
Calida jsem urcite nekde zadarmo dostal (mozna ve sportu?), ABC nekupuju. Se Skannerz ma MindReader pravdu. Ještě mám doma McDonald komiks, který se zas jen tak rozdával v Mekáči, ale tusim uz tu byl jednou zamitnut.
Comics Skannerz byl přiložen ke stejnojmenné hračce, kterou jsem sám v dětství měl a miloval ji :D
http://www.bobotheseal.com/portfolio/Skannerz/Skannerz_photo01.jpg

Ani jedno už doma bohužel nemám, ale myslím, že by si to tu čestné místo zasloužilo ;)
Ten Calidus asi neprojde, pokud si vzpomínám, byl myslím vložený v ABC (?), to druhé neznám, ale pokud to nebyl "příbal", tak snad...
a dvě zelený fajfky, že mám všechno podepsaný
plus pak casem na to navazana funkcnost jako napr. zobrazeni, ktere autory/serie/vydavatelstvi mam komplet nebo naopak, ktere mam "rozsbirane", ale neco mi od nich chybi :-)
Napadla mne takova feature az budou sjednoceny seznamy comicsu pod autory, seriemi etc... Mohla by tam byt rozsvecovaci ikonka - neco jako odfajfkovani, ze mam od daneho autora/serie/vydavetelstvi vsechny veci ve sbirce ;). Kdyz bych sesbiral komplet serii, mel bych u ni tuhle zelenou fajfku :-). Je to prkotina, ale prijde mi, ze by to mohlo byt cool :-D
Jde o komiksy, co se kdysi kdesi rozdávaly - nevím zda to sem patří.
(8/10 stran je komiks)
(5/10 stran je komiks)

Opět se našel někdo s pořádnou sbírkou ;)
Přípomínám toho Sherlocka od Frye, chtěl bych si ho totiž přihodit do seznamu :D
Omylem jsem hodnotil Arnala místo 3x Káju Saudka, teď jsou u komiksu dva prázdné komentáře. Můžu nějak smazat?
Slaine: Text se zpracovava vsude stejne, ale popremyslim o tom do dalsi verze. Spis chci udelat moznost odebirat nekterym uzivatelum prava, kdyz se ukazou naprosto nesvepravny.
Tak, jestli chcete, tak ten obrázek smažte. Chtěl jsem to jen vyskoušet :)
A když už budete u toho - dá se smazat u Usagiho 1 - Ronin, ten link - v kolika dilech je Zato Ino?
:)
Zack: nechces oddelat moznost uzivatelskeho formatovani pomoci pseudotagu v komentarich u komiksu? Forum to je takovej mismas, tady je to dobry. Ale obrazky u hodnoceni komiksu (viz Fry) mi prijdou jako hnus. Zustal bych u cisteho textu - bez zvyraznovani, bez obrazku.
Na seznamu to je, urcite s tim pocitam.
a jeste jedno vylepseni me napadlo do novy verze... co treba export databaze, sbirky? Staci nejaky obyc. csv. Slo by to?
uhh, tak jsem koukal na sbirku co chci a je to tam nejaky "pokakany". Mam tam mit myslim 308 komiksu, ale soucet mi ukazuje o 99 min. Stalo se to asi pred 2 mesicema, kdyz jsem behem chvile celkem zbesile pridal 500 veci a pak je odebral. System to nejak nepobral a ukazuje to ted o 100 min. Muzete na to nedko mrknout? S tim souvisi i nesmyslny cisla u jinych uzivatelu. Seradte si to podle poctu a uvidite. Dik
Čtyřlístek: 4 čertovské příběhy